Съседката


    Автор: anonymous
Публикуван на: 26.06.2012




Това е историята на първия път, когато спах с жена. Бях на 18 години и само за секс мислех. Мастурбирах от дванайсетгодишен, но не бях имал възможност да чукам все още. Заглеждах се в съученички, познати, всичко женско направо.
Живеехме на третия етаж. В апартамента под нас от година се бе нанесло ново семейство.
Мъжът беше четиресет години някаде, а жена му на тридесет и пет. Имаха малко момченце на седем години. Знаех жената се казва Милена, за съпруга й знаех малко понеже той беше моряк и от нанасянето беше на път. Съседката от долния етаж правеше впечатление на повечето мъже - обличаше се предизвикателно,усмихваше се по начин, който те кара да си мислиш това-онова. Беше запазена жена - не много висока, към 165, леко закръглена - към 61-2 килограма, но имаше огромни цици и много апетитен задник.
Винаги слагаше кърваво червило и го очертаваше с молив за да уголеми устните си.
В онези дни всеки път, когато я засичах тя ми се усмихваше, макар да не се познавахме.
Една вечер се прибирах след обиколка из местните барчета.
Беше лято и беше топла юнска вечер към дванайсет часа. Минах по пряк път през една градинка. В далечината пред мен вървеше двойка мъж и жена. Бяха се прегърнали се целуваха от време на време. Не бързах и затова вървях зад тях на средно разстояние, но те не ме забелязоха - бяха заети един с друг. В един момент минаха през по-осветен участък и мярнах че жената ми е позната. След миг се сетих че това е съседката от втория етаж. Мъжът нямаше начин да е съпруга й тъй като той беше на път. Усмихнах се, защото си знаех,че в тази жена има нещо. След малко се спряха под една лампа на улицата и започнаха да се целуват страстно. Явно наистина не ме бяха видели, защото на фона на мрака под лампата и свамата изпъкваха. Не знам какво ми стана, но реших да ги щракна с фотоапарата на телефона си. Скрих се леко и направих четири снимки. Излязоха доста добри, а те даже не забелязоха светкавицата. После се разделиха и тя тръгна към блока. Настигнах я пред входа докато си търсеше ключовете. Пристъпих пред нея, отключих и й направих път. Тя се усмихна и каза:
- Хубаво е, че има млади кавалери.
- Да...- Усмихнах се и аз. Тогава ми хрумна нещо.
Нямаше асансьор и аз изкачих с нея стълбите до втория етаж.
- Хубава вечер.- Казах с крива усмивка.
- Да...- тя ме погледна леко странно.
- Сигурно е трудно да се прибира сама жена толкова късно - натъртих .
- Оправям се...
- Трябва да се пазите...
- Да...
Стигнахме до вратата.
- Е, лека вечер - каза тя сякаш с облекчение.
- Може ли един момент само?
- Да?
- Мисля, че ще е по-добре да поговорим вътре. - Ухилих се нагло.
- Нима?Аз далеч не съм на това мнение.Каквото има да казващ, може и тук.Късно е,а пък и не те познавам. - Съседката ме погледна с обидена и горда физиономия.
- Ми добре... Но не мислите ли, че няма да е хубаво да чуе блока за вашата разходка с непознат господин. Може да стигне до мъжа ви...- Подпрях се на стената с една ръка.
- Пфу! Мъжът ми не би повярвал на такива глупости. Разкарай се, пикльо! - Намръщи се тя и започна да отключва вратата на апартамента.
- Може и така да е... Но мисля че би повярвал на това - извадих телефона и показах първата снимка - или това... или това...- изредих четирите.
Изражението й се промени. Отвори уста за да каже нещо, но се спря. Наведе глава и каза :
- Влизай.
Вече бяхме в апартамента и седяхме във всекидневната, която беше обзаведена с вкус.
- Аз не те знам даже. Кака се казваш? - тя запали цигара.
- Стоян, приятно ми е- усмихнах се широко.
- Милена. Винаги ли снимаш непознати?
- Не, само днес - пак се ухилих.
- Я изчезвай! Ако нещо се разбере ще ти се случат нещя, за които само си чувал... - съдедката се опита да ме стресне, но си личеше, че е притеснена.
- Да, но ти ще останещ без мъж, а вероятно и без малкия си син ако тези снимки попаднат някак си пред очите на мъжа ти. Тъй че по-добре не ми се ежи.ОК? - Скастри х я остро. Друг на моите години би се стеснал, но аз сам си хаймана и отдавна не се стряскам току-така. Милена въздъхна дълбоко:
- Какво искаш? Пари? Мога да ти дам. Какво ще кажеш за сто лева? Или да са двеста?
- Не ми трябват пари. Искам да те чукам във всички дупки!
- Моля?! Ти на колко години си бе?! Аз да не съм...
- Курва? Снимките показват друго. Що не бъдеш такава каквато си, а пък аз ще разкарам снимките и всички ще си мислят, че си добра съпруга.
Милена гледаше и не вярваше на ушите си. Сякаш се чудеше какво става.
- Като за начало искам да видя циците ти. - Ухилих се.
- Ок, хлапе, но си трай и дръж на уговорката, нали.
- Няма проблеми.Сега се събличай. Изправи се да виждам по-добре.
Тя стана. Беше облечена като фолк-звезда - с полепнал бял панталон, коланче-синджир,черни остри ботуши и бяла фланелка с дзип по средата с голямо деколте и надпис "Love-Hate". Разкопча дзипа бавно и свали фланелката. Сутиенът беше бял и едва удъежаше съдържанието си. Разкопча го и го хвърли на една страна. Циците й се разляха и отпуснаха. Бяха огромни и никак не висяха за големината си! Зърната им бяха големи и розови. А тя бе на тридесет и пет!
- Харесват ли ти? - погледна ме леко намръщена.
- Страхотни са! - отвърнах.
- Ела. Искам да ги ... пипна.
Тя се доближи до дивана и застана пред мен гола д кръста. Хванах циците й и ги стиснах силно.
- ОХ! Ти пипал ли си жена досега? - Нацупи се тя.
- Бъди любезна и ми помагай ако искаш всичко да е наред. - Натъртих гадно. Стана ми кофти от коментара й.
- Добре... По-нежно. Милвай ги. Не са гумени. Така...- Тя започна да ме гледа. Започнах да смуча гърдите й и да ги хапя леко.
- Да... Добре...- тя прехапа устни леко , когато гризнах и засмуках зърното й.
- Май и на теб ти харесва - Усмихнах се.
- Иска ти се. - Макар да го каза тя се усмихна по-мръсно от всякога.
- Сега искам да ми духаш.
Милена се дъпна за малко. Аз се изправих.
- На колене. Духай ми.
Тя застана на колене и извади кура ми от късите гащи, под които не носех нищо. Бях се надървил вече. Помилва го леко и после го лапна бавно. Устата й беше много приятна и топла. Налапа го целия. После бавно започна да ми духа. Щях да умра от кеф! Постепенно увеличи темпото. Беше истинска майсторка. Хванах я за косата и започнах бързо да я чукам в устата до гърлото. Тя се задавяше и по пода капеше слюнка. По едно време усетих че срършвам. Натиках й го до гърлото и започнах да се празня. Милена се опита да се дръпне, но аз я държах здраво. Задави се, по брадичката и циците й покапа сперма. Отпуснах се на дивана и запалих една цигара "Davidoff" от нейните.
- Не трябваше да свършваш в устата ми. Но нищо. Сега си тръгвай. - Съседката се избърса.
- Напротив, ние сега започваме.
- Оф...
- Отиди да се измиеш. Искам да видя путката ти.
Тя се върна след пет минути.
- Съблечи се гола. - Наредих с блеснал поглед.
Тя свали ботушите и после панталона. Остата по прашки. Свали ги и застана гола. Задникът й беше едър но много готин. Путката й беше бръсната.
- Легни и се разкрачи
Тя легна на пода и се разтвори крака послушно. Имаше големи срамни устни , пичката й беше тъмно розова и за мое учудване сякаш леко мокра. Отдох и наместих глава межди краката й. Започнах да я ближа леко и да я целувам.
Милена поемаше въздух дълбоко и циците й се надигаха мощно. Зърната им бяха щръкнали. Хвнах едната гърда и започнах да я мачкам.
- Давай... Разтвори я и ближи. Да...- Изстена съседката ми. Започна да пъшла и да ми роши косата. Вече се бе разтекла сериозно.
- Сега ще те чукам, курво! - Изръмжах . Наместих се между краката й и насочих курас и към цепката й. В началото не можах да вляза.
- Чакай...- Тя го взе в ръка и си го вкара. Затвори очи и прехапа устни. Беше супер. Плъезнах се в путката като нож в горещо масло. Беше гореща и влажна. Започнах да се движа с усливащо се темпо. Тя пъшкаше и охкаше. По едно време докато лицата ни бяха едно до друго впи устни и ме целуна с език дълго. Започнах да я клатя,докато се мляскахме с животинска страст.
- Хубаво ли ти е? Харесва ли ти да те клатя , курво? А?! - Просъсках в ухото й.
- Да... да. Давай. Давай , спукай ме! - Застена Милена.
Ставаше ми все по-хубаво вече я помпах бързо и здраво. Тя само охкаше и стенеше под мен, докато я клатех цялата, а циците и се мятаха. Усетих пак вълната на оргазма и без да го вадя започнх да се празня със силни струи в нея.
- Да-а ааа. - Извиках.
Тя изпъшка, затвори очи и докато съм още вътре путката й започна да пулсира. Тя свършваше. Прегърна ме силно и после се отпусна безмълвна назад. Поседя малко и каза:
- Доволен ли си? Махай се.
Аз бях седнал пак на дивана.
- Не сме свършили още. Искам да те чукам в гъза, Милена.
- Забрави. Това беше...
- Я не се прави на интересна! Докато не сам доволен не сме свършили. Плюс това ти хареса.
Тя замълча. После излезе от стаята и се върна с флакон бебешко олио "Johnson".
- Трябва да си внимателен. Там боли. ОК? - Погледна ме с нотка на молба със най-мръсните сини очи.
- Сега ми го посмучи да стане готов.
Тя клекна в скута ми започна да ми духа старателно мекия вече кур. Лапше го, биепе му чекий и пак лапаше. След минута-две вече се бях надървил пак. Тогава тя взе флакона и започна да маже кура ми. Намаза го добре и после намаза задника си. Даже си бръкна с пръст , после с два. Надупих я на дивана, а тя послушно разтвори бузи. Гъза й беше с широк кафяв ринг. Лъщеше примамливо.
- Сега влез леко,ОК? Да не ми изкараш вътрешостите! - Тя отметна дългата, боядисана в черно коса с заповеден майчински тон. Хванах я за задника и държейки кура си по средата го наместих на кафявата точка. Натиснах леко и с лек тласък хуя ми се шмугна в ануса на Милена. Тя сбърчи вежди и изохка :
- Аххх.. Да , леко, да...
Беше тясна, не като в путката. Правеше гримаси на мъченица, които направо ме накараха да забравя къде съм. Хванах я здраво за гъза и започнах да й го набутвам здраво с отмерени тласъци. Тя държеше бузите на дупето си разтворени с две ръце. При всяко проникване охкаше:
- Ох, Ааа, ... Ааа...ААаа!
Такова усещане като чукането в задника няма. Циците й бяха станали още по-големи и се мятаха в ритъм. Хванах я с една ръка за врата й й го вкарах до край.
- ААААА! Господи... А! Ще ме разпорищ! Да... Чукай ме, копеленце! Да, чукай ме!- Застена съседката ми.
Тогава започнах да й го забивам с всичка сила. Тя беше затворила очи в унес на сладка болка. Гъза и се бе разпънал сякаш докрай. Клатих я като кучка десет минути. Когато наближи да сжършвам си извадих кура. Беше леко жълтеникъв от ануса й,който зееше и пулсираше целия червен отвътре. Натиках си хуя в устата й преди да се усети и започнах да се празня в гърлото й. За мое учудване Милене не се задави, а погълна всичко, само няколко капки оцапаха ъгъла на устата й. Путката й влажна , а течност беше прокапала по бедрата й. Пак беше свършила!
Седнахме и тя донесе бутилка кола. Изпухме по една чаша. Не казахме дума.
- Вече мога да си ходя. - Казах.
Тя помълча. Станах да се обличам, но Милена ме хвана за ръка.
- Беше супер чукане. Ако искаш остани...
Не повярвах. Веднага се награбихме. Цяла вечер я чуках само в гъза. Направо я скапах. Чуках я и в банята и в спалнята. После ми каза, че обожава да се ебе, макар да обича мъжа си. Много се притеснявала да не разбере някой за похожденията й.
- Малкия е за лятото при баба си. Може да повторим... но да мине ден-два,че едва ще сядам... - Милена се усмихна леко.
- Когато кажеш! - Захилих се.
На сутринта се прибрах.

После ч чуках две години, когато мъжът й беше на път. Тя спря да излиза със случайни мъже и макар в погледа й винаги да имаше нещо, никой не разбра от блока каква съседка имаме. Аз пък се научих на всичко за секса от тази съседка. И до ден днешен пием по кафе понякога.


Коментари:

Име:
e-mail:
Код:
Дата:  02.05.2013 10:39:53Изпратен от:  стефан
аз съм по добра 0883377646
 
НОВИНИ

* След кратко техническо прекъсване, сайтът отново е на линия!

* Добавено е сортиране по посещаемост и дата;

* Екипа на E-Razkazi.info Ви пожелава приятно четене



Хороскоп


Еротичен хороскоп с общи насоки за отделните зодии.

Вицове


Еротични вицове, шеги, смешки, бисери, обяви и още много други.

За контакти


Начини за връзка с екипа на сайта. Очакваме Ви!