Тъща ми


    Автор: anonymous
Публикуван на: 05.11.2012




Здравейте! С две думи – правих секс с майката на приятелката ми. При това не веднъж, а цели 3 пъти. Това се случи преди около 3 години. Сега съм на 27, тогава бях на 24, приятелката ми на 21, а майка й на 40г. Как стана ли? Ами странна работа. Беше лятото на 2005г. Те (майка й и баща) имат бизнес – търговийка и няколко пъти в годината се налага да ходят до Турция за да зареждат стока. Там стоят по седмица, две. Онова лято обаче решиха да не ходят двамата, а бащата да отиде с дъщеря си, а майката да наглежда магазините, а и да почива щото бизнеса е от такова естество, че лятото е замрял сезон. Пък и искаха дъщеря им да навлиза в работата и да види какво се прави в Турция. На мен вече ми имаха голямо доверие, ходих с дъщеря им от 3 години, а и бяха ме харесали като бъдещ зет. Помагах на майка й в магазините с разни работи. Вечер я водих с колата до вилата им, а сутрин я вземах (имат лятна вила в едно селце близо до Бургас). И така два-три дена. Едната вечер (помня, че беше петък) обаче, майка и ми предложи да остана да спя във вилата им – било късно, тя имала вкусна мусака за хапване, а и на другия ден е събота и можем да отидем на плаж. Съвсем невинни и разумни доводи. Само ако подозирах какво щеше да стане няколко часа по-късно .... не знам. Когато влязохме тя веднага се преоблече с домашни дрехи. Една розова рокля с копчета от пред – от горе до долу. От доста тънък плат – беше разгара на лятото и беше доста топло. Тя шеташе нещо, после сложи масата, пусна някакво радио и почнахме да вечяраме. След три години познанство бяхме достатъчно близки и не ни беше неловко, разговаряхме весело, хапвахме муска и пийвахме червено вино. Може би е било от виното ... По някое време тя стана да измие чиниите.
Случайно се загледах в нея. За първи път си дадох сметка колко сексапилна е всъщност. На 40 години, тя беше около 165 см., слаба, коса до раменете, боядисана в пепелно русо. Понеже имаше финансова възможност и време, тя поддържаше тялото си фино и стройно с разни йоги, каланетики, масажи и тям подобни. От зад имаше идеалната женска фигура – със всички извивки и пропорции за ръста си. Роклята и стигаше около десет сантиметра над коляното, разкроена в отворен трапец. С гръб към мен, светлината падаше така, че плата на роклята й прозираше. Виждаха се очертанията на краката и - идеално стройни, изключително гладки, с приятен лек загар. Дори бельото и прозираше през плата. Гащичките и бяха бели с тънка дантела покрай ръбовете им. Нещо в мен стана. Усететих, че в главата ми се зародиха похотливи мисли, започнах да се възбуждам, когато тя внезапно се обърна и ми каза да излезем на терасата. Стреснах се, бързо се опомних и прогоних мислите си. Даже помня, че почуствах срам. Имат широка тераса с изглед към градината. На терасата имаше една двойна люлееща се пейка обърната с лице към двора и два ратанови стола.
Вечерта бе много топла, но имаше лек ветрец. Аз седнах на люлката, а те придърпа единия стол, но се оказа мокър – беше валяло на скоро. Другия също беше мокър и тя седна до мен на люлката. На вечеря бяхме изпили една бутилка вино и сега си отворихме друга. Казахме си “наздраве” и продължихме да си говорим неангажиращо – за бизнеса, за живота и т.н. Тя е интелигентна и начетена жена и разговорите с нея са винаги интересни и интригуващи. Долових дискретния аромат на парфюма й. Ухаеше на цитрусови плодове. Седеше с кръстосани крака в ляво от мен, а аз с моите залюлявах люлката бавно и монотонно. И така може би след около час, бяхме приятно пийнали и двамата. Тогава тя си смени позата и седна с леко разтворени крака. Дясното и коляно се опря в левия ми крак. Усещайки топлината му, в мен като че ли внезапно премина ток. Тя не го одръпна, а продължи да си говори, докато краката ни се докосваха. Аз обаче вече не я чувах. Усетих, че ушите ми пламтят, а дланите на ръцете ми се запотяват. Погледнах на долу. Забелязах, че най долното копче на роклята й не беше закопчано и от леко разкрачената й поза, аз видях вътрешната повърхност на левия й крак. Възбудата ми се засилваше със страшна сила. Без да мисля, импулсивно и първично, аз сложих ръката си на дясното й коляно. Тя все още не се усещаше какво става. След няколко секунди обаче подтикнат от поривите си, ръката ми тръгна бавно нагоре по вътрешната част на бедрато й. Тогава тя спря да говори, погледна ме, но не каза нищо. Погледа и показваше силна изненада, но не и уплаха. След секунда ръката ми беше до гащичките й. Усетих фината дантела, а после и топлата памучна материя на мястото под вагината й. Тя леко си присви бедрата и ръката ми остана затворена между двете им повърхности. Стиснах я леко за бедрото и с галещо движение я измъкнах назад към коляното. Задържах я на коляното. Тя все така мълчеше и стоеше без да помръдне. Прехвърлих си ръката на страничната част на дупето й, стиснах го силно, после ръцете ми започнаха да шарят по целия й торс..
Вече полудял се обърнах към нея и започнах да й разкопчавам горните копчета на роклята, докато бурно я целувах и ближех по шията и областа на деколтето. Усетих зачестилото й дишане. Разбрах, че и тя се възбужда и това ме влуди допълнително. Опитах се да разкопчея сутиена й, но той заяде и аз просто го дръпнах надолу. Изкочиха две изваяни като от скулптор, средни по големина цици. Още помня съвършените й зърна, тъмно розови, набъбнали, с тясни кръгове. Като обезумял нерез, се нахврълих върху тях и започнах да ги стискам, смуча, хапя. Чувах само “престани, спри, моля те спри!” Но аз не можех вече да спра. Дишането и ставаше все по дълбоко и учестено. Отново си плъзнах ръката между бедрата й. Този път, когато стигнах до слабините й, тя инстинктивно си разтвори краката. Погалих и вагината през гащичките и усетих, че са влажни.
Одръпнах ги настрана и леко прокарах средния си пръст по дължината на цепката й. Тя се изви като дъга, изцкимтя от удоволствие, разтови си краката колкото можа и с движения на ханша ме подканваше да не спирам ръката си. Вкарах си средния пръст – беше невероятно мокро и топло. Тя течеше, окосмението й беше подгизнало от възбудата й. Стенеше от удоволствие. Не издържах повече, коленичих на пода и я обладах, така с отместени гащички. От прекомерната възбуда и от това че не бях правил секс десетина дни свърших в нея само след няколко мощни тласъка. Изригнах като вулкан. Просто усетих как путка й се напълни със сперма. Отместих се назад, и вече задоволен, изтрезняващи мисли нахлуха натрапчиво в съзнанието ми. За секунда си помислих “какво направих”. Тя все така стоеше седнала разкрачена на люлката и не спираше да стене и да диша учестено. Огромно количество сперма започна да се стича на талази от вагината й. Тя с ръка започна да я размазава по цялата си путка, да се търка с нея, да я омазва по циците си, да лапа намокрените си с нея пръсти. Таза й извършваше леки вълнообразни движения, горната част на тялото й се извиваше назад, повдигайки бюста й, карайки настръхналите й зърна да се повдигат в такт с движениятя на дупето й. Очите й бяха затворени, устните й стенеха.
О боже – тя маструбираше със спермата ми. С едната си ръка държеше циците си, а с другата ту вкарваше в путката си по няколко пръста, ту я мачкаше яростно, ту само я разтриваше енергично. Цялата и путка бе омазана със сперма и мъзга. От таза гледка обезумях отново. Ерекцията ми се върна с по-голяма сила от преди. Сграбчих я от люлката, обърнах я, наведох я, надигнах роклята над кръста, сабух и гащичките до коленете, и я наебах отново. С много мощни и груби тласъци. Тя викаше като обезумяла от кеф. Усещайки че свършвам, аз си го изкарах от нея. Но инстинктивно го вкарах отново много грубо и надълбоко този път в ануса й. Той не беше подготвен за това и тя изпищя страшно силно. След секунда го напълних до пръсване. Обърнах я с лице към мен, заставих я да клекне и набутах все още твърдия си член в гърлото й чак до ташаците. Сълзи бликаха от очите й. Тя го смучеше, целуваше и облизваше, докато ерекцията ми изчезна. Прегърна ме през кръста коленечила и се разплака с глас. Плака няколко минути, докато аз стоях безмълвен над нея. След това се изправи, вдигна си гащите, омазани от моите и нейните сокове, спермата се стичаше по вътрешната част на бедрата й. Закопча си няколко копчета на роклята и седна мълчаливо на пейката. Аз приседнах до нея, а тя свлече глава в скута ми и каза, че никога досега не е изпитвала такова удоволствие. За първи път била сигурна, че е изпитала оргазъм. Аз я милвах по лицето и косите дълго време. Изкъпахме се заедно. Докато бяхме във ваната аз се възбудих отново от близостта на голотата й. Като видя надървения ми пенис, тя се усмихна дяволито, размаха ми иронично показалец и го хвана нежно с ръка. Започна много бавно да го гали, и да го заголва. После го целуна по главичката, облиза я и ми направи най-страхотната френска любов в живота ми. Забелязах че с едната си ръка, галеше клитора си. Изгълта спермата ми, все едно е някакъв благотворен елексир. Спахме в различни стаи. Целуна ме майчински по челото за “лека нощ”. Усещах накаква неприкрита благодарност у нея към мен. На другия ден ми направи закуска, отидохме на плаж. Въобще все едно нищо не беше ставало. Аз я водих на работа, връщах я, помагах й. Мъжа й и приятелката ми се връщаха на следващата неделя и тя отново ме покани на вилата предния ден. Вече и двамата знаехме какво означава това. Ебахме се цяла нощ на тяхното легло и правихме всичко позволено и непозволено в секса. От тогава минаха близо три години. Това повече никога не се повтори. Сега аз съм женен за дъщеря й, имам дете на три месеца, и един объркан спомен с тъща си.

Коментари:

Име:
e-mail:
Код:
Дата:  15.01.2013 10:52:51Изпратен от:  Svetsolav
ot burgas li e tushta ti
 
Дата:  16.04.2014 20:01:35Изпратен от:  sasho
kaji kakvo da napravq s moqta em iska em ne i stiska ne moga da razbera uj e 4esta nz tu taka tu ina4e
 
Дата:  31.05.2014 10:15:00Изпратен от:  
I az moita veche pet godini q porq golqma mrasnica e kurvetinata samo chaka dashterq i da izlezne i si smakva gashtire a pak kakvi svirki pravi dumi nqmam ponqkoga daje i mi galta spermata
 
Дата:  30.12.2016 00:03:36Изпратен от:  Нико
Всеки който не знае как се пише "мастурбира" и пише "маструбира" е 10-12 годишно дете с болна фантазия. Просто казвам.
 
Дата:  20.11.2017 21:57:42Изпратен от:  иван
Ели си тъщата да ти е мирна къщата ..искам и аз такава тъща
 
НОВИНИ

* След кратко техническо прекъсване, сайтът отново е на линия!

* Добавено е сортиране по посещаемост и дата;

* Екипа на E-Razkazi.info Ви пожелава приятно четене



Хороскоп


Еротичен хороскоп с общи насоки за отделните зодии.

Вицове


Еротични вицове, шеги, смешки, бисери, обяви и още много други.

За контакти


Начини за връзка с екипа на сайта. Очакваме Ви!