Четворка за секс


    Автор: anonymous
Публикуван на: 09.06.2013




Както всеки петък, с жена ми решихме да си направим веселото но този път не ни се излизаше по дискотеките или някой ресторант, а поканихме наши приятели Веселина и Митко. Направихме салатката, сложихме на масата средна хубост евтино уйски. На уредбата вървяха приятни хитове на осемдесетте. Градуса на настроението се повиши много бързо след поредния танц с Весето. От уйскито или просто ни беше хубаво се разлигавихме съвсем, решихме да играем на сляпа баба, точно като малките деца. Та, сляпа баба първа по жребий се падна жена ми, след не големи усилия хвана Митко и позна че е той през завързаните очи. Митко на свой ред вече сновеше в стаята и опипваше всичко което му се изпречи. Интересното е че също попадна на жена ми. Ръцете му се залепиха право на циците. Взе да ги опипва.
-Мммммм, дааа, стегнати гърди….. обаче на кого ли са. Много добре знаеше че това е жена ми, но явно му харесваше да си играе. Весето имаше по-големи цицки и лесно можеха да се различат.
- Ами хайде де, познай.
- Не мога. Трябва да бръкна и от долу.
- С Весето се погледнахме и си кимнахме. Всичко беше ясно. Игричката щеше да стане интересна. - Ами бръкни. Жена ми се отдръпна но Митко беше по-бърз, макар и със завързани очи, вече я държеше за талията с една ръка, а с другата бъркаше в бикините и. Весето, вече я бях чукал. Тройка сме правили с нея и жена ми, но сега тройката щеше да стане четворка. А и отделно съм обработвал путката и, без моята любима да знае. Жена ми пъшкаше, Митко настоятелно събличаше дрехите и. Насочи ръцете си към циците и ги замачка страстно. Езиците им се преплитаха в луда целувка. Весето застана на колене, разкопча моя панталон и страстно облиза пениса ми, после го пое с устни. Езикът и игриво се въртеше около главичката му. Митко вече лежеше на дивана, а жена ми върху него се надяваше на кура му. Като видях това ми се прииска и аз да и го набутам в путката, отидох при тях, застанах зад жена си. Двамата с Митко започнахме да проникваме бавно в тясното путе. Тя наистина има много тясна путка и ни беше трудно, докато вагината и се разшири достатъчно. Точно тази тясна путка и помагаше да свърши по-бързо както и на мен. Движехме се интензивно в нея. Имах чувството че ще я разпорим. Весето се беше разкрачила над главата на Митко и въртеше бясно задника си. Путката се плъзагаше по лицето му, което беше станало в слуз от соковете на Весето. Жена ми смучеше циците, зърната на Весето.
-Ето това се казва ебане. Жена ти е голяма ебачка, виж само как си върти путката. Ще ме накара да я напълня след малко.
- Ебачка я, тая путка колко сперма е видяла….. че с твоята ли ще я плашиш. Жена ми извиваше гръб назад и викаше от удоволствие в своя първи оргазъм. С Митко продължавахме да порим путаната и.
-Митко не спирай и ще я докараме до втори. Аз винаги така правя не спирам след оргазма и, и тя след секунди изпитва втори. Така и стана. Но сега беше много по силен от първия. Цялата трепереше. Беше хванала циците на Весето и ги стискаше до болка. От путката и потече слуз. Отпусната върху Митко, той я избута и Весето се настани на нейното място. Този път аз бях под нея а Митко отзад. Вкарах ме си куровете в и в нейната путка. Която също не ми беше непозната. Колко пъти сам я пълнил, когато Весето е идвала сама в къщи на гости. И най-тотиното е, че я изчуквах докато жена ми е у нас, беше достатъчно да излезе до магазина или да влезе в банята за малко, за да използвам момента да завра моя в топлата и путка. А тя винаги беше готова да ме приеме. Риска правеше секса неповторим. Пък и жена ми не е светица, сигурен съм че Митко вече е успял да я прекара, колко години вече бяхме все заедно, че едва ли е устоял на винаги стърчащите и цици, които прозираха през дрехите които носеше в къщи. Така и на предизвикателните и бедра. И понеже на нея все и беше горещо, не носеше бикини когато си е у дома. Седнеше ли на дивана с късата пола, Митко все между краката и гледаше. А Весето, тя е друга работа. Имаше огромни гърди и зърната им винаги ясно се открояваха на блузата, когато не носеше сутиен, въпреки че наистина бяха огромни, през голямото деколте което имаше, циците и се виждаха почти изцяло, дори можеше де се забележат крайчеца на ореола около зърната. Как да не изчукаш такава мацка. И сега когато и двамата с Митко и бяхме вкарали два кура, от бясното клатене, циците и подскачаха и се мятаха във всички посоки. Весето хвана собствената си гърда, притвори очи, свършваше. Доста по тиха от жена ми, но оргазмът и беше по дълъг.
- Не издържам вече, ще се прязня. Митко, отивай при жена ми и я напълни, напълни и путката, тя обича да се празня в нея. Нали това искаше и ти.
-Добре. Това малко путе, не трябва да отстава сухо. Жена ми се беше отпуснала и релаксираше след двата оргазма които получи. Разтвори бедрата си и Митко отново вкара кура си в путката и. След няколко бързи и силни движения, жена ми направо се местеше от силните тласъци. Митко вече я пълнеше Беше проникнал в нея възможно най-дълбоко и се наслаждаваше на празненето си, а аз изригвах струи топла сперма по лицето и циците на Весето, тя със задоволство я размазваше по тях, накрая вкара пръст си във влагалището си. И аз на това му викам истинско ебане. Две путки и два кура, какво по готино от това. Тази вечер на чукането стана традиция при нас. Не пропускахме да си доставим взаимно удоволствие, събирахме се редовно. Сега с нетърпение чакам следващия петък. Намислил съм нещо по различно ….

Коментари:

Име:
e-mail:
Код:
Дата:  08.09.2013 23:26:05Изпратен от:  Крис
Супер. Това е и моята мечта, но знам, че никога няма да я осъществя.
 
Дата:  16.06.2016 13:33:56Изпратен от:  tttt
Nie sme dvoika az45g.rq50g.s golemi cici,leko pwlna,ibicha sex vav vsichkite my varianti twrsim mladi i nadareni nad 18sm.za vzaimni ydovolstvia tel.mi e 004915772317971.imame teren
 
НОВИНИ

* След кратко техническо прекъсване, сайтът отново е на линия!

* Добавено е сортиране по посещаемост и дата;

* Екипа на E-Razkazi.info Ви пожелава приятно четене



Хороскоп


Еротичен хороскоп с общи насоки за отделните зодии.

Вицове


Еротични вицове, шеги, смешки, бисери, обяви и още много други.

За контакти


Начини за връзка с екипа на сайта. Очакваме Ви!