Секс в музея на транспорта


    Автор: anonymous
Публикуван на: 11.02.2013




Иво искаше да отпразнува тридесет и третата си годишнина, или така наречената “Христова”възраст, по различен, нетрадиционен и запомнящ се начин. Дълго мисли, търси съвети от приятели и интернет и накрая се спря на предоставилата му се възможност, да отпразнува в една зала, прикрепена към музея на транспорта. Залата бе просторна с около шестдесет места, имаше бар, на който се сервираше всякакъв алкохол, кафе и безалкохолни. За храната Иво нае специализирана фирма, която осигуряваше студена и топла кухня, десерт а също така и сервирането на гостите. Бе наел диско водещ, един от добрите и търсини DJ в момента.
Уредникът на музея бе негов добър приятел от детството, и без проблем му обеща да отвори музея за гостите му. Така, с едно среднощно посещение на старите трамваи, тролейбуси и автобуси, те се надяваха да оставят незабравим спомен от тридесет и третият му рожден ден във всички уважили го. Иво дойде в залата заедно със съпругата си към шест часа вечерта, около тридесет минути преди обявеният час за откриването на тържеството. Той бе неотразим. Елегантно облечен в тънък копринен костюм на Версаче, нещо смесено между тъмно синьо и черно, ризата му беше бяла, също копринена и от същата марка. Обувките лъснати до съвършенство, та чак можеше да се огледа в тях. Дългите му къдрави коси достигаха раменете му. Ухаеше на парфюм с дъх на борови клони. Типичен италианец. Типичен мафиоз. От него лъхаше стил, класа, сигурност в това което е и което иска да постигне. Малко жени биха устояли на чара му и той добре го знаеше.
Иво обичаше жените. Беше се оженил, за да има дом, да има домашен уют, където да се прибира и някой да го чака. Жена му бе симпатична, но не красавица. Добра домакиня и грижовна майка . В кревата не беше кой знае какво, но това той си намираше навън. Но тази вечер не беше, вечер за лов на “женски дивеч”. Тази вечер бе неговият рожден ден, и той смяташе да се отпусне и да се весели със петдесетината си верни приятели. Така и започна, гостите идваха на групи. После минавайки през бара отнасяха по някое питие, говореха помежду си, майтапеха се и се запознаваха , с тези с които не се бяха виждали никога. Иво обикаляше от маса на маса, вдигаше наздравица с всеки и отпиваше от чашата си, с червено отлежало вино. Той пиеше само червено вино, от години не вкусваше твърд алкохол. Към десет вечерта, приятелят му отключи музея и всички гости влязоха да го разглеждат. Той бе голям, имаше многобройни стари трамваи, автобуси и тролейбуси . Всички разглеждаха, къде по семейно му къде на групички. Иво също разглеждаше с интерес и определена доза носталгия. Неусетно се намери в дъното на музея и забеляза как една от приятелките на съпругата му се бе навела и търсеше неща на пода на един стар автобус. С изненада видя, че под красивата си маслено-зелена къса рокля, тя беше без гащи. Всичко в него се втвърди. Възбуди се веднага и през ума му минаха за секунди картини от няколкото порно филма, които бе гледал вчера вечерта. Тя усети, присъствието на друг човек и рязко се обърна. Помоли го да и помогне да си намери златната гривна, която без да искала закачила качвайки се в този “скапан, стар автобус”.
На Иво в главата му се въртеше само мисълта, как да и го сложи, но услужливо се наведе да потърси с нея. В главата му бе запечатено голото и коте, което бе само на две педи разстояние от него. Искаше да бръкне под роклята и , да го погали, да го подмокри и после да вкара надървения си член. Той съзря блестящата гривна под една от седалките, но нарочно не се опита да я вземе а и каза на нея. Така, тя трябваше да застане на колене, за да пъхне ръката си под седелката и да извади златното си бижу. Толкова бе притеснена за златото си, че без да се замисли зае точно позата в която Иво я искаше. При навеждането и “пилето”отново се показа. Иво леко прокара средния си пръст по него. На риск, или щеше да получи шамар и да чуе писъци или щеше да се наслади на един възбуждащ момент. Оказа се второто. Тя не продума, напротив надупи се още по силно. Подмокри се бързо, обърна се и го погледна с премежени от страст очи, които сякаш казваха”О да, само това очаквах от часове” Иво не спираше да гали клитора и влагалището и. Вкарваше двата си пръста дълбоко в нея , с другата ръка леко я пошлапваше. Поогледа се дали няма някой наблизо. За техен късмет всички бяха вече почти към изхода. Бързаха да се върнат към чашките си и веселбите. Стигаха им видяните стари брички. Иво я придърпа в края на автобуса. Взе главата и в ръцете си и страстно впи език в устата и , започна да я цулува захапвайки ту горната, ту долната и устна. Бръкна в голямото и деколте и извади големите и и възбудени гърди. Зърната и бяха щръкнали от възбуда, той продължавайки да я целува ги мачкаше между палеца и показалеца си, доставяйки и огромно блаженство от което тя леко скимтешще. Тя напипа издутия му до пръсване копринен панталон. Допирът до коприната бе много приятен, но тя с нетърпение разкопча ципа му, за да освободи и поеме в устата си големият му мъжки дар. Той се отпусна на една седалка и се остави на блаженството да му прави минет. Тя зае поза отново на четири крака но на седалката до него, така докато тя му правеше минет, той можеше да и гали клитора .
И двамата бяха много възбудени. Не бяха усетили, как приятеля на Иво правейки обиколка за да види дали всички са излезли, бе чул тихите страстни стенания. Той влезе и тихо дойде към тях, Иво го видя и му намигна. Той разкопча ципа на панталона си и вкара твърдия си член в навлажненото и чакащо за ебане влагалище. Тя изскимтя от удоволствие, смучеше с наслада члена на Иво, ту го вадеше от устата си и му правеше чикия, леко докосвайки с език главичката му, ту го вкарваше дълбоко в устата си чак до гърлото. После тя седна върхо Иво, така той целия влезе твърд и чуствен в нея, тя се повдигаше и сядаше върху неговия член, а в същото време смучеше члена на приятеля му, който мачкаше гърдите и. Тя започна за стене все по силно, усештайки силният разтърсващ оргазъм който се зараждаше от дъното на тялото и.
Мъжът на който правеше минет се изпразни дълго и продължително в устата и, тя също се изпразни и за да изпразни Иво стана от него, пое отново члена му в устата си и с няколко дълбоки всмуквания го доведе до оргазъм. Задоволени и тримата, след като се приведоха в добър вид тръгнаха към изхода, за да се присъединят към веселящата се компания. - Е , така поне като сме тримата не е подозрително, каза Иво на приятеля си.
- Никой не би предположил малката шведска тройка, която си направихме.
- На теб сладурано, благодаря ти за чудесния подарък за рожденият ми ден. Не бях правил любов в автобус, но много ми хареса. И тройка не бях опитвал, но бих повторил. Вечерта продължи до ранни зори. Иво все си мислеше за маслено-зелената рокля без гащи. .

Коментари:

Име:
e-mail:
Код:
Дата:  24.11.2013 17:20:42Изпратен от:  вера
музея на транспорта е в Русе
 
НОВИНИ

* След кратко техническо прекъсване, сайтът отново е на линия!

* Добавено е сортиране по посещаемост и дата;

* Екипа на E-Razkazi.info Ви пожелава приятно четене



Хороскоп


Еротичен хороскоп с общи насоки за отделните зодии.

Вицове


Еротични вицове, шеги, смешки, бисери, обяви и още много други.

За контакти


Начини за връзка с екипа на сайта. Очакваме Ви!