На задната седалка


    Автор: anonymous
Публикуван на: 14.08.2012




Тази вечер инструкторът по аеробика здраво юркаше групата. Керъл беше разгорещена и потна, косата й беше залепнала за челото и врата. Тя погледна през вратата, като си помисли, че някой гледа усилията на класа, но там нямаше никой…
Керъл си тръгна след изморителния час, като се насочи към колата, която беше на паркинга, стискайки ключовете в ръката си. Когато стигна колата си, тя чу шум зад нея и усети как нечии ръце се протягат да вземат ключовете й. Той й прошепна в ухото:
-Бъди тиха... просто се качи на задната седалка!
Тя си мислеше, че гласът й е познат, но беше доста тъмно. Той подкара колата към езерото. Керъл все още не можеше да види лицето му, а радиото беше пуснато доста силно и те не си говореха.
Когато стигнаха до закътано място близо до езерото, той се обърна към нея и й се усмихна:
-Уил! Ти ли си! Но какво... – възкликна тя.
Познаваха се от доста време, но тя изобщо не беше подозирала. След малко Уил излезе от колата и седна отзад при нея. Имаше малко място за двама им, но той седна до Керъл и я придърпа към себе си:
-Не. Не така. Изглеждам ужасно! – каза Керъл, докато той я дърпаше към себе си, докосвайки устните си към нейните.
Когато зарови лицето си във врата й, усети соления й вкус:
-Оооо.. – простена само тя, докато той се нагласяше, като постави крака й върху своя. Тя го гледаше право в очите, докато се обсипваха с целувки.
Изведнъж Уил дръпна силно меката материя на трикото, което носеше отгоре Керъл и го свали, за да се разкрият перфектно оформените й гърди. Тъмните й зърна бяха щръкнали, чакащи с нетърпение да бъдат докоснати, а върху тях имаше малки капчици от потта, която беше в резултат от аеробиката. Уил целуна Керъл по устата само още веднъж и се спусна надолу. Целувките му преминаха през врата й, после надолу между гърдите, облизвайки всеки сантиметър от гладката й кожа. Керъл сграбчи главата му и я притисна към себе си, когато той засмука едното й зърно с уста. Нежно го смучеше, после правеше кръгчета с език около него и го захапваше съвсем лекичко, за да дразни Керъл, докато през това време ръцете му шареха по цялото й тяло. Най-накрая те намериха място, на което да се задържат за по-дълго време – дупето й. Той обхвана двете бузи на задника й с ръцете си и първо нежно ги галеше, а после ги стисна, което адски я възбуждаше, но въпреки това младата жена възкликна:
-Не. Не искам да ме виждаш така... не й първия път! – настояваше тя.
Но Уил я желаеше. Той свали горнището й до кръста, докато тя се суетеше с колана му. Когато най-накрая успя да го разкопчае, тя откопча и панталона му и извади твърдия му пенис. Когато го хвана с две ръце, Уил само простена тихо и свали стегнатия й клин. През това време Керъл вече беше свалила панталоните му до глезените му. Тя стоеше чисто гола, а Уил само това и чакаше. Устните им бързо се намериха в гореща целувка, докато ръцете му продължаваха да обхождат цялото й тяло. След това той хвана малкото й дупе и я повдигна цялата, като нагласи цепката й точно върху пулсиращата глава на пениса си. Керъл отметна глава назад, устните им се разделиха, те затвориха учи, ръцете й се впиха в рамената на Уил, докато той проникваше в нея. Бавно, дебелият му пенис се мушна в топлата и влажна цепка, плъзгайки се мазно навътре, докато тя стенеше от удоволствие:
-Оооо... Така ме изпълваш! Искам го целия! – извика тя. – Не спирай!
-Дааа... -Уил я повдигна отново и започна с бавно ритмично движение да я помпа, докато тя прехапваше устните си до болка от удоволствие.
Той я изпълваше идеално. След няколко дълбоки тласъка, Уил забърза темпото и не след дълго Керъл започна да свършва. Тя стенеше името му, като постави на гърдите му лицето си, на което се появиха сълзи от завладяващото я удоволствие. Това направо подлуди Уил. Той започна да помпа Керъл все по-бързо. Краят му беше близо, но той успя да задържи още малко. Керъл прокара език по врата и гърдите му, а ноктите й се впиваха в гърба му, докато тя разтваряше краката си още по-широко, за да поеме още от пулсиращото му парче (алчно момиче!).
Уил грубо стискаше задника й в ръцете си и я ебеше с всичка сила. С лявата си ръка той започна да гали едната й гърда, като дразнеше зърното й с върха на пръстите си. Това направо я побърка й тя започна да се мята още по-бясно върху кура му. Върху гърдите й започнаха да се стичат малки капчици пот. Това беше доста по-добра тренировка от тази по аеробика. Ако не друго, то поне Керъл й се наслаждаваше доста повече. Още един оргазъм беше близо и дишането на Керъл ставаше все по-тежко. Уил само измърмори, че ще се изпразни. С ръцете си държеше Керъл за бедрата, като я нагласи така, че клиторът й да се опира в него. Керъл изстена й след секунди тласъците на дебелия пенис, който беше вътре в нея, докараха горещата й путка до поредния оргазъм. В рамките на няколко секунди едва, тя свърши още веднъж, но този път не беше сама. Уил се присъедини към нея, като изстреля дълбоко вътре в нея своята лепкава сперма. Това направо довърши Керъл. Тя се изпразни бурно и соковете им се смесиха и разляха по седалката на автомобила. Изтощена, Керъл се отпусна върху гърдите на Уил. Пенисът му все още беше вътре в нея и тя усещаше всяко негово трепване. Той нежно я погали и й прошепна, че иска да се срещнат пак...

Коментари:

Име:
e-mail:
Код:
НОВИНИ

* След кратко техническо прекъсване, сайтът отново е на линия!

* Добавено е сортиране по посещаемост и дата;

* Екипа на E-Razkazi.info Ви пожелава приятно четене



Хороскоп


Еротичен хороскоп с общи насоки за отделните зодии.

Вицове


Еротични вицове, шеги, смешки, бисери, обяви и още много други.

За контакти


Начини за връзка с екипа на сайта. Очакваме Ви!