Хазяйка мечта


    Автор: anonymous
Публикуван на: 17.06.2012




Щом разбрах че са ме приели за студент отидох във Варна да си търся квартира. Взех вестник с обяви и седнах на едно кафе да ги разгледам. Нямаше нищо което да ме устройва. Все още не познавах никой там с който да живея а цените бяха непосилни за мен апък и за какво ми е тристаен апартамент ако съм сам. Както си разглеждах вестника и се ядосвах към масата ми се приближи едно симпатично момиче и ме попита дали може да седне при мен защото няма други места. Не и отказах разбира се. Запознахме се казах и че си търся квартира и тя ми каза, че тя дава една стая под наем. Каза ми че е хубава и в спокоен квартал. Попитах я кой друг живее в този апартамент тя отговори че само тя живее там защото тяхните са в чужбина, а тя давала стаята под наем защото я било страх да живее сама. Когато ми каза цената разбрах че там трябва да живея. Беше наполовин цена от останалите квартири, а и щеше да ми хареса да живея с толкоз хубаво момиче. След седмица си занесох багажите и се нанесах при нея. Преди да ми даде ключа Ирен (така се казва тя) ми каза:
- Има още нещо за което трябва да се разберем.
- Слушам - отвърнах аз.
- Ами ако ме видиш почти гола да се разкарвам из апартамента не искам да си мислиш че имам некви желания към теб, а просто така съм си свикнала отдавна. Така, че надявам се да не ти пречи. - Няма проблем. - отвърнах аз. Още на следващия ден като я видях сутринта че е само с една голяма тениска без нищо отдоло разбрах че ще ми е трудно да издържам. Очите ми все бяха на циците и. А по едно време като се наведе да си вземе чехлите тениската се надигна и бръснатата й катеричка се откри пред погледа ми. Цял ден ходех надървен. Постепенно свикнах с това но всеки път когато путката и излезеше изпод тениската ме обвземаше желание да я чукам. Една лятна вечер с Ирен и двамата бяхме в квартирата което рядко се случваше и двамата да не излезем. Решихме да пием по едно две. Обаче от едно две станах три- четири и двамата се напихме. По едно време стана дума дали имал значение размера и Ирен ме попита колко сантиметра ми е кура. Аз й казах че не съм го мерил от много време. Тя каза дай да го измерим. Отиде взе една линийка седна до мен и вика айде изкарай го. Смъкнах си боксерките и кура ми излезе но небеше никак надървен.
- Аиде вдигни го - подкани ме Ирен
- Ааа тъпо ми е така да си прая чекия а ти да ме гледаш- отвърнах аз. . .
- Тогава аз ще ти го вдигна- каза тя и го пое в ръката си. Започна бавно да си движи ръката и да го оглежда много съсредоточено. Хуя ми започна бързо да се дърви в ръката й. След малко вече беше готов за измерване. Ирен наложи линията и каза:
- Не е зле осемайсет сантиметра. Сигурно мацките много ти се кефят. А колко ли е дълбока устата ми каза с усмивка тя и отвори уста да го лапне. Правеше страхотна свирка. Лапаше го докато опре в гърлото й и въртеше езика си страхотно. Щях да откача от кеф. Аз надигнах фанелката й и започнах да масажирам клитора й. Тя издаваше звуци на наслада и аз го масажирах все по бързо. След малко извади кура ми от устата си и прошепна:
- Чукай ме сладур! Само това чаках. Тя се надупи срещу мен и аз веднага го вкарах. Путката беше много тясна и топла. Чувствах кура си обгърнат от всички страни. Чуках я все по бързо а тя само повтаряше едва разбираемо "Не спирай, давай така. . . " След малко й казах че искам да я чукам в дупето. Тя първо каза че неможе, но после каза:
- Добре давай в дупето но внимавай защото до сега не са ме ебали там и ако много ме боли ще спреш. Взех първия крем който намерих и намазах аналния й отвор. Първо вкарах пръста си и тя започна да скимти от болка. Слагах още крем и продължавх да я чукам с пръста. Като посвикна малко сложих кура си на входа на дупето и започнах бавно да го вкарвам. Ирен захапа възглавницата за да не крещи. Попитах я дали да спирам тя само ми направи знак с ръката да продължа. Движех се бавно и внимателно като постепенно го вкарвах по навътре и ускорявах темпото. След няколко минуту Ирен вече свикна и започнах да я чукам бясно. Тесния гъз ми доставяше голямо удоволствие. Тя скимтеше все по силно но вече от кеф. " Давай мръснико" виакше тя и с едната ръка си мачкаше циците а с другата се чукаше бясно в путката. След малко тя започна да се тресе от мощен оргазъм и от путката й потекоха соковете. Това толкова ме възбуди че веднага изкарах кура си и започнах да се празня. Ирен се обърна мигновено и цялата сперма се изсипа на лицето й. . . Тя започна да я обира с ръка и да я облизва. После легна безпомощно и прошепна: - Отдавна не ме бяха ебали така хубаво. . . Аз също бях доволен защото най- сетне изчуках путката която всеки ден беше пред очите ми.


Коментари:

Име:
e-mail:
Код:
НОВИНИ

* След кратко техническо прекъсване, сайтът отново е на линия!

* Добавено е сортиране по посещаемост и дата;

* Екипа на E-Razkazi.info Ви пожелава приятно четене



Хороскоп


Еротичен хороскоп с общи насоки за отделните зодии.

Вицове


Еротични вицове, шеги, смешки, бисери, обяви и още много други.

За контакти


Начини за връзка с екипа на сайта. Очакваме Ви!