Една вечер на гости


    Автор: anonymous
Публикуван на: 03.02.2015
Една вечер, бях на гости у едни познати. След вечерята седнахме с момичето на канапето, като през това време пиехме вино. След известно време ме попита дали искам да правим секс тримата с мъжа и. Отказах, като казах, че съм съгласен да го направим двамата с нея. Тя си сложи ръката на члена ми и започна да го гали. Веднага се възбудих и поисках да го вкарам в малкото и путе.
Момичето беше страхотно. Показа си червените бикини. Мъжа и беше излязъл. Бях страшно възбуден и започнах да и лижа путето, което беше обръснато. След малко ми захапа хуя и започна да го лиже. Главичката му стана огнено червена. През това време започнах да обработвам циците и, които бяха големи и стегнати. Започнах да си играя със зърната и след това ги захапах. След като си поиграх с циците и започнахме да се готвим за вкарването на члена ми в путката и. Със силен тласък и го наврях, започна да пъшка. Като видях, че почвам да се празня, извадих хуя и излях спермата си върху лицето и. Точно тогава влезе мъжа и и ни видя. Дойде при нас и се съблече гол. Видя, че пишката ми е спаднала и я хвана, както имаше по нея сперма. Казах че не ми е приятно да ме гали, но той отсече, че щом съм чукал жена му да мълча. През това време тя стоеше гола до нас и ни гледаше.
След известно време започнах да се възбуждам отново. Докато се усетя какво става той ми каза да се обърна и наведа, почувствах как члена му докосва задните ми части и се опита да ми го вкара в ануса. Не успя, след което взе някакъв крем и ме намаза.
Жена му дойде при нас и ми хвана задника и насочи хуя му. Почувствах парене и члена му се оказа в ануса ми. Започнаха тласъци, а моя хуй се възбуди страшно и се изпразних, докато неговият член беше още в задника ми, като чувствах топките му да се опират отзад. След малко почувствах нещо топло да влиза в ануса ми и разбрах, че е изхвърлил спермата си в мен. Изкара си хуя, който беше мръсен от задника ми и отиде да го мие. Аз още стреснат от преживяното, с изтръпнал задник отидох в тоалетната и се изходих като излезе и спермата му. Като се избърсах видях, че по ануса ми има разкъсвания. Дадоха ми лед и се почувствах по добре. Ники 21 год.

Коментари:

Име:
e-mail:
Код:
Дата:  28.01.2017 10:32:07Изпратен от:  Emil
Ako ima ebachi pishete! 0895702655
 
НОВИНИ

* След кратко техническо прекъсване, сайтът отново е на линия!

* Добавено е сортиране по посещаемост и дата;

* Екипа на E-Razkazi.info Ви пожелава приятно четенеХороскоп


Еротичен хороскоп с общи насоки за отделните зодии.

Вицове


Еротични вицове, шеги, смешки, бисери, обяви и още много други.

За контакти


Начини за връзка с екипа на сайта. Очакваме Ви!