“Сексопийката”


    Автор: anonymous
Публикуван на: 26.06.2012




Славата й се носеше из всички дискотеки, нощни барове и стриптийз клубове в Центъра. НДК и района около него обаче бяха основната й територия на действие. Когато с моя Венци се запознахме с нея, гаджето ми имаше адски сериозен, комарджийски проблем. Оставаха само няколко дни за да се издължи на кредиторите си иначе щеше да се прости с капачките на колената си. А тя притежаваше тази способност, да надушва млади двойки и хора с наистина сериозни проблеми…
С Венци бяхме излезли да потанцуваме в една дискотека близо до НДК. Исках да го поразсея малко от проблемите, но явно не успявах. Той си оставаше умислен и сериозен, и дори минетът в кенефа, който му извъртях, не можа да го разведри…
Бяхме си седнали на масата и мълчахме тягостно, когато тя се появи, изплувайки сякаш от мрака около нас. Щом я видях – макар за своите петдесетина години да изглеждаше перфектно подържана – незнайно защо почувствах полъх на нещо гнило и лошо, сякаш самата смърт застана редом.
Беше изрусена и много стилно облечена. Лицето и очите й обаче бяха пропити с невиждана похот – сякаш на челото й пишеше с големи букви: “Дърта и пошла МРЪСНИЦА!”
Любезно ни се представи и без покана седна при нас, като преди това обаче не пропусна да ни огледа нагло отгоре до долу, като някаква жива стока за продан. Едва когато отвори уста и ни направи предложението обаче, се сетих коя е.
Щом моя Венци чу сумата, веднага наостри уши. Наистина беше впечатляваща. Аз обаче се дърпах…
-Хайде, слънчице, един час все ще изтърпиш и после ще решим всичките си проблеми, – опита се да ме убеди той. –Хайде, направи го заради мен… !
Най-накрая, както се досещате, склоних,а в съзнанието ми изплува спомена за оня филм: “Неприлично предложение”, само дето вместо красивия Робърт Редфорт, на нас ни се падна “Лейди В”-и. “В” от вампирка, – както я наричаха всички.
Сделката беше следната: тя щеше да прекара една нощ с нас и да ни гледа как правим секс и след това ние получавахме парите.
Апартаментът й приличаше на същински, долнопробен бардак с дебелите си персийски килими, червени лампиони, разпръскващи приглушена, алена светлина и кичозни мебели, тип “руска къща”! Спалнята й не правеше изключение. Лейди Ви ни нареди да се съблечем и излезе. Когато се върна, ние с Венци вече бяхме по бельо, а тя беше навлякла лъскав, кървавочервен халат, на фона на който мъртвешки бялото й лице се открояваше още по-страховито, а годините й личаха още повече, въпреки силния грим – или именно заради него…
-Малките ми зайчета – усмихна ни се тя, а мен тръпки ме побиха от тази нейна гримаса. – Казах голички, а не по бельо! Хайде, действайте и по-експедитивно, че нямам време за губене!
С гаджето ми се спогледахме и покорно се съблякохме. Инстинктивно прикрих слабините и гърдите си с ръце, когато миг по-късно възрастната жена ме доближи.
-О, мила, не бъди толкова срамежлива, все пак цяла нощ ще бъдем заедно. – Рече тя и отстрани ръцете ми от тялото. –Ако знаеше само колко си красива… !
После опипа гърдите ми. Дръпнах се назад и това я вбеси. Изненадващо посегна и ми отвъртя такъв шамар, че чак ми причерня!
-Виж какво, кукличке, за парите които ще ви платя, би трябвало краката да ми целуваш ако кажа… !
Погледнах към Венци, дирейки от него подкрепа, но гаджето ми остана безмълвен, свел смирено глава.
-Хайде сега, скачайте в леглото – подкани ни тя и ме плесна собственически по дупето.
Започнахме да се целуваме, а вещицата стоеше надвесена над нас, попивайки с поглед всяка наша ласка. Имах чувството, че изпива енергията ни с този неин втренчен, влудяващ поглед. Венци бръкна между бедрата ми и заразтрива пичето ми, а Лейди Ви вкара ръка под халата си и награби едната си гърда, изваждайки я през дълбокото деколте на халата си. След миг той се разтвори додолу, разкривайки едно удивително запазено тяло. Щеше да е направо прекрасно, ако не беше грозния и дълъг белег разсичащ корема й – най-вероятно от раждане с цезарово сечение…
-Покажи ми сега как го духаш, малката – нареди вампирката, с екзалтирана гримаса.
Явно обаче не хареса бързината, с която се наведох към скута на гаджето си и настоятелно натисна главата ми надолу, стискайки ме болезнено за вратлето.
-Хайде, скъпа, не бъди толкова дървена!
Налапах полуеректиралия пенис на Венци и започнах да го лигавя. Вещицата пусна вратлето ми, но в следващия момент ме плесна силно по голото дупе… !
-Не ми харесва как го правиш, малка мръснице, – изръмжа тя и навря пламналото си, грозно набраздено от бръчки лице, което смущаващо контрастираше с невероятно подържаното, стегнато тяло – в моето. Тази жена наистина ме плашеше до смърт… !
-Дръпни се – нареди с леден тон, хващайки ме за косата и се наведе.
Когато видях как налапа пениса на любимия ми, ледена вълна премина през цялото ми тяло. Не смеех обаче нито да помръдна, нито да гъкна, скована от страх и… възбуда! Гледката наистина беше хипнотична! В нея имаше нещо сатанинско и зверски възбуждащо! Това старо, набръчкано женско лице на фона на младия, пълен с живот хуй на гаджето ми – именно контрастът беше толкова възбуждащ! И отново в мен се зароди асоциацията, че тя изсмуква от нас – в случая от Венци – жизнените ни сокове, точно както вампира изсмуква кръвта от жертвите си!
Венци въобще не възрази, когато Лейди Ви налапа парчето му, а още по-малко, когато започна да му духа. Беше наистина голяма майсторка. В началото, докато го надърви хубаво, плъзгаше устни по ствола и го работеше на чикия с ръчичка много интензивно. После намали малко темпото, наслаждавайки се на минета и готиния кур, издуващ бузите й. През цялото време докато го смучеше, не отклоняваше вампирския си поглед от очите на Венци, който стенеше неистово, изпаднала в екстаз!
-Ето така се прави, малката! – назидателно поясни след малко тя, а сетне отново ме хвана за косата и натика главата ми в скута на гаджето ми…

Първата поза, която избра за нас, беше “задна прашка”. Венци започна да ме чука, но след малко вещицата ни спря. Още щом започна да си надева гумените ръкавици, разбрах че не ме чака нищо хубаво.
-Скъпа, прощавай, но вагиналния секс вече ми е толкова скучен – извъртя лицето ми към своето тя и отново ме дари с вълчата си усмивка.
Когато в ръцете й изникна тубичка с някакъв либрикант, подозренията ми съвсем се потвърдиха.
-Сладък, извади го, ако обичаш и разтвори хубаво задника й!
След малко тя вече разработваше ануса ми, ръгайки пръсти в него. Бях стиснала клепачи до болка, невярваща че Венци, а и самата аз, й позволяваме да ни подлага на подобно унижение. Парите обаче наистина могат всичко, могат да накарат всеки да си плюе на достойнството… !
Кошмарът не спря дотук. Мислех си, че след това Венци ще бъде този, който ще продължи да ме чука, но се лъжех. Веднага след като се увери, че сфинктера ми е едостатъчно разхлабен, Лейди Ви извади от един шкаф огромен изкуствен пенис със специална препаска и си го сложи...
-Венци, не й позволявай да стори това с мен, миличък! – почти изплаках аз и го погледнах умолително.
Тогава моят любим, моят “герой,” се наведе към мен и изсъска в лицето ми:
-Стига си се лигавила, още малко остана! – А после малко по-меко, -Моля те, сърничке, заради мен… !
Когато възрастната жена ме облада отзад в ануса, сълзите от самосебеси рукнаха от очите ми. Наистина не бях преживявала подобно унижение. След малко обаче се потвърди още едно мое подозрение. Венци мина пред мен и ми го подаде в устата, а неистовата възбуда изписана върху лицето му ме убеди, че на него всичко това му харесва и го възбужда.
Кучката ме чукаше като истински мъж – с плътни и бързи тласъци. Скубеше ме и ме биеше по задника като долнопробна курва и това явно адски я възбуждаше. Скоро, за мой ужас, Венци се зарази от поведението й и той на свой ред започна да ме малтретира. А когато го помолих да спре, отнесох звучен шамар, който направо подлуди Лейди Ви.
Върхът на цялото това унижение обаче дойде, когато двамата с дъртата кучка ми спретнаха убийствен “сандвич”. “Любимият” ми се пъхна под мен, а аз яхнах пощурелия му хуй. Сетне вещицата отново ми го начука в гъза и двамата ме зачеластриха безмилостно.
-Искам да видя как ще й се изпразниш в муцунката, сладичък! – чух я да казва на гаджето ми.
По това време вече едва я кретах, изтощена от цялото това унижение, болка, възбуда и физически усилия.
Малко след това Венци се измъкна бързо измежду бедрата ми и застана прав пред мен. Дъртата веднага ме хвана отзад за косата и изправи хубаво лицето ми срещу кървясалото му кересте, което вече пулсираше в екстаз! Миг по-късно то изригна, посипвайки, както ми се стори, килограми сперма върху него!
-Отвори си устата, мръснице, отвори я – чувах как крещи вещицата, а спермата продължавмаше да ме облива на топли вълни…
Малко по-късно, влачейки ме за косата след себе си, Лейди Ви ме замъкна в банята и там ме накара да легна на пода.
-Дръж я здраво, мъжки – обърна се тя към Венци и той услужливо прикова ръцете ми над главата, оставяйки беззащитно тялото ми.
Тогава изрусената дъртачка приклекна разкрачетна над корема и гърдите ми и… и… и започна да уринира!
Когато почувствах топлите струи върху лицето си помислих, че се е преместила по нагоре и пикае върху него, но не беше така. Гаджето ми така се беше възбудило, че отново се празнеше върху лицето ми… !
И накрая един съвет от мен към всички жени: Никога не се хващайте с комарджии или наркомани, защото за пари тези хора биха продали и собствените си майки!


Коментари:

Име:
e-mail:
Код:
Дата:  02.12.2014 15:50:04Изпратен от:  Пламен
Бих казал,че съм изключително разкрепостен, но това определено ми идва в повече. За троика и четворка съм твърдо за, но без това насилие като в разказа.
 
Дата:  24.09.2015 22:10:23Изпратен от:  Yoni
Gospodi ,ako towa beshe na men. Taq i gjto shtqh da gi nawra w na kucheto zadnika . Towa e ujasno. Tozi ako go widq i znam ,che e toi.....shte go smachkam ot boi. Boje...suchuwstwam ti ...naprawo nzz...Oshte sum w shok :D
 
НОВИНИ

* След кратко техническо прекъсване, сайтът отново е на линия!

* Добавено е сортиране по посещаемост и дата;

* Екипа на E-Razkazi.info Ви пожелава приятно четене



Хороскоп


Еротичен хороскоп с общи насоки за отделните зодии.

Вицове


Еротични вицове, шеги, смешки, бисери, обяви и още много други.

За контакти


Начини за връзка с екипа на сайта. Очакваме Ви!