Троен вариант


    Автор: anonymous
Публикуван на: 05.06.2012




Бъни бе доста атрактивна жена, погледнато отстрани. Аз понякога се замислях как тя не се омъжи повторно след своя развод. Освен присъщия си чар, Бъни притежаваше изкуството да бъде забавна, дори в обикновен разговор. Всъщност, аз не бях толкова близък с нея, колкото жена ми, но от Джина знаех, че около Бъни се навъртат доста мъже. Имаше една малка традиция между нас тримата от известно време всеки четвъртък да посещаваме един малък ресторант близо до къщи. Тази вечер също бяхме около нашата обичайна маса, когато Бъни обяви:
- Имам една прекрасна идея, приятели!-ръцете й вече бяха на нашите рамене. Нямах представа какво точно е намислила тя. Погледнах към Джина, но и по нейния поглед разбрах, че и тя е в неведение. Затова се осмелих да попитам:
- И каква е тя? Бъни се изсмя:
- Тя се отнася повече до Джина, скъпи Мартин. Не бях много ентусиазиран. Вероятно се касаеше за един пореден тур на двете приятелки по магазините пре утрешния ден, който единствено щеше да ми се отрази на банковата сметка, а гардеробът на Джина щеше да се попълни с още няколко ненужни дрехи, които тя нямаше да иска да носи. Изглежда физиономията ми в този момент е издавала добре моето отегчение, защото Бъни се извърна този път към Джина и обясни с тих глас:
- Предполагам, че скоро никой не те е разглезвал с уста, скъпа. Искаш ли да направя аз това за теб? Двамата с Джина останахме като поразени от мълния. Знаехме добре, че до преди година тази любовна игра беше едно от обичайните ни занимания, но вече не я практикувахме. Явно Джина и Бъни си бяха споделяли по въпроса в мое отсъствие. Бях малко ядосан от тези мисли. Затова попитах направо:
- • И каква ще бъде моята роля в смелото ти предложение, Бъни? Тя се изсмя:
- О, не бързай да се отегчаващ.
- Не съм сигурна, че ще се съглася на това -реагира на свой ред Джина. Но Бъни продължи да настоява и понеже двамата с Джина не бяхме дотолкова задръстени, само след час вече бяхме се разположили в нашия хол, където вече се разпореждаше Бъни:
- А сега -музиката високо, а осветлението ниско. Двете с Джина седнаха на канапето, а на мен ми предложиха мястото между тях. Настаних се там с известно неудобство. Бъни се пресегна през мен и прегърна Джина, Направи ми впечатление, че тя изобщо не реагира, а се остави на устните на приятелката си, които се опитваха да отворят нейните. Виждах как езиците им обикалят един около друг, сменяйки ролята си от време на време. Но след малко сякаш ентусиазмът на двете момичета намаля. Тогава се намесих:
- Искате ли нещо за пиене? Бъни взе една бира "Туборг" с малка текила, а Джина спря предпочитанията си на нейния традиционен вечерен коктейл "Манхатън". Когато се върнах от кухнята с подноса чаши в ръце двете вече се бяха излегнали на канапето, почти забравили за своите питиета. Наложи се да ги стимулирам с едно "наздраве". Както се казва в историйките, пиенето разбуди страстите! След своята втора чашка, Бъни скочи на пода и се провикна:
- Хей, Джина! Ти не би ли направила един бърз стриптийз за своя Мартин.
- Признай си, че това повече интересува теб, отколкото Мартин. Защо да не опитам тогава. Жена ми се изправи на килима с несигурна крачка и чаша в ръка. Ритна два пъти във въздуха, в резултат на което обувките и се намериха в единия ъгъл на стаята. После отпи от чашата и я остави на масичката. Музиката бйше бавна и доста подходяща за целта. Джина се обърна към нас. Бъни стана. С едно движение й помогна да се освободи от ципа на роклята си. След миг дрехата се свлече в краката й. Джина грациозно прекрачи през топката от коприна и подаде ръка на Бъни. Двете приятелки се понесоха в ритъма на мелодията и скоро Бъни също беше само по луксозно бельо.
- Каква гледка само! - насърчавах ги аз.
- О, почакай само да видиш още! - отвърна весело Бъни. Тя хвърли настрана сутиена си, оставайки само по дълбоко изрязаните си бикини. Гърдите й бяха нанстина прекрасни, а непринуденото й поведение ме караше да й се възхищавам открито:
- Давай, Бъни! Ти наистина си прекрасна! - изкрещях в екстаз аз. В същото време Джина коленичи пред нея. Едната й ръка бе на гърдите на Бъни, а другата се бе мушнала под дъното на нейните бикини. Можех да си представя какво правеха пръстите на жена ми там, дори без да виждам. Удоволствието, изписано по нейното лице, говореше красноречиво за това. Нашата гостенка не остана дълго по гащичките си. Те скоро намериха своето място върху килима. Аз останах по моите шарени боксерки, но бързо реших да се освободя и от тях, защото възбуденото ми пиле бе показало червената си глава навън. Така и Джина остана гола междувременно, Бъни ни огледа одобрително и предложи:
- А има ли тук баня? Защо не отидем и тримата под душа? Банята бе с вана, която използвахме, за да се настаним вътре. Подвижният душ обикаляше из ръцете ни, докато нашите тела се намокриха добре. Бъни го захвърли върху мен и каза на Джина:
- Скъпа, нали ще ми позволиш да те сапунисам? Аз се излегнах удобно под тях и с удоволствие наблюдавах как умелите ръце на Бъни опипваха през бялата и ароматна пяна гърдите на жена ми и нейното подстригано пуси. Цепката на Бъни също бе непрестанно пред погледа ми, а когато двете се обливаха в пяна, аз ги поливах с душа, ча да мога да наблюдавам подробностите на техните тела и да си пипам на воля. Тяхната игричка бе толкова невинна и възбуждаща, че само след няколко движения нагоре-мадолу по тояжката си гъстото съдържание на топките ми хвръкна до тавана на горещи струи. Джина се изсмя:
- Мартин, твоето фонтанче много бързо излезе от строя!
- Почакай само да видиш след малко! - отвърнах й аз с нейните собствени думи. След като се обляхме обилно с вода, за да отмием пяната от телата си, тримата бързо се изтрихме с пухестите хавлии и се отправихме към спалнята. Нашата спалня, по настояване на Джина, още от самото начало бе оборудвана с едно супер легло, на което спокойно можеха да се поберат четирима. Така че когато тримата се излегнахме там, имаше прекалено много място и никой не притесняваше останалите. Джина и Бъни се метнаха със смях направо в средата на леглото, а аз отново се задоволих с ролята на наблюдател, отпуснат на единия му край. От време на време, за да подсиля усещанията, пусках по една ръка на Бъни. Задникът й бе едновременно твърд и кадифено мек. Тя изглежда полагаше добри грижи за себе си и не беше се занемарила след своя развод. Вече бях възбуден отново. Джина и Бъни се целуваха, а пръстите им потъваха дълбоко в техните розови цепки. По едно време Джина се мушна под приятелката си и езикът й остави влажна следа по нейното пуси. Нямаше за кога да чакам повече. Исках да опитам вкуса й. Не исках лакомите устни на моята жена да ме лишат от това удоволствие. Излегнах се по гръб, дръпвайки задника на Бъни върху себе си. Тя ме обкрачи с бедра, но същевременно с това се плъзна по корема на Джина и се задоволи да я излиже хубаво. От своя страна Джина се захвана да смуче моята шоколадена пръчка с настървение. Аз пък най-после имах възможност да опитам от Бъни. Нейната розова цепка бе непосредствено пред моето лице. Разтворих я с пръсти, за да я разгледам по-добре. Топчето на клитора й се бе скрило в кожената си яка. Аз завъртях върха на езика си точно там. Скоро то изпъкна навън. Усетих как Бъни ми отвърна с една-две силни контракти и изпусна една топла порция джус върху езика ми. В същото време усещах как жена ми продължава интензивно да ме обработва, помагайки си дори с ръка. Вероятно искаше да изстрелям своя втори залп направо в гърлото и, но не си правеше сметката, че аз не бях точно на това мнение.
- Бъни, качи се на върха на мачтата ми! - подвикнах й аз. Никога досега не бях чукал приятелка на жена ми... Желаех това, но всички - с изключение на Бъни, бяха едни грозни клюкаркн. Докато си давах сметка за това, Бъни вече ме бе възседнала гърбом, предоставяйки ми възможност да разтворя нейното сладко дупе и да наблюдавам как влизам и излизам в розовата й цепка. Още след първите няколко прониквания, нейното пуси изпусна едно огромно количество смазка, която направи влизането в тунелчето й много по-меко. Малката почивка бе върнала силите ми напълно, а желанието на Бъни да се чука добре едва сега се бе събудило. Тя бе се подпряла удобно на сгънатите ми колене и при всяко движение твърдите зърна на гърдите й се хлъзгаха по косматите ми бедра. Това изглежда я възбуждаше допълнително, защото Бъни ие променяше позата си, а само упорито въртеше задниче около колчето ми.
- Бъни! - хванах я през кръста аз. - Ти сигурно не си била с мъж от доста време, а? Тя отвърна на пресекулка:
- Какво те интересува това точно сега? Нали си в мен? Наслаждавай се на мига!
-О.К! Приеми това като жест на хуманитарна помощ! Джина и Бъни се изсмяха на думите ми. Аз продължих с удоволствие да си върша работата, а Джина и нейната приятелка започнаха да се целуват. Не можех да не отбележа, че Джина - моята жена, притежаваше завидни умения в лесбийската любов, за които изобщо не бях се досещал:
- Скъпа - не пропуснах аз - Поздравявам те с твоите скрити възможности. Джина ме удостои с един кос поглед, който не означаваше нищо друго, освен нейното любимо обръщение към мен в случаите, когато я хващах в храчка - "простак"! Аз не счетох за необходимо да се заяждам допълнително с нея. За мен бе къде-къде по интересно да се съсредоточа върху разтворения задник, който Бъни благосклонно ми бе предложила. Бях започнал отново да се възбуждам до точката на изпразване, за което съществено значение играеше и гледката. Джина и Бъни се целуваха разпалено. Тялото на нашата гостенка потръпваше все по-бързо, докато изведнъж тя изкрещя:
-О, да! Ето... аз свършвам! Бъни се изпъна назад и падна върху мен. В това време Джина се наведе и засмука с устни клитора й, докато аз още не бях дръпнал от нея. Бъни се тресеше от експлозията на своя оргазъм. В това време Джина извади ит нея моята палка и я постави в устата си. Смучеше захарната ми пръчка с такова настървение, че аз не можех да се въздържам. Затова пуснах два дълги и гъсти залпа направо върху езика й. Жена ми прие това като заслужена награда за нейните усилия и не пропусна дори капка. Докато Джина съсредоточено ме изсмукваше, Бъни се бе сьвзела отново. Беше готова за още едно приключение. Тя застана на колене до нас върху леглото.
- Свърши ли, скъпа! - попита нетърпеливо.
- М-м-м! - измуча жена ми с пълна уста. Джина ме хвана за ствола и започна да ме мастурбира. въпреки че бях изцеден почти докрай от лакомите устни на жена им, чувствах как твърдостта на моята мъжественост продължава да се възстановява. След минута, благодарение на старанията ня двете приятелки, мачтата ми пак стърчеше твърдо нагоре. Джина и Бъни започнаха да си играят с нея, търкайки гърдите си една в друга. Парчето ми се мяташе между тях- В същото време не спираха да се целуват с език. Дадох си сметка, че това изглежда им харесваше много, затова ги оставих да правят каквото са намислили. Само пъхнах пръсти под сладките им задничета и бръкнах дълбоко във влажните им цепки. Те бяха топли и възбудени и скоро пръстите ми се покриха с капките на техния джус, които облизах. Това ме наелектризира, защото вкусът и на двете беше почти еднакъв. Провикнах се към тях:
- Давайте! Има още какво да изцедите от топките ми. Бъни ме хвана за салама и започна бързо да го тръска, докато няколко капки не бяха изхвърлени върху вълшебните й гърди. Тя заряза това занимание и започна да ги размазва по кожата си. Джина каза:
- Остави малко и за моите балони, скъпа. Бъни благосклонно й предостави палката ми. Джина се захвана да изцеди още малко крем за своите гърди. Аз се бях изпънал като лък на кревата, оставил се в ръцете на жена си. С викове на наслада надарих нейните гърди с още няколко бисерни капки, които тя размаза прилежно там. Бях изморен до смърт, но все още жив! Започнах да се опасявам, че тези две ненаситни тигрици ще поискат по още един сеанс от мен. Затова казах:
- Е, не е ли вече време да се прехвърлим към някакви други занимания за удоволствие. Примерно - нашите забравени чаши с питие!
Джина и Бъни кимнаха засмени. Те явно подразбираха за моите опасения. Тримата се върнахме да релаксираме обратно върху канапето в хола. Но този път за моя радост ръцете на жените бяха заети с кристалните чаши, а не с моята палка. Погледнах надолу към моята гордост. Тя висеше безславно. Добре, че поне бе все още на мястото си!


Коментари:

Име:
e-mail:
Код:
НОВИНИ

* След кратко техническо прекъсване, сайтът отново е на линия!

* Добавено е сортиране по посещаемост и дата;

* Екипа на E-Razkazi.info Ви пожелава приятно четене



Хороскоп


Еротичен хороскоп с общи насоки за отделните зодии.

Вицове


Еротични вицове, шеги, смешки, бисери, обяви и още много други.

За контакти


Начини за връзка с екипа на сайта. Очакваме Ви!