Братска любов


    Автор: anonymous
Публикуван на: 30.06.2012




Мирослав беше атлетично 20-годишно момче. Имаше 18-годишен брат Деян и с 2 години по-малък брат Емил. Въпреки че не беше най-малкия, и двамата го наричаха Бебо. Преди 4-5 години и тримата започнаха да ходят на брейк и оттогава бяха заякнали и имаха плоски и релефни кореми. Бебо беше най-атлетичния и най-сладкия. Често се боричкаше с братята си, но още по-често Деян и Емо дейсваха заедно и той оставаше победен и се разплакваше.
През един горещ летен ден Бебо излезе още рано сутринта за да рита със свои съученици и остана навън до вечерта. Когато се прибра вкъщи родителите му тъкмо заминаваха на село и щяха да се приберат чак след 3 дни, така че къщата оставаше изцяло на тяхно разположение. Братята щяха по цяла нощ да гледат порно, без да се притесняват от никой. Но тази вечер Бебо беше много уморен. Той хапна набързо,после се съблече по гащи, изми се под мишниците, изми си зъбите и каза че си ляга и да не го безпокоят защото му се спи. Деян и Емо не успяха да го убедят да остане и когато си легна те отидоха да гледат филм докато стане време и по телевизията пуснат порно каналите. Когато стана полунощ те превключиха на Spice Platinum, но програмата беше прекъснала поради технически причини. Двамата бяха ужасно разочаровани. Те от цяла седмица знаеха че техните заминават и не бяха маструбирали с надеждата че тази вечер изцяло ще се отдадат на удоволствието. Но сега плановете им се провалиха напълно. И двамата бяха дотолкова втвърдени, че чак ги боляха пишките. Изведнъж на Деян му хрумна щура идея и той прошепна нещо в ухото на Емо. Очите на малкия светнаха и той веднага се съгласи и закикоти.
– По-тихо! – каза Деян и сложи ръка на устата на брат си. – Да не искаш да го събудиш! Сигурно спи като пън но все пак да не рискуваме.
Двамата набързо си свалиха дрехите като останаха само по боксерки. Деян извади едно въже от чекмеджето на бюрото си и двамата пристъпиха към изпълнение на плана. Много безшумно се промъкнаха в спалнята и светнаха малката нощна лампичка. Бебо въобще не реагира. Нямаше пижама, беше се завил с чаршав и то от кръста надолу, като се показваше само ластикът на лилавите му боксерки. Беше с лице към светлината, а ръцете му бяха на възглавницата от двете страни на главата. Деян направи две примки на въжето и внимателно ги надяна на китките на Бебо. Стегна ги до колкото можа като гледаше да не го събуди. После върза въжето за леглото. Емо светна голямата лампа, но Миро продължи да спи. Двамата леко дръпнаха чаршафа и брат им остана да лежи само по боксерки. Сърцата и на двамата туптяха много учестено, и двамата бяха превъзбудени. Те обърнаха Бебо така че да лежи по гръб. Деян се качи на леглото и коленичи над гърдите на Мирослав. Сега затегна яко примките и Бебо се разбуди. Деян седна на гърдите му и накара Емо да му подаде един чорап. Бебо съвсем се разбуди и видя пред лицето си издутите от кура боксерки на по-големия си брат, ококори се и видя ухиленото му лице.
– Какво си мислиш че правиш, по дяволите! Защо сте ме вързали! Веднага да…
Но той не успя да се доизкаже, защото Деян пъхна един чорап в устата му. Бебо се опита да се изтръгне но безуспешно. Опита да освободи ръцете си, но беше вързан здраво. Поради тази безпомощност очите му се насълзиха, а Деян и Емо се засмяха. Бебо се тръшкаше безпомощно. Деян притисна носа му с два пръста и му каза да кротува ако иска да диша. Не му оставаше нищо друго освен да се подчини. Деян слезе от гърдите му и каза на Емо бавно да му смъкне гащите за да се наслаждава. Миро веднага осъзна положението в което се намираше и опита да се съпротивлява, но Деян хвана краката му за глезените и ги притисна към леглото, като през това време Емо смъкна боксерките. Деян продължаваше да държи краката на брат си докато Емо изчезна за малко за да вземе машинка за подстригване.
– Недей да мърдаш иначе ще те заболи. – и малкия започна да остригва окосмението около пениса на Миро. Когато приключи там, Деян повдигна краката на Бебо и притисна коленете в гърдите му, а Емо продължи да подстригва около ануса. Накрая Миро беше напълно обезкосмен и си помисли че братята му са намислили единствено това. Ала дълбоко се лъжеше. Момчетата прибраха машинката и се върнаха в спалнята при Бебо. Застанаха от двете страни на главата му с си свалиха боксерките, като от тях изскочиха два яко надървени кура. Деян се качи на леглото и отново седна на гърдите му, този път с лице към обезкосмената пишка на брат си. Отново хвана краката му и ги сложи под мишниците си – така, въпреки че лежеше по гръб, дупето на Миро сочеше нагоре. Емо излезе от стаята, но се върна бързо – в ръце държеше бурканче с възелин. Отви капачката и внимателно започна да маже около дупката на Бебо. След това загреба по-голямо количество с пръст и го мушна в дупето на брат си, като обилно намаза стените на ануса.
– Готов е.
– Добре, ти си първи, а аз ще го държа да не шава. На теб се пада честта да го отпечаташ!
Емо отново загреба от възелина и смаза хубаво кура си. След това коленичи зад Бебо, нагласи се и започна с ръка да търка главичката на пишката си около отвора на брат си. След малко я мушна леко в дупето му, хвана го с ръце около кръста и с едно рязко движение набута цялата си пишка в ануса. Бебо изскимтя от болка и по бузите му потекоха сълзи. Пениса на Емо не беше нито дебел, нито дълъг, но на Миро за първи път му го вкарваха отзад и болката беше ужасна. Отначало Емо го вкарваше и изкарваше бавно но после започна да го клати все по-бързо и по-бързо. Бебо целия се тресеше, а заради чорапа в устата дишаше тежко и ноздрите му се разширяваха. След десетина минути Емо не издържа, получи оргазъм и се изпразни мощно в дебелото черво на Миро. Бебо беше омаломощен и Деян вече нямаше нужда да го държи. Той се премести на мястото на Емо, който пък легна по корем върху корема на Бебо, като дупето му опираше в лицето на току що изнасиления брат. Миро наистина имаше страхотна физика и беше невероятен на пипане. Деян реши да се възползва от това че е най-гоям и принуди Емо да му лапне кура за да го овлажни, а след това и да го намаже с възелин. А пениса на Деян беше наистина голям – най-големия от трите – и по дебелина, и по дължина. Той хубаво разтвори краката не Бебо и също от раз вкара цялото си парче в дебелото му черво. Миро изскимтя и потрепера – не можеше да направи нищо друго освен да поеме целия пенис, чак до топките, които се удряха в дупето му докато батко му го шибаше безмилостно. Сълзи се стичаха от очите му ала никой не обръщаше внимание. Точно пред очите на Емо се развиваше цялото действие и той реши да не стои безучастно - налапа кура на Бебо и започна да му прави свирка. Кура бързо се надърви и изпълни цялата уста на Емо. Чак след двайсет минути Деян започна да вика от удоволствие и Емо започна по бързо да духа на брат си. След малко Деян и Миро се изпразниха едновременно – единия в ануса, а другия в устата на Емо. Малкия побърза да извади кура от устата си и Бебо се доизпразни върху корема си.
Деян каза на Емо че има още една идея и двамата слязоха заедно в мазето чисто голи. Там успяха да намерят парче пластмасова тръба, достатъчно дебела за да изпълни цялата уста. Качиха се обратно в спалнята и извадиха чорапа от устата на плачещия Бебо. Той нямаше време да гъкне, защото те веднага разтвориха челюстта му и натикаха тръбата. Тя пасваше идеално – държеше устата му широко отворена, като се виждаше гърлото му и той не можеше да я изплюе. Деян отново разчекна краката му и Емо отново си вкара пишката и започна да го чука. Преди да достигне оргазъм той си извади пишката от дупката и клекна над лицето му. Насочи главичката на пениса в тръбата и започна да си бие чикия. Не след дълго свърши и започна да се празни в устата на Миро, който не можеше да изплюе топлата сперма. Емо обхвана с ръце главата на Бебо и я притисна към себе си като пишката му опря в гърлото на Миро. От пишлето му продължаваше на тласъци да се излива сперма, която се стичаше по хранопровода. Докато траеше това Деян вече беше започнал да помпа Бебо в задника с големия си пенис и когато Емо приключи и се отмести, големия брат зае мястото му и натика пишката си дълбоко в гърлото на Миро. Той започна да се задавя – пениса на батко му беше влязъл плътно в гърлото му и от него се лееше сперма. Лицето му почервеня, защото не му стигаше въздух. Пишлето на Деян най-сетне омекна и той го извади от гърлото му, извади тръбата и му затвори устата, като притисна челюстта с ръка и накара Бебо да преглътне всичката сперма в устата си. Изгасиха и двете лампи и чисто голи легнаха от двете страни на брат си, когото оставиха вързан. Притиснаха го плътно, като с по една ръка галеха зърната му, а с другата – пишлето и топките му. Така неусетно и тримата заспаха и се събудиха чак по обяд.


Коментари:

Име:
e-mail:
Код:
Дата:  22.04.2013 14:00:52Изпратен от:  Давид
Страхотни братя егати нерезите
 
Дата:  08.02.2015 08:52:22Изпратен от:  nikolai
Оставам без думи извратени сте от всякаде.Ами не помислихте ли за брат си ИЗРОДИ ТАКИВА.
 
НОВИНИ

* След кратко техническо прекъсване, сайтът отново е на линия!

* Добавено е сортиране по посещаемост и дата;

* Екипа на E-Razkazi.info Ви пожелава приятно четене



Хороскоп


Еротичен хороскоп с общи насоки за отделните зодии.

Вицове


Еротични вицове, шеги, смешки, бисери, обяви и още много други.

За контакти


Начини за връзка с екипа на сайта. Очакваме Ви!