По добрата учителка


    Автор: anonymous
Публикуван на: 23.05.2012




Всичко започна с една двойка. Младен никога не бе имал сериозни проблеми с математи - ката, макар и да не му беше най-силния предмет.
Родителите на Младен решиха че има нужда от допълнителна подготовка и за по-сигурно му намериха частна учителка. И ето че той се озова пред звънеца с леко притеснение. Натисна го и зачака.След няколко мига вратата се отвори и пред него застана момиче на не повече от 25 години.
- Добър ден. Търся г-ца Василева?
- Измънка Младен със странното усещане че е объркал адреса. - Влез. Ей сега идвам. - му отвърна младата жена. Младен пристъпи прага неуверено и влезе в стая с бюро и 2 стола. Не беше очаквал това. Учителките са стари или поне на средна възраст. Седеше и не помрадваше. След малко в стаята влезе въпросната учителка.
- Извинявай, исках да си сложа нещо по-удобно.
- Усмихна му се тя. Младен забеляза че е облечена със синя долница на анцуг и бяла памучна фланелка с къс ръкав. - Аз сам Албена. Приятно ми е. - тя пак се усмихна разкриваики хубава усмивка и бели зъби. Имаше дълга естествено руса коса с медено-златен цвят, която стигаше малко над кръста й. Гледаха го весели зелени очи. - Аз...аз... Младен...
- Момчето си пое дъх. Чувстваше се като във филм, в който са обаркали изпалнителите на ролите. В никакъв случай момичето насреща му не беше представата на който и да е за средностатистическа учителка.
- Така... Разбрах че имаш пролеми с математиката. Нека да видим как се справяш. ОК?
- ОК. - Даде му задача и започнаха. Младен не можеше да се съсредоочи. Беше объркан. Правеше елементарни грешки. Мина половин час.
- Виждам че схващач логиката на нещата, но май си притеснен. Какво има? Притесняваш ли се? - попита го тя и отметна коса . - Не... - Какво тогава?
- Просто... Очаквах да сте по-възраста, г-це Василева.
- Е, аз все пак сам на 24. И ме наричай Албена.
- Тя се усмихна.
- Не ме възприемай като учителка а като... човек , който ти помага, ОК?
- ОК, г-це... Албена - Обръщайки се към нея на малко име накара Младен да усети отпускане и лек гадел в корема си. - Виж, Младене, днеска май като за 1-ви път няма да направим нищо. Виждам че си притеснен. Днес не съм пила кафе, искаш ли да ми правиш компания? - От очите и сякаш прехвърчаха искри като от бенгалски огън. - Супер! - Каза Младен с изненада от предлпжението. Тя направи кафе и си говориха ... Разбра че тя е завършила математишеска гимназия със златна диплома и после информатика. Решила да дава уроци след като познати се свързали за прблема на Младен , а все още си търсела работа. Говореха и за общи теми - филми, музика. Оказа се че имат общи интереси, а тя много се впечатли от увлечението му по сърфа и сноуборда. Намираше го за забавен. Разделуха се и Младен се прибра разведрен. Беше обещал да си прегледа нещата и веднага щом се прибра седна над сборниците.Даже му беше някак интересно. Отиваше на уроци с желание. За 2 седмици получи 3 отлични оценки. С Албена им беше станало навик да пият кафе след урока и да си говорят. Даже си говореха за отношения между момчета и момичета. Беше ден за поредното посещение при учителката. Младен не беше в настроение. Момичето,което харесваше беше тръгнала с друго по-голямо момче. Стигна пред вратата и звънна. Влезе и седна. Не се усмихна и не се пошегува. Албена забеляза, но реши 4е просто не е в настроение. Но и със задачите не му вървеше, а напоследак това не бе нормално.
- Днес не изглеждаш добре. Какво има? Болен ли си? Може и да отложим. - Не... Просто... Нищо. - момчето се опитваше да избегне погледа й. - Какво има? - Албена го помилва леко по косата.
- Оф... Глупости само. - Опита да се измъкне пак той. - Стига. Кажи ми. Тя се чувстваше загрижена. Младен разказа всичко на чаша кафе. Как не разбирал защо е станало така, как се е държал добре и как момичето му казало че има нужда от истински мъж с опит. За миг в очите му заблестяха сълзи на гняв и мъка. Албена почувства яд към случилото се. Тя смяташе че Младен е много умен, забавен и чаровен. Беше висок, а сърфа през летните месеци и сноуборда през зимата бяха оформили здраво и вече мъжко тяло у 18 годишното момче. Накрая той стана и се обърна с гръб. Албена се доближи до него и сложи ръка на рамото му. Той се обърна и застана с лице към нея. Тя го помилва по косата и по бузата.
- Защо всички момичета не са като теб...
- Прошепна Младен. Албена се надигна леко(все пак той беше висок 185, а тя само 167) и го целуна по бузата с нежна усмивка. От цялата разказана история сърцата и на 2-мата туптяха силно. Погледа му се плъзна по цялото й тяло. Беше облечена със зелено потниче с голямо деколте, разкриващо големите й гърди. Младен за миг се почуди как може момиче високо 167 да има гръдна обиколка 98. Албена усети погледа му и си пое дълбоко дъх. "О, боже!" мина през главата й. Погледа му слезе към корема й и надолу. Носеше спортна пола под коляното в бяло,оформяща хубавото леко пищно дупе и дългите бедра. На красивите ходила беше сложила само чехли. Младен усещаше,че кура ми е в силна ерекция. Реши да рискува. Наведе се леко и я целуна плахо. Албена го хвана за раменете за да го спре , но не намери сили. Гледаха се няколко мига без да кажат дума. - Извинявай...- имънка той. - Млъквай... - тя го целуна,първо плахо после с език. Искаше да го целува навсякъде. Той хвана леко гърдата й, а тя се притисна към него силно. С едната си ръка масажираше чатала му. Едната му ръка стискаче силно дупето й, а другата мачкаше гърдата й. Тя плъзна ръка под тениската му по стегнатия корем.
- Махни я! - Между целувки му изшепна с гърлен глас. С едно движение Младен махна тениската си и веднага се нахвърли върху Албена опитвай ки се трескаво да махне потника й. Тя го бутна, махна потника и остана само по сутиен. Дишаше тежко и гърдите й се надигаха като живи планини от плът. С бързо движение махна и сутиена. Младен остана смаян. Циците й се отпуснаха съвсем леко. Бяха големи с цвят на мляко с канела и с красиви розови стърчащи от възбуда зърна. Веднага пак се нахвърлиха един на друг. Младен целуваше и смучеше зърната й,корема.. Тя го бутна пак и той се облегна на масата. Започна да го целува по гардите, после клека пред него.Целуваше дългос тегнатия му корем. Стигна до колана на дънките му. Махна го и после с бавно движение разкпча дзипа. Дънките на Младен паднаха малко под колената. Албена започна леко да целува набъбналия му кур през боксерките. После ги хвана и ги свали. Пред лицето й се появи хубава ерекция с хубава дебелина и внушителната дължина от 20 сантиметра. Тя го помилва по кура леко , хвана го, погледна го в очите с лека усмивка и каза :
- Тази не знае какво изпуска... После го забели и целуна по главичката бързо. Младен потръпна. В следващия миг тя го пое в топлата си уста. Той се хвана здраво за масата. С постепенно усилващо се темпо Албена смучеше му кура , гледайки момчето в очите. Тя го хвана за дупето с две ръце и цапочна бързо да го лапа целия. Той усещаше как опира гърлото й и усещането беше върховно. Подскачащите огомни цици бяха гледка, която би накарала всяко същество от мъжки пол да се възбуди. Младен сви очи : - Албена... Свършвам!... Тя се опита да го извади, но кура му вече пулсираше и забиваше струя гореща сперма в гърлото й. Устата й се напълни за миг и я задави. Част от течноста Албена глътна , а част се разтече по устните и покапа по гърдите й. Без да казва нищо тя го поведе към спалнята. Бутна го на леглото и каза:
- Отивам да се измия. Ей сега идвам. - Тръгвайки му намигна. След 5 минути се завърна с лице на капки и леко мокра коса. Младен я чакаше вече гол на леглото. Като я видя седна. Тя се доближи до него и започнаха да се целуват. Стоеше права до него и гърдите й бяха на нивото на лицето му. Той я целуваше, хапеше, смушеше слизайки бавно към корема й. Албена не беше махнала все още полата си. Свали я бързо и остана само по бели прашки. Той започна да целува бедрата й , стигайки до триагалника, прикрит от прашките. Бръкна леко и усети че не е съвсем гладка. Тя изпъшка и затвори очи. Младен скъса тънката тъкан и пред него остана Албена савсем гола. Путето й беше обраснато, но си беше оставила малак черен триъгълник. Започна да я целува и смуче. С една ръка я и милваше. Беше толкова влажна и мека. Цялата й путка се беше зачервила и бликаше сокове. Разтвори устните й и я облиза. Тя пъшкаше и го стискаше за косата. Докато смучеше Младен вкара леко средния си пръст. Албена изстена леко. Започна да го движи напред-назад първо бавно, после по-бързо, все още смучейки плътта около срамните й устни . В един момент тя го хвана за косата , ръпна го и изстана: - Чукай ме! Тя легна на леглото, разкрачи се и той се намести над нея. Първо не можа да влезе, но тя му помогна и след малко и двамата усетиха как хуя му навлиза в нея. Беше голям и й причини лека болка. - Бавно...Да-а... Младен се движеше бавно и усещаше по горещината вътре в нея. Започна да усилва темпото, а Албена скимтеше и пъшкаше.
- Давай, давай... Чукай ме! По-силно! - нашепваше младата жена. Той започна да я пронизва с цялата дължина на кура си с бързи тлаъци. - А! А! Да! ... Давай! ооо... чукай ме! - викаше вече Албена.
- А... Чакай... Да сменим... А! Да... позата... Той се отмести потен и тръпнещ. Тя си поемаше дъх на големи глътки. Наведе се и пак пое кура му за малко в устата си,после застана с гръб към него на четири крака. Младен веднага се досети. Нагласи се зад нея и отново с малко помощ влезе пак в влажната и размекната вече путка. Беше много възбуден и затова започна веднага да я помпи с бързи и силни тласъци.Хвана я за косата с едната ръка, а с другата хвана едната буза на дупето й. Така започна да я клати бързо и силно. Албена усещаше как целия я изпълва, циците й се мятаха в ритъм, викаше нечленоразделни звуци с отворена уста, от която капеше слюнка. Така продължи ха за 2-3 минути. Тя едва си поемаше дъх вече когато усети как кура му пулсира в нея и започва да я облива с гореща сперма отвътре. Това веднага предизвика и в нея спазмите ма мощен оргазъм. - Даа! А!А! Да!Да, да... да... Двамата легнаха един до друг потни, уморени, но доволни. Само се гледаха и дишаха тежко. Полежаха 10-тина минути така. Албена се усмихна : - Беше страхотно. Тази глупачка изпуска много. Младен се усмихна засрамен , но горд. - За 1-ви път ли ти беше? - тя помилва го по бузата.
- Да. - Иска ми се да бях за 1-ви път с някой като теб. Той я погледна и се целунаха. Постепенно пак започнаха да усещат тръпка. След минута вече си смучеха езиците, той бъркаше с пръст в путката й , а тя с бързи движения му биеше чекий. Този път Младен ,вече набрал смелост, пое инициативата и се насочи с целувки между краката й. Започна да я целува и смуче. Средния му пръст отново се движеше в нея . Албена застана на четири крака отново. Той я ближеше и макар да нямаше добра техника ,тя се възбуждаше силно от ентусиазма му. Младен прокара ръка леко по путето й и малко по-нагоре към малкия кафяв ринг. Анусчето беше мокро и изпотено. Докато целуваше цепката й, той все по-често се качваше към малката дупето й . След няколко минути се опита с пръст да приникне в тясната дупчица. - Не...Недей... Боли ме. - Погледна го Албена с изражение на лицето показвашо болка смесена със страст. Това изражение беше даже по-красиво.
- Не си ли го правила? - Леко учуден попита Младен. - Не. Пък и се притеснявам. Нямаш опит все още. Чувайки това той се дръпна и леко се намръщи. Албена разбра веднага .
- Извинявай. Просто ще ми е за 1-ви път и се притеснявам. Иначе бих ти дала. - Да, разбирам... - той смънка. - Не се сърди.
- Просто ... преди малко каза ,че ако можеше щеше за 1-ви път да си с някой като мен... Мислех че си различна. Албена замълча за момент. Чувстваше се мръсна заради думите си. - Ей сега идвам.
- Тя го целуна по бузата и скочи от леглото. Чу се да се отваря шкаф. След малко тя се влезе със загадъчно изражение и ръце зад гърба. - Какво? - погледна учуден ученикът. Тя легна до него и ги млясна леко по устата. В едната си ръка държеше малка кутийка като за крем. - Това е вазелин за изгаряния. Мисля че ще ни свърши работа...
- Усмихна се дяволито и очите й забляскаха. Младен се укокори и я помилва с усмивка. - Аз не искам да те карам насила... - Ш-ш-ш! И бъди нежен,нали ще си ми 1-ви. - тя гоцелуна. Наведе се над кура му и започна да му духа. Отвори кутийката и започна да го маже с вазелин. Не спря докато целия не лъщеше.
- Сега ти мен... - прошепна Албена. Тя застана на една страна на леглото, надупи се и леко се разкрачи. Той започна да я целува леко.Намаза обилно целия си пръст и започна да и го вкарва леко в дупето. Албена сви устни и после направи отново онази красива гримаса на болка и удоволствие. - Бавно... Да. Ох...- тя стенеше леко - Сега опитай с два пръста. Младен намаза показалеца и средния си пръст и започна бавно да ги вкарва. Младата жена хвана с ръце чаршафа на леглото , усетила как ануса й се разтяга. Той бавно вкарваше и изкарваше двата пръста. С другата си ръка масажираше леко путката й, което създаваше у нея удоволствие. След 3-4 минути тя свикна и започна да се намества към пръстите и да си движи дупето , откривайки точки на удоволствие,за които не бе подозирала. Погледна го с нежен поглед и каза: - Мисля че съм готова. Младен застана зад нея както беше легнала настрани. Тя разтвори бузите на дупето си за, а той насочи напращелия си от възбуда член кън малката кафява дупка. Упря го в ануса й и леко натисна. За миг изглеждаше,че е твърде тясно,но под малко повече натиск дупчицата й се отвори и пое главичката и малко от останалата дължина на кура му. Албена прехапа устни, изпъшка и стисна чаршафите още по-силно.
- О-о-о-! Виждайки това той се възбуди страшно. Хвана я за дупето и с един тласък влезе наполовина. - А-а-а а!Младене..Боли-и! Бавно.Моля те. Но ученикът вече усещаше как ануса й пулсираше върху кура му с още един тласък влезе целия. Тя само отвори уста , но не й стигна въздух да извика. В този момент той започна да да я клати с бавен, но стаболен ритъм. Албена загуби усещане за реалност. Имаще чувството че ще и се разцепи на две. Толкова силно усещаше проникването му, че все едно щеше да излезе през устата й. Не знаеше къде се намира. Толкова могъщо чувство не бе изпитвала - силна болка и силна възбуда, каквите не си мислеше ,че има. В този миг вече Младен я клатеше с бързи, яки тласъци, разклащайки бузите на задника й и огромните гърди. Ануса й се напрягаше на максимална степен за да се разшири и поеме неестесвено големия си гост. Младен усети че ше свърши, затова извади кура си за миг. Гъза на Албена пусираше целия червен. Можеше да се види дълбоко в нея. Той я хвана и я обарна на четири крака. Тя се обарна и видя когато той отново и го намести и този път с остър тласък я прониза.
- А-а-а! - Изстена младата жена и облегна глава на възлавницата. Той хвана бузите на задника й пак и започна да я клати извънреедно бързо.
- Ау ! А ! А! - Виковете й разделяха всяко проникване. Той се протегна и отново я хвана за косата с една ръка. По този начин влезе до край и тя изстена като намушкана . Така я клати десетина минути. Албена вече не на себе си от умора, болка, похот и страст усети как в нея се заражда силен оргазъм. - Д-аааааа! ААъъъъуууу! Извика тя и от путката бликнаха сокове. Два тласъка по-късно Младен усети че ще свърши. Извади кура си и дръпна Албена в скута си за косата. Вкара й го в устата и започна да се празни на мощни струи. Тя беше като в транс и усещайки топлата течност започна да ч гълта и да облизва кура му и да смуче. Спря когато не остана и капка. Двамата легнаха и заспаха. Зван на телефон ги разбуди. Албена скочи и вдигна телефона в просъница. - Да... тук е... Ами да...Имаше голямо домашно. Десет вечерта... Отплеснали сме се. Няма проблем. да.. Чао. Албена легна до него и го помилва. Той се сабуди.
- Майка ти се обади. Десет вечерта е. Тук си от шест. - Оф... Трябжда да ходя...ние...
- Младен се чудеше санувал ли е. 1 поглед към голите хърди на учителката му го убеди че не е.
- Извинявай ... бях груб. Сигурно много те е боляло... - Не. Беше страхотно. Не сам се чувствала така. Ти си страхотен. - Усмихна му се нежно и уморено младата жена. - И все пак цяла седмица ще се сещам за днес всеки път като сядам... Двамата се прихнаха в каратък смях


Коментари:

Име:
e-mail:
Код:
Дата:  05.04.2013 14:13:02Изпратен от:  гражданин
мама ви мръсна, не се казва долница! долнище е правилната дума!
 
НОВИНИ

* След кратко техническо прекъсване, сайтът отново е на линия!

* Добавено е сортиране по посещаемост и дата;

* Екипа на E-Razkazi.info Ви пожелава приятно четене



Хороскоп


Еротичен хороскоп с общи насоки за отделните зодии.

Вицове


Еротични вицове, шеги, смешки, бисери, обяви и още много други.

За контакти


Начини за връзка с екипа на сайта. Очакваме Ви!