Ако


    Автор: anonymous
Публикуван на: 10.04.2012




Тъмно червеният набръчкан кратор отново се изду, разтвори се за няколко секунди и безславно се затвори.
50годишната Люси изпусна въздуха си от напъна да се изака върху мен. Вече 7 минути продължаваха неуспешните и опити, а освен пърдене не бях получил нищо повече от нейния анус. Тя отпусна таза си върху мен и космите на венериният и хълм се смесиха с космите на гърдите ми. Въпреки че бе с гръб към мен знаех , че лицето и е лилаво от усилята и. А повярвайте ми, това не е най-приятната гледка, имайки в предвид грозотата на лицето и в нормално състояние. Ето защо за да не ми изкарва англите с физиономията си се опитах да я успокоя-погалих я по гърба, лизнах я по клитора и казах:
-Ако не можеш сега - не се мъчи.
-Не, страшно ми се сере но нещо се е запънало-май имам едно голямо и твърдо лайно, което ме дере докато се движи. Илия, донеси ми иригатора от банята.
Мъжът и изкара члена ми от устата си и се изправи пред кревата. Изкара от устата си няколко мои срамни косми и попита:
-Къде си го сложила? Последният път неможах да го намеря.
-Кой знае къде си търсил. В огледалния шкаф, най-горе. Напълни го с топла вода, не с гореща.
Той тръгна към банята, а жена му се придърпа към слабините ми и лапна кура ми. Хванах двете кълбета на мекият и задник и ги раздалечих. Гладко избръснатият задник контрастираше на страшно окосменият и венерин хълм. Храсталакът бе толкова гъст , че когато я виждах по гащи винаги ми изглеждаше така сякаш има член -толкова много космите повдигаха плата. Сега- гледайки белият, набразден от бръчки и целулит задник, висящите срамни устни и мазният анус, си давах сметка защо така ме впечатляваше тази жена. Както вече казах, тя притежаваше грозно лице, онова, присъщо на всички държавни служителки- изпомазано с всякакви мазила, помади и гримове с очевидно нулев успех; отпечатък на досада, ирония, ненавист и презрение към обикновения човек се четеше по него. Но за сметка на това пък бе страшно похотлива и порочна. Май се оказа прав онзи мой познат, твърдейки че грозните са по-отворени и перверзни. Не ме разбирайте погрешно-тя не беше крокодил, просто не бе много за гледане в лицето. Иначе тялото и бе много добро. Имено то ме привличаше в нея(че каво друго би могло?). Не бе дебела, но времето беше взело своето-коремът бе сбръчкан, намачкан;циците не бяха големи но успели да увиснат до над пъпа и ; това което на мен най-много ми харесваше в нея е прехода от тънкия и кръст към много широкия ханш. Това може да се наблюдава единствено при зрелите жени-фини рамене контрастиращи на огромен мек задник. Ако е клякала жена вурху вас значи ще ме разберете. Казах жена - не момиче. Има разлика. В килограмите, обема и контурите.
Но да продължим нататък. След като курът ми се озова отново на топло и влажно, желанието ми за анусът и се възвърна. Наслюнчих си показалеца и го заврях в дупето. Меко и топло. Анусът и бе много добре разработен, дори се чудех как успява да си държи лайната вътре. Духайки ми, цялото тяло на Люси се движеше и пръста ми ту влизаше , ту излизаше от нея. Лошото е че неусещах нищо вътре-никакви лайна. Тя изглежда реши да ми върне услугата и подпъхна пръст в моя анус. За да и дам по-добър достъп се разкрачих и малко вирнах крака. Жената поразрови космите около дупката ми, пораздразни я с нокът, аз напънах така че да ми изпъкне пръстенчето и приех пръста като всмукнах обратно аналния мускул. Готино е да ти ровят в дупето. Божествено.
Тъкмо вече мислех да вкарвам втори пръст в нея, когато се върна Илия, носейки иригатора-червена крушовидна гумена помпичка, побираща 2 литра течности , завършваща с пласмасова тръбичка. Той заобиколи кревата и дойде над мен. Огромният му корем бе над мен, полу-увисналия му член легна върху лицето ми, когато се наведе към задника на жена си. Той се поразкрачи и главата ми застана между краката му под чатала. Миришеше на мъж-така както може да миришат само мъжките слабини. Отворих уста и погълнах топките му.
-Вкарай ми малко, само колкото да прокара, че не ми се чисти после-каза Люси. Тя пусна кура ми и малко се приближи заднишком към Илия.
Смучех в устата си двете сливки на мъжа. Масажирах ги с език една по една , а носът ми бе заровен в гората около ануса и аз вдишвах аромата му. Чувах как той стиска гумата и усещах водата която не бе влезнала в дупето на Люси да капе по гърдите ми.
-Достатъчно. Запуши ме с пръст-тя ме тупна подсещащо.
Напипах дупката и докато Илия издърпваше иригатора аз си вкарах пръста.
-Ще го върна в банята.
Изплюх му топките целите омазани в слюнката ми и поех шумно въздух с уста. Почти се бях задушил. Мъжът тръгна към банята, а аз погледнах към задника пред мен , в който ровичках с пръст.
-Дръж го вътре- каза Люси и започна да клати задника си. Очевидно се опитваше да разкламбучка течността в червата си и да размекне лайната. Предвкусвах идващото и от това членът ми болезнено се надърви.
Илия се върна от банята и отново застана над мен, този път обаче хвана таза на жена си и го придърпа над лицето ми. Хвана кура си и го вкара в ануса до моят пръст. Аз пък си го махнах от там и веднага го засмуках-е имаше малко аромат на гъз, но не толкова силен, колкото ми се искаше. Топките на мъжа ме блъскаха по лицето докато помпаше жена си отзад.
-Стига, мисля че съм готова.
Илия изкара члена си и го пъхна в моята уста. Вече това ми хареса. Усещах горчивият вкус на лайна, дори няколко малки парченца се разтопиха в устата ми. Облизах го шумно, но жената ни прекъсна.
-Остави го, Илия. Отиди да му духаш докато аз се оправя с него.
Мъжът послушно мина откъм другата страна на спалнята, клекна, изплю се върху главичката на кура ми и го лапна. А лелката намести малко по-към гърдите ми дупето си. Изправи горната част на тялото си и погледна назад към мен.
-Готов ли си?
Енергичното ми кимане предизвика перверзна усмивка върху грозното и гримирано лице. Аз разтворих огромните и задни бузи настрани за да мога да имам по-добър изглед към аналния и мускул. Първоначално от отвора изцърцори съвсем малко вода. Анусът за миг се затвори и след това силна струя ме уцели по шията. Дупката отново се затвори, наду се и следващата струя излезна на пресекулки, защото често бе запушвана от парчета лайна. Последните бяха тъмни на цвят и размекнати, падаха върху шията, гърдите ми или оставаха да висят под отверстието и. Струята намаля и аз се подготвих за специалитета. Вече от ануса капеше само лайняна вода или малки размекнати парчета, когато дупката силно се уголеми и светло кафяво съкровище погледна навън. То постоя така , чудещо се дали да излезне, но след измучаване на жената реши да се покаже в цялата си прелест. Парчето бе голямо-не, то бе огромно. Широко около 8см. в диаметър то разпъна ануса. Изглеждаше твърдо и много лъскаво, съставено от много слепени едно в друго различни парчета. Широката част на лайното излезна, а с едно дълго изпърдяване бял свят видя и идващата след него по-тънка такава. Лелката се напъна още един-два пъти но изкара само няколко кафяви капки. Лицето ми бе цялото в лайняни пръски, мислех да се изпразня в устата на Илия. Огромното лайно лежеше върху гърдите ми в локва от кафява вода. Можех да различа моркови, сгърчени люспи от домати. Погалих го с ръка и останах впечатлен от твърдината му. Беше някак и лепкаво, и гладко. Обливаше ме в божествения си аромат на фекалии. Жената се премести и sedna с лице към мен. Огледа ме и посегна към плужека върху гърдите ми. Пипна го с пръст после го размаза с длан върху мен. Илия остави моят член и се изправи за да гледа. Люси използва това и се наниза на хуя ми. Започна да подскача върху мен, кръвта се качи в лицето и . Тя спря, седнала и поела напълно моята мъжественост, вдигна ръка към мен и аз започнах да ближа залепеното по нея лайно. МММ, горчиво. Беше наистина твърдо, трудно се ближеше, дъвчеше и преглъщаше. Тя размаза лайнот по цялото ми лице оставяйки парчета по носа, вждите, клепачите. Люси започна отново да се клати върху мен, легна изцяло върху ми и размаза гнусотията помежду ни. Започна да ме целува, вкара си езика в моята уста и започна да събира парченца от лаийната си от там. Сдъвка малко от тях и ги изплю обратно. Аз не издържах повече и с мучене се изпразних в путката и. Тя продължи още известно време да се клати върху мен мажейки с лайна навсякъде. Изведнъж Илия се приближи и започна да се празни върху нас с Люси докато се целувахме. Неможах да усетя вкуса на спермата му заради лайната в устата си, но знаех че е вкусна. Членът ми се изхлузи от хралупата на жената. След 1 минута всички станахме и тръгнахме към банята, мен ме увиха в чаршафите за да не калям.
-Момчета, не забравяйте , че сега е мой ред да свърша, ок?каза вървящата пред мен Люси, докато гледах как дупето и сластно се люлее. Почувствах, че след 5 минути отново ще съм надървен. Шляпнах я силно по задника.
-Нямаш никакъв проблем , маце.
Тя се обърна, изгледа ме , ухили се , наведе се и се изпърдя към мен. Наведох се и опитах да уловя аромата.
-Аз ще ви оставя вас двамата, имам пациенти записани след 2 часа-каза Илия.
-Какво?!Ще ме оставиш сам да я задоволя?Това е невъзможно!
- След като се изкъпя ще доведа кучето, двамата ще се справите.
- Така става.
Пуснах го пред мен в банята, където жена му вече бе пуснала душа и сега местеше легена с мръсното бельо на дъщеря им.
Затворих вратата на банята и се приготвих за втори рунд.


Коментари:

Име:
e-mail:
Код:
НОВИНИ

* След кратко техническо прекъсване, сайтът отново е на линия!

* Добавено е сортиране по посещаемост и дата;

* Екипа на E-Razkazi.info Ви пожелава приятно четене



Хороскоп


Еротичен хороскоп с общи насоки за отделните зодии.

Вицове


Еротични вицове, шеги, смешки, бисери, обяви и още много други.

За контакти


Начини за връзка с екипа на сайта. Очакваме Ви!