Изнасилен в нощта


    Автор: nevestulka
Публикуван на: 18.09.2015
Здравейте, казвам се Борко, но приятелите ми ме наричат Боби… това което ще ви разкажа се случи миналото лято на един от Рилските езера.
Като масажист на спортния отбор по плуване в университета се възползвах от безплатните екскурзии, няма да крия че съм си фантазирал какво ли не към всички от отбора но никога не съм показвал с нищо влечението си към тях… Часа беше един след полунощ, почти всички които бяха с приятелките си се прибраха по палатките си, останаха само ергените да допием останалия алкохол, бяхме останали четирима будни, по едно време някои спомена нещо за нощно къпане и всички се упътихме към езерото, единствено луната се отразяваше в кристално гладката вода, свалиха дрехите си и голи се гмурнаха във водата, нямаше кой да ги притеснява бяхме само мъже…
След двадесет минутно плуване решиха да си лягат, като най трезвен изчаках последен за да съм сигурен че всички са излезли, последен беше Жоро, излезе и в момента който стъпи на брега залитна, притесних се и се затичах към него.
- Как си Жоре, какво има…
- Нищо просто съм мъртво пиян, ще ми помогнеш ли да ида до палатката си…
Не казах нищо, просто го хванах през кръста преметнах ръката му през рамото ми и полека тръгнахме към палатката му. Стигнахме разкопчах палатката, и го вмъкнах вътре, той се просна по гръб и заспа, пред мен стоеше перфектното му голо тяло покрито с множество капки вода, побутнах го леко не реагира, хуя му мокър клюмнал леко на дясно така ме блазнеше но не смеех да го докосна, взех една хавлия и забърсах капките от гърдите му той не реагира, това е моя шанс помислих си аз, плавно с хавлията се спуснах към хуя му и леко го забърсах, погледнах към Жоро но той продължаваше да спи, забърсах и краката му, след това хвърлих мократа хавлия в единия ъгъл на палатката и хванах хуя му в ръцете си, нежната му кожа ми дойде в повече и го поех леко в устата си, чувствах се върховно, мекото и гладко обръснато парче беше изцяло в устата ми, смучех го страстно, облизвах мъдите му и продължавах да облизвам хуя му който бавно започна да се втвърдява. Жоро простена, и направо настръхнах адреналина ми се вдигна на макс. Извадих хуя му от устата си и го погледнах, страха че можеше да се събуди ме потресе, ами ако ме види, никои не подозираше за моето влечение към мъжете, след минутка на пълна тишина сърцето ми малко се успокои и желанието ми да поема това парче отново в устата си, ме изпълни и аз се върнах към бавната и страстна свирка, скоро след това усещах как хуя му беше станал на максимум и не бях в състояние да го поема целия, смучех ташаците и облизвах хуя по цялата му дължина, въртях език около главичката и бавно го поемах до половината. Докато му правих свирка с едната си ръка разтривах мускулестите му гърди, Жоро започна да стене тихо но не реагираш въобще, помислих си че под влиянието на многото алкохол всичко това ще си остане само в моите спомени, духах му около десетина минутки и усетих как хуя му започна да пулсира, изпръска ме доста. Погледнах го но той не реагира, доволен от преживяното свалих фланелката си и легнах до него да спя, усетих как се завъртя с гръб към мен, свалих бермудите си, оставайки само по боксерки и легнах да спя. По едно време обаче се събудих, погледнах на вън беше още тъмно, часовника ми показваше четири сутринта, погледнах към Жоро, той беше гол, с огромна ерекция, обърнах се и се опитах да поспя, не знам колко време се мина, явно бях задрямал, когато усетих нещо тежко върху тялото си, повдигнах глава но не можех да помръдна. Жоро лежеше върху мен, усетих как електиралия му хуй се търка в дупето ми, мускулестите му гърди, се опираха в гърба ми.
- Какво правиш Жоро…
- Тихо нали не искаш да ни чуят останалите, знам какво направи вчера и ми хареса, сега ще продължим по моя начин….
Плъзна едната си ръка и повдигна леко боксерките ми, хвана хуя си и го отърка в дупето ми, толкова ми беше яко но страха надделя, опитах се да помръдна но беше доста по едър и силен от мен, разтри главичката на хуя си в близост до отвора и бавно натисна навътре, в момента в който главата на огромния му хуй проникна в тясното ми дупе, той спря и прошепна в ухото ми… - Стой мирен и няма да боли, ще бъда нежен с теб но ако се съпротивляваш няма да ти хареса…

…. Какво се случи по натам ще ви разкажа във втора част…

Коментари:

Име:
e-mail:
Код:
НОВИНИ

* След кратко техническо прекъсване, сайтът отново е на линия!

* Добавено е сортиране по посещаемост и дата;

* Екипа на E-Razkazi.info Ви пожелава приятно четенеХороскоп


Еротичен хороскоп с общи насоки за отделните зодии.

Вицове


Еротични вицове, шеги, смешки, бисери, обяви и още много други.

За контакти


Начини за връзка с екипа на сайта. Очакваме Ви!