Случка


    Автор: anonymous
Публикуван на: 05.09.2012




Влязох в една дискотека, защото в този ден се чудех – ама наистина се чудех, какво да правя. Бях нещо ожаднял и реших да пийна нещо. Направих го зад бара. После се погледах наоколо. В дискотеката се забелязваше обичайната публика от разните компании, които присъстваха на поредното парти. Диджеят сръчно лопираше с плочите. Тонколоните яко дънеха музика, а светлините работеха непрекъснато и осветяваха русокосите, и чернокоси девойки, които неуморно танцуваха и се поклащаха в ритъма на приятната музика.
Отсреща, на една от масите, седеше самотна дама. Беше с черна коса и доста съблазнителна на външен вид. Взех си бирата, която си бях поръчал от бара и се приближих към дамата. Тя вдигна поглед и ме забеляза. Беше облечена с една от онези блузки, синя на цвят, които подчертаваха голотата на женския, прекрасен пъп и той веднага прикова цялото ми внимание, заедно с погледа. Това, естествено, нямаше как да остане незабелязано от дамата - доста дръзко се взирах в пъпа й – но въпреки това, или пък може би именно заради това, тя ме покани да седна на масата при нея.
Мадамата пиеше ликьор – типично дамско питие – и пушеше луксозни цигари. Понечи да запали следващата, а аз набързо извадих своята запалка и с кавалерски жест й поднесох огънчето. Още тогава почувствах сериозни телесни токове, които протекоха помежду ни. Близостта на горещите ни тела провокираше неимоверно напрежение… Поговорихме си известно време за незначителни неща, макар да бях сигурен, че в този момент и двамата мислим за други “неща". Буквално в следващата секунда, сякаш за да потвърди подозренията ми, тя стана и ми даде знак да я последвам...
Звуците ставаха все по-силни и мощни. Ритъмът в дискотеката се засилваше, заедно с пулса, тресящ слабините ми. По пътя се сблъскахме с някакви странно облечени, на пръв поглед, младежи, които веднага започнаха да свирят със своите свирки – това беше на мода между рейвърите. Продължавах неотклонно да следвам дамата, привлечен като от магнит от страхотното й дупе, което сластно се поклащаше пред погледа ми, облечено в черен копринен панталон…
Така след малко се озовахме в дамската тоалетна. Някаква друга жена си оправяше грима на огледалото и не обърна внимание как двамата бързо се вмъкнахме в една от самостоятелните кабинки, или поне се направи, че нищо не забелязва. После. Без никакво предисловие или притеснение мадамата набързо смъкна панталона си и черните си прашки, и се обърна назад. Нямах нужда от преводач след подобна недвусмислена покана за да разбера какво точно иска. На свой ред аз също си събух панталона и й го вкарах отраз в путето. Беше много, ама много мокра и гореща. Наебах я набързо – и двамата все пак бяхме зверски възбудени, – като накрая се изпразних върху ануса й. Тогава тя се обърна към все още надървения ми кур, целуна го по главичката и сладко-сладко излиза спермата, която беше останала по него. Жест, който никоя друга жена не беше правила за мен и който много ме трогна... В следващия момент обаче чернокосата красавица се облече набързо, като се държеше така сякаш мен въобще ме нямаше, а след това излезе от кабинката, от кенефа и напусна залата. Направих си труда да я гоня само до втората врата, след което тя просто се стопи в тълпата. Зърнах гърба й за последен път само за миг на изхода и това беше. А ритъмът в дискотеката продължаваше да дъни с всичка сила…
Излязох навън да поема малко чист въздух. Обичайната гледка. Спираха лимузини, ревяха мощни двигатели, тийнейджъри се смееха. От всяка кола излизаше по една двойка, която се отправяше към нощния клуб. Обещаваше да е много як купон. Дискотеката беше силно осветена и се забелязваше от далеч. В близост мина полицейски патрул в една синя “Лада” и двамата полицаи странно ме огледаха, но слава богу, продължиха си по пътя.
Леко разочарован, аз се отправих към автобусната спирка. Когато стигнах, познайте – забелязах самотна дама. Усмихнах се на себе си – явно ми вървеше тази нощ, доближих се до нея и я заговорих. Няма да повярвате – оказа се Дамата от клуба. Тя ми се усмихна – “набързо” – и ме поздрави. Същото направих и аз. После пак “набързо” се озовахме в едно жълто такси и се впуснахме по улиците на големия град…
Малко по-късно се озовахме в апартамента й на шестия етаж в някакъв жилищен блок някъде около “незнайнокъде”. Беше приятно обзаведен със стил. Личеше си, че мадамата работи в сериозна фирма и получава високи доходи - това поне си помислих на "първо четене". Поогледах се още малко и забелязах няколко много хубави картини на стената. Попитах я за тях и така впоследствие разбрах, че е художничка и едновременно с това организира изложби - откъдето идваха доходите й. Библиотеката й беше пълна с литература на известни класици, които знаех, но все не намирах време да прочета трудовете им(к`во да се прави). Тя ми обясни, че е прочела повечето от тях и си заслужавало да се направи.
След това седнахме на дивана и вкарахме по няколко питиета. После познайте какво: разсъблякохме се “набързо” и започнахме да се любим силно, и страстно. Красивата дама умееше много умело да работи с езика си. Уверих се в това, докато се целувахме, но най-вече след това, когато лакомо засмука пениса ми и започна да ми прави свирка. Никоя досега не ми беше въртяла толкова готин минет. Не издържах и се изпразних в устата й… !
После я видях чисто гола пред мен и много “набързо” пак го надървих. Беше с почти изцяло избръсната пичка, с изключение само на една тъничка линийка отгоре. Изкушението беше много сериозно и въпреки че имах принцип никога да не лижа, нейната страхотна слива я излизах с огромно удоволствие. След това, подгизнала яко, както първия път в кенефа, тя ме подкани да я изчукам. Вкарах си надървения пенис в нея и правихме невероятен секс в продължение на около половин час... !
Влязохме да се изкъпем в банята двамата заедно. И познайте какво: тя ми направи "набързо" още една жестока свирка и пак взехме, че се изебахме здраво. Най-накрая се озовахме все пак и в леглото, където “набързо”… заспахме. Сладко, сладко.


Коментари:

Име:
e-mail:
Код:
НОВИНИ

* След кратко техническо прекъсване, сайтът отново е на линия!

* Добавено е сортиране по посещаемост и дата;

* Екипа на E-Razkazi.info Ви пожелава приятно четене



Хороскоп


Еротичен хороскоп с общи насоки за отделните зодии.

Вицове


Еротични вицове, шеги, смешки, бисери, обяви и още много други.

За контакти


Начини за връзка с екипа на сайта. Очакваме Ви!