Ти ми принадлежиш..!


    Автор: anonymous
Публикуван на: 04.04.2012




От няколко месеца вече бяхме заедно , аз и моята първа любов. За мен тя беше първата , истинската любов. Толкова много я обичам , че тя се превърна в смисъла на моето съществуване. Бяхме почти непрекъснато заедно, но имаше едно но разликата в годините ни беше голяма и това явно я тревожеше, тя беше имала много връзки преди мен. Мен разликата в годините не ме притесняваше защото я обичам толкова много че това изобщо не ме интересуваше. Тя за разлика от мен изпитваше и огромна ревност която беше маниакална. Във всяка по красива жена или мъж тя виждаше потенциална опасност. Ревнуваше така много, че на моменти стигаше и до скандали. Аз не веднъж съм и обяснявала че тя е единствената в сърцето ми , и че другите не ме интересуват. И наистина беше така имах очи само и единствено за нея. Но ревността и не намаляваше. Един ден решихме да отидем само аз и тя на разходка някъде далеч от всички за да е спокойна тя . Така и направихме стегнахме багажа и отидохме да се разхождаме из природата . Всичко беше прекрасно природа , чист въздух . . слънце беше като приказка . доста спокоен и чист парк . Седнахме да починем на една от пейките. Тя седна хвана ръката ми , погледна ме и ме попита
-Искам да ми кажеш нещо, но честно! ами добре казах аз но какво да ти кажа . - тя ме погледна замълча и не след дълго каза - има ли някои за които да мечтаеш? аз се усмихнах . Да има, нима не знаеш и не го усещаш че мечтая за теб! Тя пак замълча , аз се учудих защо не реагира никак на отговора ми. Пак те питам каза тя има ли някои. . този път я прекъснах и не я оставих да се доизкаже. Хеи казах ти го , нима не го виждаш и усещаш искам и мечтая само за теб. Сигурна ли си каза ми тя !Да казах троснато аз !
Тя започна темата за годините , колко била видяла колко била не знам си какво аз обаче този път не се стърпях и повиших тон. Виж какво , ако имаш някакъв комплекс с разликата в годините избии си го казвала съм ти хиляди пъти за да обичаш един човек е нужно само чисто сърце и искреност , годините нямат значение . да знам това каза тихо тя , спокойно само питам. НЕЕ ти не питаш , ти повтаряш едно и също непрекъснато . И вече почвам да мисля че не искаш да сме заедно и си търсиш поводи и причини да ме разкараш. Не те разбирам равнуваш ме от всичко и всички без поводи вдигаш ми скандали за нищо. И накрая ми задаваш подобни вапроси. Май не си си задала най важният вапрос на себе си. Ти какво искаш да си с мен или да не си. ??Тя се разплака . Казвай сега какво искаш ? Слушам те искаш да ме разкараш ок няма проблем свободна си. Аз никой на сила не искам да държа до себе си. Иди си , какво от това че аз ще страдам че ще разбиеш сърцето ми. Ако това е цената ти да си щастлива , пък било то и с друга . ОК аз съм готова и ще я платя. Защото те обичам толкова много че повече от всичко искам да си щастлива. Това което казах я разтърси и разплака. Не искам да се разделяме . . едвам каза тя . . точно от това ме е страх аз обаче бях избухнала за първи път и вместо да я изслушам тръгнах по алеята . . та ме последва и след няколко метра спрях .
Е защо си още тук свободна си , хаиде иди си !!Казах иронично аз. Тя се приближи погледна ме и ме прегърна аз обаче бях много гневна. Пусни ме изкрещях махай се от мен . Тя обаче не ме пусна а напротив притисна ме по силно до себе си . Тогава в този момент емоциите и напрежението ми доидоха в повечко и се свлякох в ръцете и , заплаках. !
Остави ме , хайде разбии сърцето ми . Тя не позволи да продължа целуна ме и затвори устата ми с целувките си . Тихо , не казвай нищо! прошепна тя . НЯма нито да те пусна, нито да си ида , ще съм тук до теб винаги защото ти ми принадлежиш чу ли ме защото си само моя . . ясно ли е !! Защото си всичко което съм искала и защото аз немога без теб. . чувайки всичко това аз се почуствах сякаш на седмото небе от щастие Този път аз не и позволих да продължи . и я цялунах. Хаиде да се махаме от тук, предложиш аз така и направихме не след дълго бяхме у дома . . на огромното легло и се наслаждавахме една на друга . . стенехме от поредния разтърсващ оргазъм и удоволстието което си доставяхме взаймно освен от стенания тихината беше нарушавана и от обичам те . . което тя не спря да ми повтаря обичам те !
ти ми принадлежиш!!!

Коментари:

Име:
e-mail:
Код:
НОВИНИ

* След кратко техническо прекъсване, сайтът отново е на линия!

* Добавено е сортиране по посещаемост и дата;

* Екипа на E-Razkazi.info Ви пожелава приятно четене



Хороскоп


Еротичен хороскоп с общи насоки за отделните зодии.

Вицове


Еротични вицове, шеги, смешки, бисери, обяви и още много други.

За контакти


Начини за връзка с екипа на сайта. Очакваме Ви!