Сълзи, страст и още нещо


    Автор: anonymous
Публикуван на: 18.06.2013




Прибирах се в къщи от изпит, уча задочно в София. Почти бях пристигнал и се чудех какво ще правя вечерта. Приятелката ми беше също на изпит, но във Варна, щеше да се прибере след два дена. До тогава щях да съм на сухо, а не се бяхме виждали от две седмици. Отбих се при мой приятел, който живееше в съседния блок до вкъщи, но се оказа че го няма и съвсем ми се скапа настроението. Преди да вляза в входа където живеех видях Петя, гаджето на моя приятел, насълзена и хлипаше.
- Какво става, какво ти е?
- Какво ми е!! Сашо отиде на село, скарахме се за глупости и ме остави тук. Знаеш че всяка събота ходим там заедно. А и онази Деси дойде при баба си, тя ще е там. Как му се сваляше само. Две години не беше идвала, уж скъсаха а сега пак ще са заедно. Такава мръсна курва е. Знаех за прегрешенията на Сашо с Деси и много пъти съм го обвинявал за това. Давах му съвет да не се занимава с тази курва, но той постоянно тичаше след нея и след като го изостави и тръгна със Петя още не беше я забравил. А Петя е страхотно момиче, интелигентно, слаба, стройна, с перфектно тяло, миловидно лице което издаваше невинност и красота, страхотни не големи цици, винаги ги заглеждах когато ми се отдадеше случай.
- Не се притеснявай, нищо няма да направи. Не вярвам да те нарани така. Опитах се да я успокоя, но сякаш димете ми още повече я натъжиха, очите и се насълзиха отново. Опря глава на рамото ми и зарида тихо. Погалих я по косата, беше като коприна. Усетих и парфюма, лек с нежен аромат. Обзе ме някаква тръпка от близостта ми с Петя. Притиснах я към себе си, прегърнах я, почувствах всяка извивка от тялото и. Гърдите и се опираха в мен и усещах на зърната им. Топлината която излъчваше ме опияни. Познавахме се от малки деца и се чудя защо до сега не се бяхме събрали. Двамата си допадахме, споделяхме всичко, разбирах ме се идеално. Но винаги има едно но …. Сашо ме изпревари. С него сме стари приятели. И почти му завиждах. Така се стекоха обстоятелствата че той успя да я спечели преди мен, беше по настоятелен. -Искаш ли да излезем тази вечер. Аз също съм сам, Мими е на изпит и ще се върне след няколко дена. Хайде ще се успокояваме взаимно.
-Добре. Съгласна съм. Към 8 ела да ме вземеш. Каза през сълзи и си тръгна. Цялата вечер беше доста тягостна премина в сълзи, не спря да плаче, така и не успях да я развеселя. Предложих и дори да я закарам до селото, но отказа. Прибрах ме се рано и преди да де разделим и предложих да отидем в къщи, и да си пуснем някоя комедия на дивидито. Беше рано и на двамата не ни се оставаше сами за това тя се съгласи. Влязохме в къщи. Имах бутилка старо мерло, налях по чашка и още след първата, ни стана малко по добре, пуснах някаква наистина добра комедия. И понеже бяхме в моята стая, а там имаше само голямо легло, телевизор и компютър, ние се бяхме излегнали на леглото, един до друг. Нещо и двама ни теглеше един към друг, дистанцията между нас се стопяваше. Бяхме се умълчали и гледахме филма когато в едни момент погледите ни се срещнаха. Очите и излъчваха нежност, сякаш искаше да каже погледни ме и ме докосни. Гледах я в очите и с трепереща ръка опрях пръст на устните и. Доближих се до нея и я целунах, целунах тръпчинката от едната страна на устните и. Една сълза пропълзя по бузата и, спрях я с пръст и поднесох към моите устни. Петя хвана главата ми и я придърпа рязко, устните ни се сляха в едно. Усетих езика и, с приятен вкус треперещ от желание. Вече знаех че страстта и желанието което се таеше дълги години е време да избухнат с пълна сила и нищо не можеше да спре това. Плъзнах ръка по тръпнещото тяло. Докосвах гърдите които дишаха учестено, сякаш напираха да бъдат освободени, леко отметнах презрамките и те започнаха да се откриват, да откриват своята прелест. Леката дреха се свличаше надолу по тялото, за миг се спря на уголемените зърна но падна, като се плъзна по нежната кожа на Петя. Завъртях език по зърната им и те се уголемиха още повече. Тя притвори очи и се наслаждаваше на нежния допир на езика ми по гърдите, по корема, по пъпчето, докато не стигна онова място което изгаряше в страстен огън, огъня на желанието.
- Петя, искам те, искам да те имам, желая те!!!
- Искам да съм твоя, цял живот съм го искала. Моля те, обладай ме. Искам да усетя желанието ти. Влез дълбоко в мен. Хайде, моля те. Петя припряно вече сваляше бикините си и разтвори бедрата. Ръката ми бавно се промъкна между тях, пръстите проникваха във влагалището и. Облизах ги, тя потрепери.
-Хайде обладай ме. Проникнах бавно и на дълбоко като задържах и не се движех. Петя свиваше мускулите на вагината си. Усещах как се стяга около пениса ми. Цялото и тяло се тресеше.
-О, неееее, неее. Свършвам, свършвам. това е невероятно, искам да го почувстваш. - Да мила, чувствам го, ти си прекрасна. Обичам те, винаги съм те обичал.
- Моля те, искам всяка капка от теб. Нека да остане в мен, искам го. Направи го. Само от думите и яз се изпразних. Останахме да лежим така, слети. Никой не смееше да се отдели от другия. Телата ни взаимно се допълваха. Не говорехме ,само се наслаждавахме на мига, докато отново желанието не се разгоря пак с пълна сила. Петя усещаше как пениса ми придобива отново твърдостта която я изпълваше. Правех ритмични движения, прониквах дълбоко в нея и се наслаждавах на изваяното и тяло. Петя със сълзи на очи изпитваше поредния оргазъм. Измъкна се от мен и ме свлече на леглото, пое пениса ми с нежните си топли устни, а той проникваше все по-дълбоко и по-дълбоко. Никоя жена не беше ми доставяла такова удоволствие свършвах а Петя с не скрито задоволство преглъщаше.
- И аз те обичам. Знай че винаги в мислите си съм била твоя. Ще останем приятели, бъди сигурен в това. Това което чувствахме ни правеше щастливи, макар че щеше да бъде само за една нощ. Може би така беше по-добре. Толкова години бяхме само приятели, дори нещо повече от приятели, и точно това ни е направило такива. Това трябваше да остане така, независимо от случилото се сега. И не съжалявам че до сега сме били само приятели. Едва ли щяхме да правим някога такъв невероятен секс какъвто правихме…

Коментари:

Име:
e-mail:
Код:
НОВИНИ

* След кратко техническо прекъсване, сайтът отново е на линия!

* Добавено е сортиране по посещаемост и дата;

* Екипа на E-Razkazi.info Ви пожелава приятно четене



Хороскоп


Еротичен хороскоп с общи насоки за отделните зодии.

Вицове


Еротични вицове, шеги, смешки, бисери, обяви и още много други.

За контакти


Начини за връзка с екипа на сайта. Очакваме Ви!