виртуален секс


    Автор: anonymous
Публикуван на: 31.12.2013




Бях на 18 - даже малко повече. Нямах приятел, нямах гадже, дори вибратор си нямах. И всичко това, защото бях "тъпа зубрачка". Поне така си мислеха съучениците ми. Така мислех обаче и самата аз. Току що беше минал абитуриентския ми бал и зубрех като ненормална за кандидат-студентските изпити. Идея нямах какво искам да правя с живота си... Но едно знаех със сигурност - ако скоро не си намерех мъж, тялото ми щеше да експлоадира... !

Може би тук е моментът да кажа, че съм сексоманка. Обожавам секса. Боготворя го. За мен той е най-голямото изкуство. И е адски жалко, че са много малко хората, които гледат така на секса. Повечето го отъждествяват с “начесване на краста”, или бройкаджийство, или... каквото и да е, доста принизено. А, когато аз правя секс, или се любя, отдавам всичко от себе си. Никога не се чукам. Да се чукат другите, аз познавам екстаза на секса. Винаги съм отворена да споделя възгледите си (а и не само тях) с другите. Стига да не чувам изречения от рода на: "Искам да те чукам" – в такъв случай отвръщам: Чукай се сам!

Но, да се върнем на темата. Поредната вечер, изпаднала в самозабрава от зубрене и жадуваща за секс. Реших да изляза, да се поразходя, но незнайно защо, се озовах в кварталната Интернет зала. Да проверя датите за изпити, зали, аули и т.н. Да, бе, дрън-дрън. Исках да "забърша" някоя невинна жертва. Надявах се, че все на някой от компютрите ще седи симпатично момче, което невинно да заговоря, а половин час по-късно, да му показвам тайнството на френската любов, за което той не е и подозирал. Не, че не са му правили свирка досега. Не, че ще му е за последно. Но определено щеше да му е за първи път да изпита екстаза, който можех АЗ да му дам. Не бях предвидила само една мъничка подробност - залата да е почти празна и никой да не привлече вниманието ми. Няма как, случва се. Реших да си проверя пощата набързо, да видя няма ли някой познат в чата и да се прибирам. Но (с риск да се повторя), вечерта не вървеше по план. В чата ме заговори “юзър”. ASL, PLS - и т.н. Нищо интересно.
-Опиши се, - ми пише той. Описвам се аз. - Звучи хубаво, - казва той.
-Да се женим тогава - не знам как го измислих...
Тогава той издрънка нещо много грубо и аз взех, че се засегнах. Казах му, че ме е обидил, пожелах “приятна вечер” и си тръгнах от залата. Малко ми беше криво, че се прибирах – хич не ми се учеше пак. А не бях правила от ця-яял месец секс. Н-ооо... Пред мен спря бяла кола. Младо, симпатично, и съвършено непознато момче свали прозореца и каза:
-Мила(това е името ми)?! – А, аз го зяпам в състояние “шах и мат”! - Аз съм Ники. Преди малко те обидих. Без да искам. Не ми даде възможност да се извиня и ей, ме, на... !

Останах, меко казано, изумена. Като насън се качих в колата му и изслушах отново как не бил искал да ме засегне, че в чата имало всякакви курвентии, но явно аз не съм една от тях, как е разбрал от коя зала чатя и как се надявал да ме открие. Добре, че съм се била описала наистина, а не като повечето тийнове - нереално. Когато дойдох на себе си, директно го попитах какво иска от мен. Отговорът беше още по-директен:
-От мен не можеш да очакваш нищо. Освен секс. Ти кажи какво ше правим… ?!
-Секс на плажа! – Не-ее, това не го казах аз, как можах!?!
Не! Не! Не! Та, аз не го познавах. Не!
-Да тръгваме - гласът му не ме върна в реалността.
Даже напротив. За миг реших - да става, каквото ще! Нима не бях искала точно това? Каква беше разликата, дали той е седял на съседния компютър в залата, или пред друг монитор през един квартал?! Щях да се отдам на любимото си изкуство - секса. Надявах се да не се окаже някое лапе или бройкаджия. Но за по-голям ценител на секса не бях подготвена, честно казано...

Ники ме изненада адски приятно. Закара ме на едно много красиво местенце. Нещо като залив, с много пясък, красиви вълни и никакви други хора наоколо. Останахме в колата. Целуна ме нежно по върха на устните, а аз веднага усетих как овлажнявам. Прокарах езика си по неговите устни, а когато понечих да ги захапя, той се отдръпна и каза да не бързам. Аз!?! ДА бързам!?! Този явно беше по-добър от мен! Отпуснах се в ръцете му и оставих той да води играта. А той не спираше да ме целува, изпиваше ме с език. А когато прокара устните ми през зъбите си, изстенах. Протегнах ръка и обхванах втвърдения му член. От допира той стана още по-твърд, което ме накара да замъркам от нетърпение и удоволствие. Сякаш усетил нетърпението ми, Ники свали блузката ми и сутиена. Засмука зърната на гърдите ми, като не спираше да ги масажира. Плавно. С бавни, кръгови движения. Исках да му се отдам. Да го накарам да стене от удоволствие. Знаех, че няма да е лесно, но изгарях от желание да засмуча члена му. С треперещи ръце, разкопчах дънките му и непохватно изкарах пениса му. Размерът му не беше голям, но ухаеше свежо, на чисто - и това ме възбуди още повече. Като малко дете го поех с жадни устни и с език навлажних главичката му. За момент той забави мачкането на гърдите ми, но скоро влязохме в едно темпо: аз прокарвах език по цялата дължина на члена му, а той - по гърба и врата ми. Беше божествено! Нямах търпение да засмуча пениса му, но не исках и да бързам. Вместо това размачках топките му, после ги целунах. Продължих нагоре по ствола. Първо прокарвах нокти -драсках го съвсем леко, а след това целувах белезите от резките. Когато достигнах главичката, поех члена му с цялата страст, на която бях способна. Прекарах по цялата й площ езика си, като наблегнах на прореза. Лекичкия стон на Ники ме насърчи и започнах бавно, но плавно, да смуча члена му.

Скоро възбудата му се ускори и той започна да се движи все по-бързо, и по-бързо, като притискаше главата ми към себе си. Секунда по-късно усетих как разкопчава дънките ми и плъзга ръката си към клитора ми. Изкрещях от удоволствие. Никой мъж до сега не ми беше действал така. Само от един допир имах чувството, че ще свърша. А когато усетих грапавия му, горещ език да шари нагоре-надолу по вагината ми, целия свят започна бясно да се върти!

Спрях да смуча члена му, защото се страхувах, в пристъп на екстаз, да не го захапя. Вместо това продължих да се наслаждавам на умелите му движения. Хванах ръката му и я насочих към вагината ми. Исках да проникне в мен. Изгарях! А той, вместо това, ме накара да засмуча средния му пръст. След това прибави и показалеца. Трескаво ги овлажних, защото предусещах, за къде са предназначени. Секунда по-късно стегнах всичките си мускули, за да се насладя на меката, приятна болка от проникването. Бедна ми беше фантазията, какво ли шях да изпитам, когато членът му заместеше пръстите… !?!

Движенията му в мен бяха отмерени. И колкото повече се опитвах да се притисна към него, толкова повече той забавяше, сякаш искаше да ме накаже за неподчинението ми. Засмуках зърната на гърдите му. Галех стегнатото му дупе. Драсках гърба му. Молех го да не спира.Умолявах го да ме обладае! А той само забързваше ритъма на пръстите си в мен… Оргазъм! Пулсиране. Приятна болка в клитора... И преди да съм успяла да си поема дъх, отново усетих езика му върху клитора ми.Оргазъм! Скоро щях да спра да ги броя. Но не и той. Когато ме докара до петия, реши, че е крайно време да се обърна с гръб към него. Цялата треперех. Облегнах се и прегърнах облегалката на седалката. Чувствах се неестествено изложена на показ пред него, но това ме възбуди още повече. Като на сън чувах думите му: “Приятно ли ти е? Усещаш ли всеки мой допир? Кожата ти изгаря ли за мен? Жадуваш ли да ме усетиш между краката си…”
-О, Д-ААА! - Само това имах сили да изстена!

Както бях с гръб към него, Ники прокара ръка по гърба ми. Сетивата ми бяха изострени до такава степен, че едва доловимия допир на върха на пръстите му ми доставяше наслада. Когато обхвана с умелите си ръце бузите на дупето ми, затворих очи и започнах да се моля това да не свършва никога. Или поне не скоро… Средният му пръст се спусна от ануса към вагината ми. После обратно нагоре. Пак надолу… Бях подгизнала и тези движения ми доставяха огромно удоволствие. Навирих си дупето, с цел да го улесня и да го предизвикам да проникне. А когато това най-сетне се случи, последва поредния ми мощен оргазъм… !!!

До този момент не бях правила секс в тази поза. Не вярвах, че ще ми хареса. Наистина не ми хареса – вече я обожавах! С всяка гънка и клетка на тялото си усещах мощните му, силни тласъци. Той не ускоряваше темпото. То някак плавно се засилваше от самосебе си. Не смеех да се движа, не дишах. Светът се въртеше пред мен, задвижван от поредицата от оргазми… !

Не усетих кога и той е свършил. Бях на седемнадесетото небе от щастие и в този миг неговото, не беше на дневен ред. Но по усмивката му разбрах, че е постигнал целта си - да ме задоволи максимално! Надявах се да ми се отдаде възможност да му върна жеста…

Половин час по-късно Ники ме остави пред блока ми. Разделихме се с думите му:
-Беше чудесно. Не знам кога ще ти се обадя. И дали въобше ще те потърся пак. Но знай, че много ми хареса.
За първи път някой не ме залъгваше с глупави обещания от рода: "Ще ти се обадя непременно! Беше страхотна, със сигурност ще се видим пак… !"и т.н. Ники поне беше честен. Можеше никога повече да не се обади…

Тази вечер заспах щастлива. Зубренето щеше да почака поне до утре. Или до вдругиден. Защото Той се обади още на следващия ден... !
( Следва продължение… )

Коментари:

Име:
e-mail:
Код:
Дата:  18.02.2015 16:50:59Изпратен от:  Директора на БАХУРНИЯ завод
Тез дебелите зубрачки, само като ги погледне някой и са готови. И как всеки с когото правят секс не им омръзна да го сравняват с героя от приказките, преди а сега героите са от интернет и на бял кон преди, и бяла кола сега. Винаги са много добри в секса нежни, внимателни, единствени и не повторими до момента в който ви надуят дебелите кореми и ........... приазката завършва пред АГ кабинет ( болница ), но САМА !!!
 
НОВИНИ

* След кратко техническо прекъсване, сайтът отново е на линия!

* Добавено е сортиране по посещаемост и дата;

* Екипа на E-Razkazi.info Ви пожелава приятно четене



Хороскоп


Еротичен хороскоп с общи насоки за отделните зодии.

Вицове


Еротични вицове, шеги, смешки, бисери, обяви и още много други.

За контакти


Начини за връзка с екипа на сайта. Очакваме Ви!