Тъшата - първа част


    Автор: anonymous
Публикуван на: 31.03.2012




Женен сам от две години и за пръв път изневерих на женаси с която сам от 3години заедно. Изневерих не с някой мадама или нешо подобно, а с тащата. Не съм искал да се чукам с нея. Всичко стана много изненадвашо за мен. Аз съм на 25г, а тащата на 42г. Има фирма И често работи до късно в офиса, така че ми се обажда да я пребирам. В тази вечер се повтори сащото, само че като отидох в офиса заварих И друга жена, която се оказа нейна приятелка пристигнала от Англия. На бюрото пред тях имаше различни солети И бомбони, както И една ботилка с тоник И джин. Тащата ми, която се казва Нина ме помоли първо да закараме приятелката И Райна до тях, за да И покаже някакъв запис от Египет. Аз се съгласих. Те си изпиха питиетата на екс И тръгнахме. На слизане по стъпалата, Pайна залитна и се хвана за гърба ми. Обърна се към ташата и каза:
- Много здрави рамене има твоя зет. Сигорно и на други места е здрав. Тащата ми се усмихна, намигнами и каза.
- Ако се съди по дащеря ми найстина е доста добър в другите места. Така подхилвай ки си тръгнахме на долу по стълбите към колата. Тайкато на жадната седалка бях сложил багаж се наложи Райна да седне отпред при мен. За да ми покаже пътя, тайкато живееше извън града в някаква вила. По пътя тя се похвали на тащата ми какви прашки си е купила, като ги изкара от торбата с покупките. Таща ми за да неустане по назад, седна така между двете седалки и леко си свали полата на долу за да покаже тя какви ефирни бекини си е купила. Но приятелката и невидя нишо, затова ме помилиха да светна лампата. Няма да крия, че от любопитство И аз погледнах. Прашките бяха доста хубави, но забелязах че И коремчето на ташата ми е доста стегнато.
- Това точно за теб не е за гледане, все пак тя първа ше те издаде на жена ти.- каза Pайна като се смееше
- Райне, не си права. Нали знаеш, че ако изневеряваш с някого само двама човека, няма д ате издадат на женати. И това са сестрата И мъжката.-каза ташата ми-нека гледа от него нямам тъжни, нито в бизнеса нито в личен аспект. Чуствам го като мой асистент в живота. Дори се чудя до сега как сам се справяла без него. Като си помисля само оше дето не сме правили секс.-засмя се И видях, как ми намигна на огледалото. Аз се изчервих И загасих лампата в купето за да незабележат, това дамите. Вила на която ни беше обеснила Райна се оказа на 60км от града, голяма каша с покрит и закрит басейн свързани мъжду тях с воден улей. В последстви е се указа че в кашата има и сауна. Влязохме вътре, а там беше разкошно. Оказа се че Райна на младини се е оженила за доста богат англичанин, който в момента повече време отделя на брича. Настаних ме се в хола и тя донесе по питие на човек. Аз отказах, тайкато трябваше да карам на връшане. Но Райна настоя много, а през това време таща ми се обади на да!
шеря си И я предупреди, че тази вечер няма да се приберем, зашото сме били на гости в ‘Райнето’. После подаде телефона на Райна И се обърна, към мен И каза.
- Когато сис мен, ше правиш това, което казвам. Бъди спокоен за жена си, тя няма да се притеснява за теб, пини сега И се отпусни. Райна довърши разговора с жена ми И варна телефона. Пусна записа с нейната почивка в Египет. Повечето време от филма те бяха на кораб И се забавляваха. Дори се изненадах, като я видях по монокини да се пече пред корабният басейн. Тялото И бееше доста стегнато, а гърдите И добре оформени. Надървих се И се услушах дали са ме забеляза ли. Но това което чух беше доста интерестно.
- Нине видя ли че бeшe права, като ме насочих, към тоя хирург. Дори гърдитети ги е направил по добри от моите, а как ти е опанал кожата, направо изглеждаш секси мадама на 30г.
- Права си Pайне, но теб има поне кой да го оценява в леглото, амен одавна не ми обращат внимание дори и след оперативната интрвенция. Дори се замислям да си хвана любовник, така не се издържа.
- Ама Нинче ти за какво мислиш, че си дойдох в България. Имено да се позабавлявам. Чакай сега ше ти донеса оше едно питие. Райна стана И отиде към бара за да направи по оше едно питие. Аз веднага си извърнах главата за да не ме разберат, че съм чул за това, което си говорят. Погледнах, към масата и видях че пред всяка от жените има по една празна чаша от коктела, а в дествителност в него имаше доста алкохол. След като изгледах ме филма, Райна ни разведе из кащата и ни покажа, новата си сална, която още небила пробвала.
- Шея пробваме сега.-каза таща ми Райна се съгласи И включи сауната да се загрява. Поведе ни към съблекалнята. Тя се оказа една. Те влязоха вътре и Райна ме подкани и аз да вляза, но мен ме хвана срам и отказах.
- Глупчо си ти. Дан не мислиш, че не сме виждали пишки като твойта. Забрави тази свенливост, казвам ти го като съвет, колкото по рано я забравиш, толкова по напред, ше се реализираш в живота. Но аз категорично отказах И останах пред вратата. Все ошев главата ми беше сцената от филма в която Райна беше по монокини, както И разговарат между тях двете. Тази комбинация, оше караше члена ми да е шракнал. Вратата на съблекалнята беше отворена И аз надникнах да видя Райна гола, но вместо нея видях таша си. Найстина Pайна беше права, като каза че тялото И е доста стегнато. С мъка на сърцето презнавам, че дори нейната даверя, която е 20г няма такова перфекно тяло. Усетих как членами направо ше експлоадира от превъзбуда. Те се загарнаха с хавлиите И излязоха от съблекалнята. През това време се обърнах с гръб, към вратата. Минавайки покрай мен Райна ме шипна за задника И аз подскочих от изненада.
- Ама той И стегнато дупе има. Шастливка си ти с такъв зет.
- Да.-каза тъща ми като мина покрай мен И ме шляпна по дупето. Влязох в съблекалнята максимално бързо И си отворих дюкяна. И оше шом си пипнах хуя, той започна да се празни. Като погледнах, къде сам застанал сутиена на ташата И бикините. Една час беше върху сутиена, а другата върхи бикините И, но спрмата бе закачила И коженото яке на Райна. Приятела се успокой И започна да пада. Съблякох се И си увих хавлия около краста. Влязох в съблекалнята, а там беше доста топло вече И дори имаше пара. Светлината в салната беше по слаба от колкото извън нея, затова в първия момент неуспях да видя добре двете жени, а се ориентирах по тяхните гласове И седнах до тъщата. Когато очите ми свикнаха със светлината видях, че са метнали хавлиите си само на таза И пред мен се откри една превъзходна гледка на две жени, който са добре подържани И спрекрасни тела. Члена ми веднага стана И навдигна хавлията ми. Рени го забеляза И уш на шега дръпна хавлията на ташата, така че тя падна от скута И пред м!
ен се откри добре фризираната , катеричка на тъща ми. Хуят ми оше повече се надърви И отново чюствах че при най-малкият допир ше експлоадира. Ташата се наведе взе си кърпатаи със замах я сложи в скута си, като по инерцията на ръката И докъсна члена ми И той изригна. За да отмъсти на приятелката си, тя хвана нейната,кърпа И я сложи върху моят скут.
- Ха сега си я вземи, като си толкова отворена.- аз посегнах да я подам, а тъщата ми извика –небарай, тя сам да си я вземе. Райна стана дойде до мен, клекна, като ме гледаше в очите посегна с лявата ръка да си вземе кърпата, но така я взе че ми хвана И члена.
-У найстина хубав екземпляр. - Стана рязко като дръпна хавлията така, че моята се развори И хуят ми се покажа, в цялото си достолепие. - Сега разбирам зашо шерками е доволна след секс. – каза тъщата, докато ми гледаше хуя. – е сега няма от какво да се притесняваме видяхме се всички. И с едно движение на ръката, си махна хавлията. Всички останахме голи. Хуят ми беше щракнал И това ме притесняваше, затова го скрих с ръцете си. Тъща ми видя, това сложи си нейната ръка върху моята, наведе се към ухото ми, като едното И зърно ме докосна. Тя ми прошепна в ухото:
- Не се притеснявай от нишо само се отпусни. Невиждам дап равиш нешо нередно, което да си струва да оведомя дашеря ми. Просто релаксираме И се забавляваме.
Докото ми го казваше въздуха който изпускаше ми галеше ухуто И започнах да се възбуждам. Тя осети това И провря единят си пръст между мойте И погали главичката на хуят ми. Докато се одръпваше леко разклати тялото си за да може зърнотода погали тялото ми. Обърна се И започнаха да говорят с приятелката си за стари пикaтни истории. След известно време Райна стана натисна един бутон при което полувината под на салната се откри И под нас беше басейн. Аз се надигнах да го видя И усетих, как една ръка ме тласка, полетях към водата. Докато изваждах глава усетих, как домен цопнаха И двете жени. В сашият момент се чуха да казват И двете.
- Леле. Колко е студено, зърната ми щракнаха оше повече. Усетих, как тъщата се длепи до гърба ми, а ръката и плажна по корема след тава хвана, членами и няколко пъти го масажира. В този момент ми всякаква бариера И я стистнах за дупето, което сашо се оказа невероятно стегнато.
- Така те изскам. Давай по смeло.- прошепна ми тя с оня глас и погали леко ухото ми с език, Настръхнах. През това време Pайна подскачаше И викаше колко И е студено. А гърдите И ту се показваха, ту се скриваха под водата. Аз се одръпнах от тъщата И заплувах към Райна.
-Шом ти е студено, Зашо неплуваш да се сгрееш? – попитах я аз. Тя само се усмихна И ми каза:
- Ако можех шях да плувам. Но като виждам ти можеш ше ми покажеш ли? - Разбира се, но трябва да отидеш до ръба на басейна И да се хванеш.- погледнах тъщата И намигнах. С Райна бяхме на ръба на басейна, накарах я да се разкрачи леко във водата. През това време аз се разкрачих повече, така че таза ми да остане по ниско от нейния И като се опрях платно в тялото И започвах да се издигам. Хуят ми застана между нейните бедра И слеки движения той стимулираше путетой. С едната ръка я хванах през корема, а сдругата започнах да си играя със зърното на гърдатай. Така останахме неповече от 10сек, тя се изправи леко И после силно се разкрачи тъкаче хуят ми да влезе в нея. През това време тъща ми дойде за мен се прелепи за гърбат ми. Усетих как ръката И ми хвана топките, което ме възбуди така, че се изпразних в путето на приятелката и. Тя осети това И се засмя.
- Оше не съм свършил с вас. – казах на ухото на Райна, като накрая го облицах. Одръпнах се от нея И застанах лице в лице с тъщата. Покарах, рака през мократа И коса, като я хванах И рязко я дръпнах на зад. Тя отвори оста да извика от болка, но аз бързо си вкарах езика в устатаи И започнах да си играя с нейния, тя саши ми тоговори на целувката. Захватката на ръката ми отпусна косатаи И се насочи към дупето. С ръцете си леко разтворих бузките и и с пръче докоснах анусай. Тя се дръпна наза така че пръста ми да потъне в него. Помислех си ‚ дашерята недава, но за сметка на това ше го изкарам на мaйкай’. Одръпнах се от нея, но я хванах за рака И я насочих към ръба на басейна. С едно движение се оказах седнал на ръба, краката ми разворени, хуят щракнал. Тъща ми ме погледна разбра какво очак вам от нея, доблежи се до мен И с върха на езика почна да обхожда целият ми хуй. Поглднах приятелката И И ведях как с двете ръце се гали по пичето:
- Ела при мен, недей сама. - казах Тя нечака втора покана И излезе от водата. Тя саш имаше доста добра фризура на пичето си. Дойде при мен, а аз я накарах да се разкраче с гръб към басейна И слеце към мен, така че путето да дойде до устнитеми. Започнах да я лижя от долу, а с едната ръка леко проникнах в нея, а сдругата, само тествах дали изка И в дупето. С радос установих че това удоволствие не И е непознато. Бутнах пpасчето в унуса И започнах да я стимолирам. Усешах, как пръстите, който са в ануса И вагината се докосват едва ли не. Усетих как тъщми започва да скушае само да ближе, затова бутнах Райна във водата. Докато се ориентира, какво става аз искърах ташата си обърнах я с гръб към мен И я сложих да седне в скута ми, но место да я прония в путето я проницах в дупето. Леко я заболя но започнах да я шибам. Този момент исках да я скъсам от чукане, просто да я разпоря. Райна дойде при нас между разтворените крака на тъща И зет И с недуомение в очите ме питаше какво да пра!
ви. Аз И хванах главата И я насочих, към сливката на таша ми. Тя започна да я лиже, като едно времено с това си играеше с топките ми. Стисках здраво гърдите на ташата И ги мачках по севъзможен начин, а тя само пъшкаше И викаш
- Разпорими недоебаният газ. Ох не еее, боли. Погледнах напред И видяхче приятелката държеше някаква ботилка И я навираше в путката на тъща ми. Таша ми посегна с ръце да извади ботилката, но аз ги стиснах И извиках. - Изкаш да те скъсат от ебане? Ето сега те касат от ебане. – И прокарах език по шията
- Шом ше ме шибате така, продължавайте, нека поне за малко да се почуствам като кучка, каквато сам. Така се чукахме доста време. Осетих, че хуят ми ше изригне, а исках да ми се изпълнят И друга моя перверзия тази нош, затова истлъсках Нина във водата. Хванах Райна за косата И я носочих към хуя си. Отначало се противеше, но я стиснах здраво И тя започна да ми прави невероятна свирка, като гълташе целият ми кур. Усетих, как изригвам в устата И. Тя продължаваше все така да ми е лапнала хуя И да гълта спермата. Уморен легнах, а Райна все оше ми правеше свирка. Какво стана по нататък, ше ви разкажа друг път.

Коментари:

Име:
e-mail:
Код:
НОВИНИ

* След кратко техническо прекъсване, сайтът отново е на линия!

* Добавено е сортиране по посещаемост и дата;

* Екипа на E-Razkazi.info Ви пожелава приятно четене



Хороскоп


Еротичен хороскоп с общи насоки за отделните зодии.

Вицове


Еротични вицове, шеги, смешки, бисери, обяви и още много други.

За контакти


Начини за връзка с екипа на сайта. Очакваме Ви!