Луда тройка - 1


    Автор: anonymous
Публикуван на: 19.01.2012
Малкият си го търсеше, но не му липсваше кураж. Все пак, за да отговори човек на обява в Интернет, като нашата, трябва да е куражлия и да знае какво иска. Е, той не знаеше какво точно иска, но пък наистина беше куражлия.
“Млада двойка, як самец и знойна блондинка - си търсят партньор за хард-тройка” – кратко и ясно, следваше Е-мейл за връзка. Малкият първи ни писа.

Видяхме се още същия ден в кафето на Интернет клуба, откъдето бяхме пуснали обявата. Квартирата ни беше на две минути път. И двамата с моя Боби го харесахме много. Търсехме точно нещо такова – младо и свежо месце. Казваше се Лъчо и още имаше жълто около устата, както се казва.

-Лъчо, миличко, сигурен ли си, че го искаш? – попитах го меко, пускайки в ход най-обезкуражаващата си усмивка и кръстосвайки дългите си, голи бедра точно пред неспокойния му, блеснал от възбуда поглед.
-Ами да, да! – повтори два пъти малкото копеленце. – Винаги съм си мечтал за нещо такова…
-Нали не си девствен, мъжки? – включи се в разговора и Боби. Масивните му бицепси играеха като на красиво, силно животно, а твърдия му поглед внимателно изучаваше слабичкия, като манекен, младеж насреща.
-Не съм. – Отговорът му беше съвсем кратък. Можеше да лъже, но можеше и да казва истината, това обаче нямаше никакво значение.
-А правил ли си го с мъж?
-Н-не… но много искам да опитам. Често съм имал подобни фантазии, както казах вече…
-Е, фантазиите ти са на път да се сбъднат, сладък. – Смигнах му окуражително аз, на което той отвърна с чаровна усмивка. Имаше по детски невинно лице, с много нежни черти. Исках го това малко копеленце… !
Махнах на сервитьора за сметката и се изправих. Боби и Лъчо ме последваха.

След по-малко от десет минути вече бяхме в квартирата ни. Показах на Лъчо къде е банята и му дадох една от хавлиите на Боби.
-Измий се хубаво навсякъде.
Когато излезе отново от банята, с Боби го очаквахме разсъблечени по хавлии в хола. Лъчо беше увил своята около кръста, иначе беше голичък. Имаше наистина чудно телце. Да го схруска човек… Мъжът ми му сипа една чаша с уиски от сто грама и го накара да я гъврътне на-екс.
-Ще ти свърши работа, пич, повярвай ми.
С трепереща ръчичка нашият млад гостенин я обърна до дъно, но накрая се задави и започна да кашля. Бързо му се притекох на помощ, тупнах го по гърба, а после му направих дишане уста в уста…
-Ммм, наистина си точно толкова сладък, колкото изглеждаш – рекох и потърсих с ръчичка пацата му под хавлията.
Напипах я и останах приятно изненадана. Имаше доста едър кур, който вече беше започнал да набъбва нетърпеливо. Дръпнах хавлията и тя падна на пода…
-Ооо, виж това страхотно парче, бебчо – обърнах се към Боби, който тъкмо събличаше своята хавлия. Той застана гол пред малкия и започна да си блъска чекия, докато ме гледаше как масажирам хуя му.
-Лапни го, мръснице! – нареди ми той и аз веднага приклекнах в краката на Лъчо.
Първо облизах ташачките му. Младежът изстена блажено и се натегна като струна. В това време Боби му мина в гръб. Когато налапах кура му, той го хвана за косата и изсъска в ухото му:
-Много е добра, нали, малко копеленце?! Ше ти стопи лагерите с тия дебели устни, повярвай ми, знам го! – След това го плесна по малкото, стегнато дупенце и започна да потрива собствения си топуз в него.
-Ох, леле, ше те скъсам, малкия! Ще ти пръсна сфинктерчето девствено!

Увеличих темпото на минета и Лъчо зави от кеф. Топузът на Боби се търкаше между бедрата му и задиряше отпред в тестисите му. Дотук малкият се държеше наистина прекрасно. Не се беше изпразнил преждевременно и не се беше стреснал от перспективата да бъде изчукан от чистокръвен самец като мъжа ми.
-Гот ли ти е, а, пикльо?! Жена ми прави страхотни тутурутки, нали?! – продължаваше да нашепва агрсивно в ушенцето му мъжа ми. После обаче се обърна към мен:
-Скъпа, време е да си сложиш любимите “гащи”, аз ще продължа с минета!
Изправих се, а Боби приклекна пред Лъчо на моето място. Останах неподвижна няколко секунди, галкайки с ръчичка писето си, за да се насладя на момента. Колкото и пъти да го бях виждала, винаги адски се възбуждах, когато мъжа ми - този як, мускулест, чистокръвен самец – лапнеше нечий кур. Малкият също се изкефи, щом устните на Боби обгърнаха готиния му, ако напърчен пенис.
-За пръв път ти е, нали, дечко? Досега не ти е духал мъж. Нищо още не си видял значи – уверих го аз, а после се насочих към любимия си шкаф с “играчките”.
(СЛЕДВА продължение...)


Коментари:

Име:
e-mail:
Код:
НОВИНИ

* След кратко техническо прекъсване, сайтът отново е на линия!

* Добавено е сортиране по посещаемост и дата;

* Екипа на E-Razkazi.info Ви пожелава приятно четенеХороскоп


Еротичен хороскоп с общи насоки за отделните зодии.

Вицове


Еротични вицове, шеги, смешки, бисери, обяви и още много други.

За контакти


Начини за връзка с екипа на сайта. Очакваме Ви!