Сутринта


    Автор: anonymous
Публикуван на: 01.09.2012




Беше 6:30, когато часовникът зажужа. Но ти не се събуди. Беше прекалено рано за теб. Погледнах те как спиш, извъртяла глава на една страна, вдигнала дясната си ръка над нея. А завивките се бяха смъкнали точно до гърдите ти. Наведох се да те целуна по ушенцето, после се спуснах надолу, отмахвайки дългите ти руси коси от врата. Стигнах до гърдите ти, но ти пак не се събуди. Само измънка нещо насън, когато започнах нежно да притискам устни към зърното ти. Почувствах как нараства в устата ми и как усмивка се появява на устните ти. Подхванах другата ти гърда отдолу, вдигнах я към мен и засмуках. Ти се разшава малко и отпусна съвсем. Видях как разтвори леко крака под одеалото и го дръпнах надолу. Коленичих на пода и прокарах пръсти по лявото ти бедро. Галех го, без да докосвам хълмчето ти. Ти обаче сама хлъзна ръка надолу и затри срамните си устнички. Възбуждах се да те гледам как се самозадоволяваш насън. Беше толкова вълнуващо, а ти толкова сладка...
Не можах да се въздържа и се наведох към пусито ти. Усетих аромата му, онзи, който винаги ме е пленявал. Понечих да го разтворя и ти го направи вместо мен. Показалецът и средния ти пръст опънаха срамните ти устни помежду им и откриха малката, розова дупчица. Едва се сдържах. Бавно седнах на петите си, за да се изравня с теб на леглото и с върха на езика си докоснах клитора ти. Ти веднага изохка и повдигна бедра към мен. Погледнах уплашено. Не, все още не се беше събудила. Проврях език в русата ти съкровищница, облизвайки вътрешността на срамните ти устни и накрая я засмуках. О, боже, колко беше хубаво! Долните ти устни припокриваха моите устни и все едно се целувах с теб! Исках да вкарам езика си в прохода ти, но знаех, че така ще те събудя. Въпреки това обаче само след минута любене с теб, не успях да се сдържа и усещайки колко си мокра, реших, че може би трябва все пак да опитам. Пъхнах един пръст във влагалището ти и започнах бавно да го местя, като в същото време трептях с езиче върху растящия ти клитор. Той постепенно се подаваше от джунгличката ти и аз нямах никакви проблеми да го обсипвам с целувки.
Пръстът ми се покри със слуз и аз си го измъкнах. Огледах се наоколо къде да го избърша и после се сетих. Бавно го плъзнах от края на вагината ти надолу между бузките ти и го отрих в ануса ти. Повъртях го малко там, без да отделям език от вече еректиралия ти клитор и тъкмо имах намерение да го втикна в задния ти отвор, когато изведнъж усетих, че твоите движения са спрели и аз вдигнах глава. Видях усмивката ти, която ми казваше, че ти е приятно да те събуждат по този начин, но и че след като вече си будна, не бива да спирам. Аз разшавах пръст отзад отново и ти разбра. Завъртя се по корем и мушна ръце под възглавницата. Заврях лице сред хълмчетата ти и запопивах капчиците пот от кремавите ти половинки. Ти се закикоти и размърда дупенцето си. Устните ми потъваха в меката и ухаеща на шампоан FA плът и лекичко те хапех по гладката ти сладка кожа там. Ти се гърчеше от приятните импулси, които достигаха до мозъка ти, въртеше мокрия си задник, а аз го нападах с още по-голяма стръв и сега ти вече не можеше да се откопчиш. Смееше се весело и с глас и аз бях истински щастлив, че вече не трябваше да внимавам да не те събудя.
Въпреки че размахваше крака, ти не мърдаше много, защото ти бе приятно. Лизвах те от време на време по двете кълбенца, докато разхождах пръст в ануса ти, а тази комбинация те изкарваше от равновесие, знам, и за това я прилагах. Скоро не издържа повече на този “тормоз”, обърна се по гръб и буквално ме вдигна от пода. Надървеният ми пенис изникна пред теб в цялото си величие – дълъг, дебел, гъсто набразден с вени и оголена главичка, която ти едва поемаше. Но този път нямаше значение. Ти беше будна от няколко минути, а аз от половин час – беше достатъчно само да го хванеш, да го разтриеш и да се приготвиш да го лапнеш и аз залях лицето ти с любовния си сок. Навсякъде – по очите, бузите, устните, дори в косата грееха перлите на сребристия ми нектар.


Коментари:

Име:
e-mail:
Код:
НОВИНИ

* След кратко техническо прекъсване, сайтът отново е на линия!

* Добавено е сортиране по посещаемост и дата;

* Екипа на E-Razkazi.info Ви пожелава приятно четене



Хороскоп


Еротичен хороскоп с общи насоки за отделните зодии.

Вицове


Еротични вицове, шеги, смешки, бисери, обяви и още много други.

За контакти


Начини за връзка с екипа на сайта. Очакваме Ви!