Циганите


    Автор: anonymous
Публикуван на: 26.10.2012




Здравейте. Пише ви жена на 36 години. От 4 години насам живея сама с дъщеря ми която сега е на 18. Разведена съм и живеем под наем в краен квартал в който преобладаващо живеят цигани. От както се преместихме в този квартал дъщеря ми постепенно започна да дружи с все повече цигани макар че аз не одобрявах това, често ги канеше и у нас. Те ни влияеха добре -тя започна да пие много и да отсъства от училище. Един ден докато бях сама се позвъни и отворих и видях три момчета -цигани. Бяха на около 20 -не повече. Казаха ми че имат среща с дъщеря ми но нея я нямаше и аз ги поканих. Обадих и се по телефона и тя потвърди че е така но ми каза че ще закъснее и идва насам. Циганите бяха доста нечистоплътни, несресани и невъзпитани - дори не ме поздравиха. Седнаха на масата в кухнята и ми казаха:
-Како, дай бира че е жега. Отворих им една бира и на тримата. Започнаха да пият бързо и ме гледа втренчено. Бях с къса дънкова поличка и прилепнал потник. Това явно им хареса защото циците ми бяха доста големи а за годините си имах стегнато дупе. Те си говореха нещо на цигански и ме гледаха втренчено. Аз отидох в хола притеснена. След малко се отвори вратата и те дойдоха и седнаха нагло на дивана около мен. Единия извади една касетка с кючеци и я пусна силно. Опитаха се да завържат разговор с мен и да демонстрират добронамереност. През това време единия отиде за водка и ядки. Като се върна сипа на всички макар че аз не исках. Те разказваха за себе си -казаха че работят на строеж и са от провинцията. Непрекъснато ме разпитваха за мен -за брака ми, питаха ме дали си имам приятел и т. н. Лека по лека го обърнаха разговора към секс. Твърдяха за себе си че са полови атлети , че не спират да чукат че правели по 8 тека и т. н. Аз само се усмихвах неловко и се молех по бързо да си дойде дъщеря ми и да ги разкара тези навлеци от нас. Неусетно обаче почнах да се замайвам от евтината водка и се поотпуснах и на тях това има хареса. Станах по приказлива но все пак избягвах темата секс защото виждах явните им намерения. Единия който беше седнал до мен започна да ми шепне на ухо разни мръсотии а другите се хилеха и си говореха на цигански. Този мангал имаше наглостта да си сложи ръката на коляното ми и аз изтръпнах. Говореше ми как ако му паднела някоя добре сложена кака българка би я чукал като за световно как огромния му кур ще и пръсне ебливата сливка тем подбни гнусотии. В интерес на истината аз съм смела жена и не вярвах че тези пишлемета могат друго освен да говорят. Ето защо почнах да ги бъзикам че само си говорят и нищо не правят. Единия вече доста пиян рече Како дори и така де ама като те види човек тебе ще почне да те ебе като машина. Така ще ти сцепи сливата че ще ходиш разкрачена дълго време. . . .
На теб това ти трябва. . . .
-Да бе точно това аз си имам сериозен мъж до мен който може да ми даде всичко. Излъгах. Не бях правила секс от 6 месеца а и имах нужда от еротична връзка точно сега защото половия ми живот се ограничаваше само с порното и вибратора. . . . .
- може да ти даде всичко ама може ли да ти даде голям цигански кур като нашите а. . . . .
-О неговия е доста голям и освен кур ми дава внимание нежност и разбиране а вие сте доста грубички момчета
- Да груби сме но ти искаш май някой да те чука грубо нали ааа ??? -рече този до мен и впи ръката си в крака ми. Усетих накъде вървят нещата и казах:
-Дъщеря ми ще си дойде всеки момент -нека се държим културно а?
- ООО май си ядосана а како?. . .
Да те успокоим а ? ми рече той и сложи ръката си на коремчето ми. Другия стана и допря устните си до ухото ми и с вонящ дъх на водка ми каза:
- Ще те успокоим како -всички се чувства добре с нас . Ние сме едни добри и палави момчета с големи пишлета . . . и той сложи ръка на гърба ми и започна да ме гали. Третия започна да се гали по панталона и другите двама го питаха дали няма нещо там. Той им рече: Имам един палвник който иска да отиде при каката . . . а другите се засмяха. . .
-Тя има една сливка дето иска да отиде при твоя палавник ама май ти е малък за нея. . .
-О малък -я вижте бе
-Този мангал беше слаб пъпчив миришеше на пот. Извади огромен кур и го развя хилейки се. . . .
- Харесва ли ти . . . а казвай како. . . .
- Браво страшен си. . . . казах но не можах да откъсна очи от кура му. . . . Другите видяха това и ми казаха
- О май си се възбудила а. . . не си ли потекла я да видим. . . и единия пъхна ръка под полата ми. . . . май си потекла -даааа. . . . аз наистина бях потекла и се почувствах неловко Момчта моля ви. . . . едвам промълвиха аз
- молиш ни се а. . . . НА КОЛЕНЕ КУРВО каза единия и ме застави да седна на килима . . . тогава онзи с кура дойде към мен и ми навря вмирисания си кур в устата ми силно и чак до гърлото ми. . . .
Тогава другите двама ми разкъсаха потника и единия почна да лиже бясно циците ми и да хапе зърната ми. . . третия си извади кура и почна да ме плясна по челото с него. . . .
Вече вмирасна на пот под силната музика се бях озовала само по поличка с трима гадни вмирисани циганина. Едини не спираше да ме чука в устата другия ме лижеше а третия галеше мократа ми слива. Това започна да ми харесва и те още повече се въбудиха. . . след малко им духах на тримата
- Добре духа дъртата курва. . . плюй по кура ми ма. . . . и аз плюх. . . лапай два кура искаме два кура да видим в курвенската ти уста. Едвам успах да нагълтам гадните им курове бяха големи и изпъкнали вени. . глех като обезумяла топките им. . . толкова ми се чукаше но като нямаше с кой и вече пияна ми беше все тая. . . .
-Така. . . стани сега да си почине минетчийската ти уста и си приготви сливката да бъде ебана от мангали - нали това искаш кучко мръсна Изправиха ме и ме надупиха-Единия почна бясно да ме чука в путката, а на другите лапах. . . те не можеха да повярват че бях толкова лесна и не с дърпах-започнаха да скимтят от кеф. Тая дали се ебе в дупето бе. . . . И ме погледнаха. . . .
- О нее. . .
- няма не БОКЛУК ще ти пръснем бялото дупе ма. . . и вече недовършил изречеието си мангала си вкара огромния кур в дупето ми а другия ме чукаше в путката -ХАРЕСВА ЛИ ТИ А . . . ХАРЕСВА ЛИ ТИ КАК ЕБАТ МАНГАЛИТЕ
-КАЗВАЙ МА
-да ебете ме -ЕБЕТЕ МЕ КАТО МРЪСЕН СЕКС ПАРЦАЛ. . това още повече ги настърви и започанха бясно да ме чукат и в трите ми дупки.
-Така. . нека да видим. . . . извади единия някакъв кола и ми върза ръцете. . аз не исках но изядох един много силен шамар. . . . пляскаха ме по дупето и не спираха да ме лижат по големит гърди с възбудении зърна. . вързаха ми ръцете и почнаха да ме чукат в устата. . лиги капеха от нея но на мен не ми стигаше. . . . Айде толкова ли можете дечновци. . . . Ебете ме -не виждате ли каква еблива кучка съм започнаха да плюят по мен да ме удрят по дупето и с курове по циците. Лижи ми ануса сега долнопробна курво. . . и тримата се надупиха-лънха ме остра миризма на немито но аз зализах защото бях толкова вузбудена. Лизах ги цели 15 мин. След това ме отвързаха и единия рече:
- Я да видим широко ли е дупето на тая курветина а и си вкара кура ми в анала Дргия без да чака сигнал ми го нахлузии той--
-Е НЕ ТОВА ВЕЧЕ БЕШЕ ПРЕКАЛЕНО ДВА ОГРОМНИ КУРА В ТЯСНОТО МИ ДУПЕ. . . ЗАПОЧНАХ ДА ВИКАМ КАТО ЛУДА ОТНАЧАЛО МЕ БОЛЕШЕ НО ПОСЛЕ МИ ХАРЕСА. . . . .
- аааа ШАВРАНТИЙО КАК СИ А харесва ли ти ма. . . нали само сме говороли. . . -нЕ СПИРАЙТЕ чукайет ме като животно -аз съм вашето пакетче с 3 дупки. И тримата се извъртяха . . . и усетих че първата порция от сперма предстои. . . Ето ти наградата отворих уста и мощна струя сперма полеят към ненаситното ми гърло. . . . Втория също се изпразни там. . . . Тогава мощен шамар усетих по бузата ми-да не посмееш да гълташ ма. . . и третия се изпразни в устата ми. . . . с преливаща от сперам устаааа и под звуците на кючека циганите направо се гавриха с мен. . . Сега -изплюй спермата тука веднага и поднесоха една чаша и аз я изплюх учудена все пак ми остана малко и глътхах лакомо от сокчетата им. Браво како ебеш се като за световно а хареса ли ти как ебат мангалите
- ДА МОМЧЕТА СТРАХОТНИ БЯХТЕ. . .
- Не ми се обяснявай ма -сега нарежи малко суджук вземи бира и ела без да се обличаш. . . веднага ма Без да чакам отидох взех мезе и бира върнха се и им сервирах. . понечих да седна. . . и единия. . . -каквооооо ей боклук няма да сядаш ти си само един инструмент ма. . . я потанцувай малко. . .
Никога не бях танцувала но вече се бях напила толкова много че закърших снага чисто гола а онези изроди ме гледаха пляскаха. . . .
-Сега искаме да проверим дали си същата курва като дъщеря ти –о твори си устата. . . . аз се учудих защо искат да си отварям устата понеже им бяха меки все още но. . . . това няма да го забравя никога
- МОЩА СТРУЯ ОТ УРИНА СЕ ПОНЕСЕ КЪМ УСТАТА МИ И ЛИЦЕТО. . . ЗАПЛАКАХ ПРЕЗ СЪЛЗИ . . . .
Какво-ревеш ли ма а . . . . еблива курва долна такава и продължаваха да пикаят в устата ми и по тялото ми. . . . смееха се като луди . . . . вече цялата вмирисна на урина сперма и пот легнах на земята изтощена а те седнаха на дивана. . . и тогава се позвъни. . . Беше явно дъщеря ми. . единия скочи и отвори. . . и тя влезе. . . Очаквах най лошото да се стресира и да изчукат и нея тя не можеше да повярва на очите си. . . .
КАКВО Е СТАВАЛО ТУК А? Те и казаха че съм и се натискала и че едва ли не аз съм ги изучкала. Тя кучката им повярва
-НЕ МОЖА ЛИ ДА СЕ СДЪРЖИШ МА А? МРЪСНИЦА ТЪПА. това са мои много добри приятели . . . . . - да много добри приятели сме. . . . и единия и поднесе чашата със сперма която бях изплюла а тя беше много и разчекна устата и а тя малката кучка я изпи цялата като жадно коте мляко. . . .
-Това да ти е за урок . . . няма да получиш сперма курветино мръсно
- измитай се от тук . . . . каза ми тя. . . пребърка ми чантата взе парите ми от там и изчезнаха нанякъде. Аз лежах омърсена и изчукана на килима в сълзи. . Повече не проговорих на дъщеря ми. Тя се пренесе да живее при тея тримата. А наскоро ги срещнах -тя беше цялата в синини. От тогава насам всичките и приятели които са цигани на дъщеря ми ги примамвам у нас и ме чукат за да и отмъстя и за да знае че не може няква пикла дори и да ми е дъщеря да се подиграва с мен. От тогава насам се чукам само с цигани а наскоро почнах и със скитници и клошари. Правят с мен каквото искат а аз им давам пари и подслон.

Коментари:

Име:
e-mail:
Код:
Дата:  13.02.2013 15:55:10Изпратен от:  joro
Unikalen!
 
Дата:  18.06.2013 13:26:49Изпратен от:  kapon
eba ta v kurvata zaslujava6 si unijenieto ako balgarin te svalq se prai6 na nedostapna i na monahinq no mirizlivite cigani im lapa6 huiovete da te eba v marsnata kurva
 
Дата:  23.06.2013 12:35:12Изпратен от:  toni
super kurva si ako iskash oshte pishi na lampone@abv.bg
 
Дата:  29.08.2013 11:26:01Изпратен от:  kapon
super kurvence si i adcki me vazbujda6 zatova kurvi4ke pi6i mi na kapon78@abv.bg iskam mrasno da ti govorq da te 4ukam moje i s priqteli akoiska6
 
Дата:  24.05.2014 22:04:34Изпратен от:  niki
kako navita li si s 4etirima 6e ti dadem 500 lv 0886679531
 
Дата:  02.08.2014 09:33:43Изпратен от:  Edin
az eba 2ta si maika skoro i predlojih da pravim 3ka daje mislq che iskam haresvai da gleda kak mastorbiram chykah qq na plaja vchera iskam da gledam kak se chykam s jena kazami chee mojebi zashto ne no iskam mlado momiche kazami kym 16 ako nekoq iska da pishe lek den vi jelaq skaipa miee elvisa 2 lek den vi jelaq i molq samo momicheta
 
Дата:  12.08.2014 01:31:07Изпратен от:  жбжббж
Da ta eba ta eba v kurvata mazna dolna! Da lapa6 da lapa6 na konq da duha6 ma tupa4ke, kak da6terq ti 6te ti se podigrava ma kurvo!!! Zabiva6 i 10 6amara i 6a vidi6 posle ko staa.... na ciganite 5 ritnika v putkite im i sa do tam! A ZA da6terq ti bih q iz4ukal qkata malkata kurva
 
Дата:  11.10.2015 08:38:19Изпратен от:  kiki
zdravei mnogo mi haresa tova 6te se radvam da se vidim i popikazvame
 
Дата:  08.09.2016 09:06:11Изпратен от:  Кирил
Ако искаш може да се запознаем
 
Дата:  14.07.2022 16:39:59Изпратен от:  Калоян
Това измислена история, какво се впрегате. Хаха
 
НОВИНИ

* След кратко техническо прекъсване, сайтът отново е на линия!

* Добавено е сортиране по посещаемост и дата;

* Екипа на E-Razkazi.info Ви пожелава приятно четене



Хороскоп


Еротичен хороскоп с общи насоки за отделните зодии.

Вицове


Еротични вицове, шеги, смешки, бисери, обяви и още много други.

За контакти


Начини за връзка с екипа на сайта. Очакваме Ви!