Сърбеж


    Автор: anonymous
Публикуван на: 15.01.2012




Казваше се Ивета и живееше близо до София, но до нищо не живееше така близо, както до секса. Мъжът й я разочарова в леглото още след свадбата и това, естествено, не я предразположи към пасторална вярност. Усещаше в себе си тръпката по безмилостен лов. Времето летеше и тя, горката си живееше клана-недоклана, котенцето и виеше, та я побъркваше. За здраво ръгане жадуваше и попиляване от мъжки ръце, ама...
Здрасти, Софе, ръсни ми някой тип, помисли си тя, когато наближи столицата и хукна към една дискотека, за която й бяха проглушили ушите. Известна, модна, но тази вечер в нея настроението беше като на панахида. Реши да не споделя траура и да се прибира в къщи. Дано поне по пътя я срещне някой сладур със здрав ствол, та да облажи прегладнялото и путенце!
Когато вече се изнасяше от импотентната дискотека, някой я хвана за ръката. Избудаля от страх, докато се завърти като пумпал. "Абе, какво прави такава бонбониера из тия пущинаци?", запита приятен мъжки глас. Наистина беше симпатичен! Висок, мургав, мускулите му танцуваха по цялото тяло, най-вече този в гащите. Изпиха по няколко питиета и тя съвсем се обуначи по него.
Казваше се Павел, пътят му минавал през София, бил отседнал в един хотел в предградията, наполовината път до къщата й, помисли си тя и реши да си даде зор, за да го подмами при себе си. Мъжът й беше в командировка и нямаше да е лошо в къщата да влезе малко радост. На младежа обаче му се бъбреше и дансеше и чак когато почнаха да премитат успя да го кандърдиса да потеглят заедно с такси.
Когато обаче таксиджията спря пред неговия хотел, хрумна й, че сигурно иска да я покани в стаята си. "Остави апарата да щрака", каза на шофъора и я зацелува неочаквано страстно. Ох, пък на нея и се лю-у-у-у-беше!
Езикът му връхлетя между устните й, целуваше се наистина божествено, а умелите му ръце играеха по набъбналите и гърди. Знаеше момчето, кога какво трябва да прави. Да, ама тя беше пощуряла и не и беше до развъртания, та без много приказки го хвана за чадъра. Ох, мамо, от това чудо тук можеха да се направят няколко синигера като на моя пухлъо, помисли си тя. Да го лапаш ли, да го яздиш ли? С въздишка се впи в устните му, езиците им се приплетоха.
"Бре, че си люта", прошепна й и я попита, дали, евентуално не иска да се качи горе при него и да пийнат нещо за лека нощ. За щастие бил ангажирал апартамент, така че нямало да се мусят на рецепията. Боже, помисли си тя, рецепция, прокуратура, Саддам Хюсеин, кога ще и вдигне краката тоя човек?...
На всичко отгоре се оказа най-романтичния и най-приказливия човек на света. Забъркваше прекрасни коктейли, въртеше сладък мохабет. Беше изтощена и нямаше търпение да ударят гонга. Но усещането, че в леглото я очаква нещо специално, я потдържаше свежа. Гадникът се наслаждаваше на правилността на всяка своя стъпка. Пиеха, дрънкаха, дрънкаха и пиеха. И милост нямаше, нямаше.
"Искаш ли да си хвърлим един душ", неочаквано я попита той и като едното нищо започна да се съблича. Обратът беше неочакван и сигурно в Харманли са чули нейното "Да!!!". След толкова часове точене не беше лошо да си поохлади писанката. Хипнотизирана поглъщаше тялото му. Дрехите й паднаха като застреляни птици. А тялото и беше направо прелест! Майката природа го беше дарила с чудесни мускули, каквито не ще напомпаш в никой гимнастически салон. Когато си свали слиповете щеше да изръкопляска, защото от тях изпълзя мъжкият аргумент на нейните мечти. Беше дълъг и достолепен, обрасъл с внушителна грива, а топките му по право трябваше да принадлежат на елитен племенен бек. Беше толкова замаяна, че той трябваше да и помогне под душа. Мидата й сияеше в блажена възбуда. Той знаеше какво иска. Добре насапониса и изми двамата. После толкова внимателно и отри путето, че тя свърши без да иска. Хитрецът само се засмя и продължи с подлудяващите си грижи. След миг я целуна пламенно и я понесе в силните си обятия към застланото легло.
Първо му подуха малко, колкото да опита сладкото му копие. После я прониза, изпълни я до краен предел и почна да я мушка така, както си беше само мечтала. Дълго я целува и вълшебно я гали. Любовната игра беше просто чудо. Облиза пресъхналите си устни и пое палката му между тях, за да я засмучи до полуда. Изващдаше го за да съзерцава увеличаващият се жълъд, леко се заиграваше с връхчето на езика си, за да го погълне после все по-дълбоко. Той се тресеше от сласт. Коремните му мускули играеха все по-осезателно, което считаше за добър признак. "Ако му изпиеш мозъка първия път докрай, след тая майсторска свирня, ще те лашкам до пълно изкрейзване", измърмори и намуши смока си по-дълбоко в гърлото й.
Нямаше нищо против. Направи всичко, което би си пожелал, докато дисагите му не се засвиваха в могъщ гърч и не беше наградена с мощен поток уханна лава, която гълташе с удоволствие. Беше фантастично, особено като си помислеше, сега пък нея какво я чака. Кондорът му се смали след върха, но тя го сграби и му тресна такава духова сюита, че отново напери клюн.
Междувременно езикът му си играеше на криеница в пещеричката й. Мушмулката й се къпеше в сок. Този и в лизането, без съмнение, си го биваше. Блажени мигове, в които всичко беше позволено. Но след още известно време вече не се стърпя, че дори почна да го моли да и го пъхне там, където му е мястото. Той обаче беше толкова замаян, че трябваше сама да си го забие. Смокът му нежно разтвори срамните й устни и се шмугна целия в нея.
Заблъска се плътно към него и след секунди вече ловеше въздуха с уста. Но стартът на конните състезания едва беше даден. Сексът я бе грабнал в сатенените си обятия и тя се носеше далеч от тъпото пресметливо ежедневие. Летеше върху, и под, и зад елитния жребец, стискаше с путето си маждрака му, грабеше с ръце желязното му дупе.
Той четеше по очите желанията й, изпреварваше ги, забавяше ги, чукаше я толкова грубо, че тя стенеше в сладка болка. Не знаеше колко гости на хотела е събудила с рева си, но в никой случай не бяха малко. А и въобще не и пукаше. Мяташе се, чувстваше мощната му жила в себе си и се радваше на мига. Цялата й машинка за секс работеше за първи път от своето създаване на пълни обороти. Милите му пръсти си играеха с клитора й.
"А сега хубавичко ме близни", прошепна тя и освободи най-хубавото нещо на света от влажния си обръч. Беше близо до върха и сега искаше да му се наслади по друга пътека, по която той охотно я поведе. Мидата й беше мокра от собствените и сокове, чу отчетливо мляскане, когато излезе от нея и зарови глава между стройните и крака. Езикът му свърши нежно и деликатно своето. Хотелът отново се разтресе из основи.
- А сега, на работа, гад мръсна! - изфуча яростно тя и си го завря отново между краката.
Беше вече избудаляла. Имаше чувството, че я люби в стотната поза. На това му се казва живот. Мисълта за фантастичния мъж върху нея, не я бе спохождал и в най-страстните й, най-диви мечти. Това, което се случваше с нея беше невероятно. Беше вълшебно, но писанката и не се насищаше и го искаше още по-дълбоко в себе си. Той, който, види се, също нямаше насита, я награби изотзад.
Искаше и се да умре. Пичето й гореше от безмилостната шпага, която яростно се носеше из него. Опря се на лакът, а с другата си ръка се заигра с клитора си. В неговия ритъм се масажира, докато свърши като смъртоносно ранена лъвица. Изпълзя изпод него, като се устави, за разнообразие на езика му. Престана да се владее и лакому засмука с устата си целият му, ухаещ на пиче мляко хуй, барабар с топките. Искаше да го направи свой сексуален роб. Грубо му каза, да я намуши така, че да вижда всичко. Възторжено се съгласи и й предложи вариант, който не познаваше.
Легна диагонално върху нея и се изви, докато гълъбчетата им се целунаха. Това беше възхитителна гледка и трябваше да си подложи възглавница, та да не изтърве нещо.
Как се постига, трябваше да попита него, но в тази позиция му го чувстваше като телеграфен стълб. И най-хубавото беше, че се наслаждаваше на всеки милиметър. Беше прекрасно, когато свари да му оближе кура, миг след като пусна пара в нажежената й пещ. Чувстваше се направо в рая, шом зърна очите му в най-сладкия миг.
"Няма ли да пийнем нещо?" нацупи се тя, но той си поиска и получи още едно намокряне на котето. Макар да чувстваше сливата си като след огнен метеж, пак й хареса.
Пийнаха няколко чашки водка и тя отново беше бясна като разгонена котка, а за нейна радост и неговият хуй трепереше от нетърпение.
В крайна сметка се върна при блажено блеещия си съпруг, въпреки че и занапред нямаше намерение да се отказва от някоя крачка встрани.

Коментари:

Име:
e-mail:
Код:
НОВИНИ

* След кратко техническо прекъсване, сайтът отново е на линия!

* Добавено е сортиране по посещаемост и дата;

* Екипа на E-Razkazi.info Ви пожелава приятно четене



Хороскоп


Еротичен хороскоп с общи насоки за отделните зодии.

Вицове


Еротични вицове, шеги, смешки, бисери, обяви и още много други.

За контакти


Начини за връзка с екипа на сайта. Очакваме Ви!