Симона


    Автор: anonymous
Публикуван на: 06.07.2012




Вече беше 19.55, а имахме среща с едни авери в 20.00 часа в парка и бързахме да стигнем. Най-вероятно щахме да се забием пак в някое тъпо кафене и да си приказваме обичайните простотии. Щяхме да бъдем 4 момчета и ако другите са поканили и няколко момичета. Стигнахме в парка и там ни чакаха нашите хора и 2 особени красиви колежки които само бях виждал в университета но не познавах. Значи общо взето бяхме - Аз, Димо, Иван, Николай и те двете.
Приближихме се до тях и Димо реши да ме запознае с тях. Едната се казваше Мария, а другата Симона. Бяха много готини мадами и много дружелюбни, особено Симона.
След това отидохме на кафе и доста време седяхме там. Часът вече беше 12 и имаше предложение да ходим на дискотека. Аз както винаги бях навит, така че нямаше никакви проблеми и така се запътихме към дискотеката, като забелязах че Симона се държи доста освободено с всички докато вървяхме, но най-вече беше особено добре настроена към мен и Димо. Стигнахме в дискотеката и си седнахме в едно сепаре и си поръчахме по водка, след което доста време танцувахме и се забавлявахме. По едно време забелязах че докато танцуваме Симона ме гледа доста предизвикателно, а и вече бяхме доста пийнали. По едно време Димо дойде при мен и ме придърпа настрани и ми каза:
-Кефи ли те Симона?
-Да, много е готина.
-И в леглото е доста дива. Кучката е голяма нимфоманка. Няма да се спре тая вечер докато някои не и го начука. К'во ша кажеш да я пробваме?
-Ам нал съм солидарен ;)
И тогава се върнахме на дансинга и започнахме да се приближаваме танцувайки към нея, докато не я притиснахме с Димо от двете страни, при което кучката започна да танцува още по-разгорещено. Тогава Димо и каза нещо което не чух и тя ме хвана за ръка и тръгнахме тримата към тоалетната. Тогава влязохме в мъжката тоалетна и Симона ме прегърна и започна да ме целува много разгорещено, а Димо беше застанал зад нея и я беше хванал за задника. Кучката направо беше обезумяла за секс и започна да ми събува дънките, а Димо тогава я хвана за циците и тя се обърна към него и разкопча и неговия панталон като му смъкна и боксерките. После се обърна към мен, наведе се, смъкна ми боксерките и започна да ми духа много силно, като беше хванала с другата си ръка и хуя на Димо и му биеше чекии. Така тя продължи известно време и след това аз я хванах, изправих я и и смъкнах полата и прашките. Тогава седнах на пода и се облегнах на стената и я наместих върху хуя си и с един рязък тласък и го вкарах при което тя извика от кеф. Димо се приближи към устата й и тя започна да му духа. Ближеше му го целия и го прокарваше от време на време по устните си като мачкаше с другата си ръка топките му. Аз я хванах за циците и започнах да ги мачкам, а зърната и се уголемиха до неописуемост. Тогава аз се отпуснах по назад и Димо приближи хуя си до циците на Симона и започна да си прави турска чекия, а шибаната кучка пищеше от кеф, докато аз я чуках, а с едната си ръка масажирах клитора й. Пръстите ми бяха влажни от нейните сокове, а аз бях на 7-мото небе от кеф. Вдигнах си ръката и й подадох да ми оближе пръстите, и тя ги засмука. Тогава аз я изправих, а Димо я придърпа към себе си, наплюмчи си пръстите и размаза слюнката по нейното малко анусче. Тогава тя се наведе напред и той бавно и го вкара в гъза. Тя ме придърпа към себе си и започна да ми духа, а аз и мачках циците със двете си ръце. Усещах че ще свърша и тогава се разтресох от силните вълни на оргазма и й напълних устата съм сперма, а тя гълташе всяка капка от ценната течност и не след дълго Димо също свърши и се изпразни в гъза й и кучката извика заради оргазма, който я разтресе. Тя продължи да ми духа още малко, а Димо си го извади от гъза й. Тогава всички се облякохме и отидохме отново да танцуваме, като цяла вечер Симона танцуваше ужасно предизвикателно с мен и ме гледаше перверзно

Коментари:

Име:
e-mail:
Код:
НОВИНИ

* След кратко техническо прекъсване, сайтът отново е на линия!

* Добавено е сортиране по посещаемост и дата;

* Екипа на E-Razkazi.info Ви пожелава приятно четене



Хороскоп


Еротичен хороскоп с общи насоки за отделните зодии.

Вицове


Еротични вицове, шеги, смешки, бисери, обяви и още много други.

За контакти


Начини за връзка с екипа на сайта. Очакваме Ви!