С ланец в ръка...


    Автор: anonymous
Публикуван на: 26.05.2012




Беше много красива и изпълнена с емоции лятна вечер. Със Силва отново се забавлявахме в един клуб. Бяхме излезли в малкото коридорче до входа, далече от тълпата и жегата. Силва беше обвила ръце около мен и плътно се притискаше в тялото ми, докато ми разказва нещо интересно на ушенце. Устните й едва докосваха вратлето ми и това ме възбуждаше адски много. Несъзнателно движех тялото си и потърквах гърдите си в нейните. Наслаждавах се на нашата интимност и се смеех и забавлявах искрено. Смехът ми беше привлякъл един мъж от персонала. Лари беше невероятно секси. С тъмна коса и очи, похотлив поглед и много перверзна усмивка. Когато ни видя, на лицето му се изписа онази перверзна усмивка, която толкова ме привличаше. Подхвърли нещо шеговито за нашата близост. Погледнах го предизвикателно и подканващо. Личеше си, че и тримата изгаряхме от желание Лари да се присъедини. Мина зад Силва и двамата ме притиснаха в стената. Ръцете на Лари обхождаха ту моето тяло, ту това на Силва. Умилквах се като котка в тях. Тогава Лари мина зад мен и плътно притисна член си в дупето му. Преди да успея да му се насладя напълно се появи друг човек от персонала и Лари се върна зад бара.
Призори, когато клубът започна да се изпразва бях забравила за тази случка. Но Лари явно не беше. Когато минах покрай неговия бар, ме погледна и отново впусна в действие перверзната си усмивка. Нямах имунитет срещу нея. Спонтанно го поканих на надпиване с текила. След втората текила Лари ме придърпа зад бара и започна да ме опипва. Издърпа полата ми нагоре и рязко смъкна прашките ми. Имах чувството, че ще ги скъса. Беше толкова страстен и първичен. Хвана задничето ми и започна да го мачка със силните си ръце. Пръстите му галеха бедрата ми отзад. Изненадващо мушна пръст между срамните ми устнички. Тази негова страст ме подлудяваше. Миг след това ме повдигна и ме сложи на бара. Беше разтворил бедрата ми и ме гледаше в очите похотливо. Секунди преди да прокара езика си по путето ми се усмихна перверзно. Бях впила нежно ноктите си в рамената му докато вкарваше палавия си език в путето ми и засмукваше с устни клитора ми. Гледах ту как ми лижеше, ту на огледалата зад него. Плъзнах пръсти по вратлето му, хванах здраво ланеца му и си помислих, че той е прекрасен екземпляр при това на каишка, само за мен и готов да ме задоволи. Лари се изправи бавно и прокара влажния си език по брадичката и устните ми. Докато ме целуваше смъкна ланеца от вратлето си и се усмихна дяволито. Беше хванал синджира в двата му края и го беше изпънал. Погледа му издаваше непреклонност и власт. Проследявах ръцете му, които се приближаваха към мен. Прокара ланеца от вътрешната страна на едното ми бедро към влажното ми путенце. Движеше го бавно нагоре-надолу между срамните ми устнички и следеше всяка моя реакция. Студенината на метала ме объркваше и възбуждаше. Наведе се и отново прокара влажния си език по путенцето ми. Докато ме лижеше усещах как вкарва пръста и ланеца си бавно в путенцето ми. Простенвах от възбуда и изненада. Дори не бях предполагала колко перверзен може да е Лари. Почти бях стигнала до оргазъм, когато се появи един от колегите му. Лари ме изправи на крака и бързо издърпа ланеца от мокрото ми путенце. Изпитах огромно удоволствие. С треперещи ръце оправих дрехите си бързо и подхванах Силва под ръка да си ходим. Прашките ми останаха на бара.
По пътя разказвах на Силва и искрено се смяхме и забавлявахме на тази конфузна ситуация. Лари ми дължеше един оргазъм, а аз на него една свирка...


Коментари:

Име:
e-mail:
Код:
НОВИНИ

* След кратко техническо прекъсване, сайтът отново е на линия!

* Добавено е сортиране по посещаемост и дата;

* Екипа на E-Razkazi.info Ви пожелава приятно четене



Хороскоп


Еротичен хороскоп с общи насоки за отделните зодии.

Вицове


Еротични вицове, шеги, смешки, бисери, обяви и още много други.

За контакти


Начини за връзка с екипа на сайта. Очакваме Ви!