Секс върху “Мерцедес”


    Автор: anonymous
Публикуван на: 28.07.2012




Той беше глезеното синче на богат бизнесмен, караше “Мерцедес” 230 и беше много, ама много луд. Тя също беше много, ама много луда… по него. Кънчо и Поли бяха екстрвагантна, млада двойка и вършеха всевъзможни щуротии. Като например да си заснемат свое собствено, частно порно. За оператор взеха най-добрата приятелка на Полина – Фани, която прие без да се замисля, защото беше от същата “кръвна група” като тях.
В уречения ден Кънчо подкара мощното, немско возило с двете сладурани вътре към вилата на баща му, където смятаха да заснемат филма. Така и не стигнаха дотам обаче, защото още на магистралата Полина пощръкля. Тя се съблече по цици и изскочи през шибидака на покрива, махайки на разминаващите ги коли. Скоро нейната лудост зарази и Кънчо, който с около двеста километра в час започна да се разсъблича. Не след дълго, Поли вече му духаше и младежът се принуди да отбие по един черен път встрани от магистралата, за да не блъсне колата някъде. В това време Фани, стиснала в една ръка малката си, дигитална камера, снимаше лудия секскупон в белия “Мерцедес”, като междувременно, с другата ръчичка галкаше насълзената си сливка.
Веднъж озовали се в безопасност на закътания, черен път, Кънчо спря колата и в следащия миг главата му се озова между подканящо разтворените бедра на приятелката му, на съседната до шофьора седалка. Кратка, но съдържателна шпакла и Поли вече го молеше да й го вкара:
-Айде, слънчице, дай на “гладното коте” да захапе малкия, лош “Плъхчо”… !
Младежът проникна бавно и надълбоко в разпалената й вагина, придържайки в юмрук неговия пулсиращ боздуган. Поли здраво обви с крака хълбоците му и започна ритмично да го притегля. Езиците им се впуснаха в бесен дуел, засилвайки до непоносимост възбудата, обзела телата им.
-Фани, снимай, миличка, снимай – повтаряше непрекъснато Полина, а разгонения младеж вече я помпаше от задна прашка.
Фани също вече беше голичка и без капчица свян мастурбираше пред приятелите си. Но те пък се чукаха пред нея, така че…
Абе, купонът беше пълен. Кънчо вече едва се удържаше, когато напълно в неин стил Полина се изплъзна от обятията му и изскочи на покрива на колата през шибидака.
-Фани, бързо, ела да ме снимаш на покрива – подвикна на приятелката си лудетината и се разчекна върху гладкия, приятно напечен от слънцето, покрив. След това използва като пързалка предното стъкло и едва не се надена на емблемата с трите лъча. Там Кънчо успя да я спипа и отново й го начука! Ако в радиус от няколко километра имаше хора, то те със сигурност щяха да чуят възторжените им писъци и стонове. Фани обаче успя да ги изпревари и стискайки здраво в ръка малката си камера, изпадна в умопомрачителен оргазъм, преди това да се случи на някой от двамата й приятели…
Полина все пак много скоро последва примера й. Кънчо я довърши с ръчичка, докато тя му млатеше чикия. След това налапа хуя му и го източи до последна капчица сперма! Накрая се облиза лакомо и се обърна към приятелката си:
-Фани, засне ли всичко!?
-О, да, приятелко, всичко е о.к.!
-Жестока тръпка, трябва пак да го повторим – въздъхна доволно Кънчо.
-Ъъъ – заекна Фани, с лукави пламъчета в очичките – следващия път можете да опитате и нещо ново. Например “тройка”… !
Кънчо и Поли се спогледаха, сякаш някой токущо ги беше фраснал по веднъж и двамата с мокър парцал по тиквите.
-А защо да чакаме – предложи въодушевено младежът – тая камера има ли място за още малко запис?
-А-хъ!

Коментари:

Име:
e-mail:
Код:
Дата:  07.06.2014 12:12:07Изпратен от:  Директора на БАХУРНИЯ завод
Лека и увлекателна история.
 
НОВИНИ

* След кратко техническо прекъсване, сайтът отново е на линия!

* Добавено е сортиране по посещаемост и дата;

* Екипа на E-Razkazi.info Ви пожелава приятно четене



Хороскоп


Еротичен хороскоп с общи насоки за отделните зодии.

Вицове


Еротични вицове, шеги, смешки, бисери, обяви и още много други.

За контакти


Начини за връзка с екипа на сайта. Очакваме Ви!