Секс с майка си


    Автор: anonymous
Публикуван на: 16.01.2012




Стоян се върна уморен от работа. В апартамента нямаше никой. Влезе в банята и си взе един душ, след което легна на дивана да погледа телевизия. Превключвайки каналите, попадна на порно канала, където в момента един негър тъкмо чукаше възрастна лелка на около 45 години. Стоян веднага извади члена си и започна да мастурбира. Той отдавна си падаше по по-възрастни от него жени. Беше имал връзка досега само с една комшийка, която беше около 50 годишна, и при това вдовица. Това беше единственото му завоевание през 22 годишния му живот…

Членът му се беше наточил като ятаган и той лъскаше чекии, когато внезапно се отвори вратата на хола и в стаята нахълта майка му, която се връщаше от работа. Стоян беше забравил за нея и за това, че всеки момент можеше да се прибере. Майка му работеше до 20 часа, но явно днес я бяха освободили по-рано. Тя го беше отгледала сама, откакто преди 10 години съпруга й-пияница я беше зарязал. Оттогава тя не беше имала сексуална връзка, ако не се брои оня път, когато я наеба домоуправителя на входа, докато обикаляше да събира парите за асансьора, но и то пък беше едно ебане...

Виждайки изправения, надървен до пръсване хуй на сина си, тя извика:
-Стояне, какво е това, не те ли е срам?! – Но погледа й не се отделяше от члена му.
-Майко, не знаех, че ще си дойдеш толкова рано, съжалявам. – Измънка смутено Стоян и бързо стана за да си обуе късите гащи, смъкнати до глезените му.
-Чакай ! - изплъзна се в този миг от устата на майка му, след което тя се приближи към него и най-неочаквано го хвана за члена.

Радостина просто не можа да се стърпи да не го направи – изкушението на младата, напращяла плът беше твърде силно.
-Нека му се порадвам малко, моля те… !
Стоян не реагира, беше шашнат от реакцията на майка си, но и, колкото и шокиращо да беше дори за него самия, се зарадва вътрешно.

Радостина започна да движи ръката си нагоре-надолу и да прави чекия на сина си. С периферното си зрение тя видя как жената от екрана на телевизора налапа хуя на партньора си. "Защо не" - помисли си тя и затваряйки очи, налапа на свой ред парчето на сина си. Започна жадно да го смуче и облизва. Стоян лежеше неподвижно като статуя – никога не си беше мислил, че би могло да му се случи нещо подобно. След малко обаче се поокопити, надигна се и смъкна блузката на майка си. Тя остана по сутиен, през който напираха напращелите й гърди. Той се наведе отново и разкопча сутиена, а цомбите на майка му изскочиха освободени навън. Бяха големи и все още доста стегнати за 45-те й години, с големи кръгове и изпъкнали зърна. Стоян ги хвана и започна да ги дърпа, както беше гледал по филмите. Майка му задиша учестено с изпълнена от хуя му уста.

След малко тя стана и свали полата си, като остана по бикини, през които прозираше черния й триъгълник. После обаче се наведе, и свали и бикините. Косматата й путка се показа. Беше обрасла с гъсти, черни косми, обхващащи червената й цепка от всички страни. Тогава мамчето легна на канапето и разтвори крака пред сина си, с думите:
-Давай Тянко, наеби ме, моля те, не съм ебана от 7 години! Нека пак опитам от това удоволствие... !
Стоян не чака да го молят повторно и заби хуя си в путката, през която беше изпълзял на бял свят преди 22 години. Майка му го пое целия, като изохка от кеф:
-Ау!Давай , еби ме!

Стоян започна да ръга като невидял. Циците на майка му се клатеха и той ги сграбчи с две ръце. Майка му беше притворила очи, оставила се изцяло на удоволствието от това позабравено усещане. Синчето й я лашка така около 5 минути още, когато усети, че не издържа повече и ще се изпразни. В последния момент той извади хуя си и започна да си прави чекия. Дълги пръски сперма изхвръкнаха и стигнаха до лицето на Радостна, стичайки се след това и по цомбите й. Тя бавно и с явно удоволствие ги размаза по тялото си и после рече:
-Тянко, имаш ли сили за още. Защото това е само началото, моето момче. Стоян я погледна, изпълнен с желание. Знаеше, че оттук-нататък нощтите щеше да прекарва с жена, а не пред телевизора, включен на порноканала.

Коментари:

Име:
e-mail:
Код:
Дата:  06.05.2013 21:23:07Изпратен от:  valentin canev
daite si skaipa iskam da vi gledam kato se chukate i da si napravia edna chekia
 
Дата:  28.06.2013 12:15:30Изпратен от:  1111
az moqta majka q eba v gaza
 
Дата:  17.07.2013 00:16:59Изпратен от:  nikolai
zdraveite pihetemi na skaipa dase vidim ias hte ychastvam niki__80
 
Дата:  25.11.2015 11:35:28Изпратен от:  marin
I az iskam da q eba moqta maika no sum opitval mnogo da q naeba i tq vinagi se prai na nedostupna i vinagi praq taka che da q vuzbudq no ne staa :d
 
Дата:  07.03.2017 17:04:05Изпратен от:  ivo
zdraveite I az mnogo haresvam incest bih se radval da si pi6em.skype obi4amsex2
 
Дата:  06.12.2017 22:56:40Изпратен от:  Niki
I as bih iskal da iscukam maika si no neznam kak ste reagira
 
НОВИНИ

* След кратко техническо прекъсване, сайтът отново е на линия!

* Добавено е сортиране по посещаемост и дата;

* Екипа на E-Razkazi.info Ви пожелава приятно четене



Хороскоп


Еротичен хороскоп с общи насоки за отделните зодии.

Вицове


Еротични вицове, шеги, смешки, бисери, обяви и още много други.

За контакти


Начини за връзка с екипа на сайта. Очакваме Ви!