По едно за из път - трета част


    Автор: anonymous
Публикуван на: 22.09.2013




Отпуснах се по гръб на леглото и си дадох няколко секунди почивка за да се насладя на усещането - по една задоволена жена от всяка страна, това е оргазъм за егото на всеки мъж. Ваня се беше проснала по корем така както я бях чукал, заровила лице във възглавницата, Петя лежеше по гръб пребелила очи и нямаше сили дори да си затвори краката. Пресегнах се и небрежно потрих с показалец и палец клитора и, но тя само изпъшка слабо, без дори да помръдне.
- Е де е де! Много приказки, слабо изпълнение. Май много бързо ви се свършиха силите - две жени, аз самичък би трябвало аз да искам почивка. Петя бързо се надигна и ме загледа усмихнато, а ръката и бързо намери хуя ми само за да установи че дори не е омекнал след първия път. Ваня с нищо не показа че ме е чула. През това време блондинката задвижи ръка по ствола на инструмента ми и в следващите няколко минути ние само се дразнехме взаимно - бързи като ухапвания целувки, притискане на розовата перла между краката и с пръсти, което изтръгваше изохкване от момичето, на което тя отговаряше с бързо издраскване с маникюра си на хуя ми и аз на свой ред изсъсквах от болка и възбуда. Задърпах нагоре бодито и и почти го разкъсах докато най после разголих прекрасните цици и се вкопчих в зърната им изтръгвайки нови стонове на удоволствие от Петя. Ваня най-после надигна глава и ни загледа с вял интерес, преди най после да се включи в играта на моя страна - а аз и помогнах като повдигнах дребното тяло на блондинката и с лекота го прехвърлих така че тя да легне между нас. Сега и двамата я галехме хапехме и дразнехме, ласките ни бяха бързи, парливи и покриваха цялото и тяло - ухапвания по гърдите, смучки по врата, наведох се и на свой ред вкусих катеричката и покривайки корема и бедрата и с бързи целувки помагайки си ту с езика ту със зъбите. Сега момичето стенеше почти непрекъснато, ласките ни вече я дразнеха и тя искаше нещо повече.
- Стига! На косъм съм да обърна резбата. Ти мъж ли си или... Оу! С едно рязко и уж небрежно движение бях мушнал показалеца и средния си пръст в дупето и, което беше напълно отпуснато и явно не очакваше такова отношение. Ваня също преустанови "ласките" си и се захили.
- И на мене ми дефлорира задника още на първата среща. Сефте ми беше, ама ми хареса. Нали няма да разваляш купона сега?
- Не ама...оу! По полека бе грубиян! Бях дръпнал за малко пръстите си докато езикът ми си играеше с клитора и и после пак ги бях забил надълбоко. Вдигнах лице и погледнах Петя усмихвайки се:
- Да не си девствена тука?
- Баба ти е девствена, но това не значи че, оу, ще ти позволя, охххх, престани де... Надигнах се над проснатото и почти смачкано между нас момиче без да измъквам пръстите си от задника и и я повдигнах макар и с известно затруднение премятайки я върху Ваня. Тя сякаш прочела мислите ми мушна крака между нейните и ги разтвори, а аз се преместих зад нея и без да вадя пръсти от задника и приплъзнах хуя си в прогизналата и катеричка. Лепна ми като тясна гореща и правена по мярка ръкавичка, бавно се плъзгах сякаш до безкрай докато най-накрая потънах до дъно.
- Запуши и устата да не вика толкова. Ваня бързо сграбчи изненаданата Петя за косата и я придърпа за една сочна, влажна и сякаш безкрайна целувка. Блондинката дори не забеляза, как се наместих полека зад нея, застанах по удобно и най-после започнах да я еба с бавни отмерени движения. Хуя ми потъваше ритмично в стягащата се върху него тясна пичка, а пръстите ми се движеха в задника и срещайки все по малко съпротивление. Петя беше като хипнотизирана от целувката на приятелката си и не можеше да се откъсне от нея, а аз с цялото си тяло усещах плавните движения на ханша си насладата която набъбваше в нея, докато полека я приближавах към заветното пристанище на оргазма. Не бързах за никъде бях внимателен и старателен любовник а Ваня ми помагаше да бъда такъв като не спираше да целува замаяното момиче, да гали и мачка гърдите и и да смуче зърната и. Най после Петя започна да вика и соковете и бликнаха - тя свършваше сякаш в продължение на часове, разпалвайки собствените ми движения все повече. Най-после виковете и поутихнаха и аз избрах този момент за да премина на следващото ниво - измъкнах хуя си от пичката и и го опрях в пулсиращата халка на задника и. Тя вече беше охлабена достатъчно и ме прие без проблеми - а Петя започна да вика по силно и от преди когато свършваше, защото аз се бях отпуснал и давах пълна газ препускайки към края. Бях твърде превъзбуден и само минута след като влязох през задния вход аз вече се празнех там, докато Петя не спираше да вика. Най-после изтощен но доволен аз се срутих смачквайки дребното тяло под мен - този път аз нямах сили за нови подвизи...поне за няколко минути, но не непременно за нощта.

Коментари:

Име:
e-mail:
Код:
НОВИНИ

* След кратко техническо прекъсване, сайтът отново е на линия!

* Добавено е сортиране по посещаемост и дата;

* Екипа на E-Razkazi.info Ви пожелава приятно четене



Хороскоп


Еротичен хороскоп с общи насоки за отделните зодии.

Вицове


Еротични вицове, шеги, смешки, бисери, обяви и още много други.

За контакти


Начини за връзка с екипа на сайта. Очакваме Ви!