Приятелки


    Автор: anonymous
Публикуван на: 10.04.2012




Имах една приятелка, малко по-малка от мен, но страшно готин и разбран човек, с когото винаги съм се чуствала изключително свободна и спокойна. Тя си имаше приятел по онова време. Също много готин и точен. Малко и завиждах за него, трябвя да си призная. Та веднъж той беше заминал за провинцията и с нея се бяхме разбрали да и отида на гости за да не стои сама. Преди да отидем в тях, ходихме да хапнем, а после и пийнахме по едно в едно барче до тях. На края си взехме бутилка вино и се прибрахме.
Седнахме, пийвахме, пушехме и си говорехме за женски неща, когато, все още не знам по каква причина и по чия инициатива се приближихме и се целунахме. Беше странно и малко стряскащо и след първата целувка известно време просто мълчахме и аз не смеех нито да мръдна, нито да кажа нещо. И после, в един и същ момент двете се залепихме една за друга. Целувахме се като полудели, прегръщахме се...
Беше невероятно усещане!
После по уредбата започна някаква балада и ние танцувахме притиснати една до друга. Връщахме я десетина пъти. Беше опияняващо! Усещах всяка извивка на тялото и, притиснато до моето. Гърдите, корема, слабините срещу бедрото ми. Бях невероятно възбудена, само още веднъж през живота си съм се чуствала така, но това е друга история.
Почти през цялото време не говорехме, само се гледахме, целувахме се и се притискахме една в друга и танцувахме.
Когато ни омръзна се върнахме на дивана и продължихме да се милваме, като вече сваляхме дрехите си една по една. През това време обсъждахме бельото си и изучавахме телата си.
Нейните гърди бяха по-малки от моите, но чудесно оформени и с по-широки кръгове около зърната. Тя беше изцяло епилирана, имаше само една тънка чертичка отпред.
Накрая бяхме съвсем голи и стояхме една срещу друга и се наслаждавахме на красотата на другата, протягахме ръце и се галехме по лицето, ръцете, гърдите, а милувките ни ставаха все по-уверени и настоятелни и накрая аз плъзнах ръка между бедрата и, тръпнещи под моя допир.
Усетих, че тя е плувнала във влага и нежно разтворих краката и. Наведох се и я зяцелувах. Обхождах с език вагината и и засмуквах устните и. Усещах вкуса на соковете и.
После вкарах пръст в нея и започнах да я изследвам отвътре. Усещах я как потръпва и чувах стенанията и. Усещах, че съм невероятно възбудена, но същевременно предпочитах първо да я доведа до върха и след това да се грижа за собственото си удоволствие.
Отново започнах да я целувам и да си играя с език. В един момент тя притисна главата ми към себе си и се разтърси в продължителен оргазъм.
След това станахме и се преместихме в другата стая, където беше леглото им и се отпуснахме между чаршафите. Продължихме да се целуваме и галим и аз усетих, че тя отново е възбудена.На няколко пъти тя се опитваше да се наведе между краката ми, но аз я задържах. Исках изцяло и по-дълго да се наслаждавам на играта ни.
Когато усетих, че не мога да издържам повече, стиснах едното и бедро между своите бедра и започнах да се движа в такт. Тя веднага улови ритъма ми и започна да се движи в синхрон. Трябваха ми само няколко движения за да свърша. Беше един от най-невероятните и разтърсващи оргазми, които съм преживявала.
После лежахме неподвижно, прегърнати, всяка с бедро между бедрата на другата. Наслаждавахме се на топлината на телата си и на приятната умора която ни беше обзела.
След известно време усетих, че тя отново започва да се движи в такт и почуствах, че отново ме обзема възбуда.
Подхванах ритъма и и долепих устни до нейните, търсейки езика и. Тя отвърна на целувката ми и скоро бяхме без дъх, а възбудата ме изгаряше.
Тя ме отблъсна от себе си по гръб и започна да ме целува по шията, гърдите, корема. Леко захапваше зърната ми, докато едната и ръка галеше свободната ми гърда, а след това палавият и език си играеше с вече раздразненото зърно. Свободната и ръка се промъкна между бедрата ми и започна да ме гали, като внимателно се прокрадваше все по-навътре, между устните на вагината ми. В един момент усетих как един пръст прониква в мен и опипва вътрешността ми, гали ме и търси. После усетих втори и трети. Почуствах се пълна, но исках още нещо, което не можех да определя, но ми липсваше...
Придърпах бедрата и към устата си и залепих устни за влажното и коте. Усетих я как потръпна е се притисна към устните ми. В следващият момент усетих езикът и, който започна да обхожда вагината ми, докато пръстите и леко се движеха в мен и ме галеха отвътре. Това беше едно от най-невероятните усещания в живота ми. Чуствах, че не бих могла да искам нещо повече, а същевременно се чуствах пълноценна, защото, докато тя ми доставяше неописуемо удоволствие, аз и отвръщах със същото, пиех соковете и, засмуквах устните и, езикът ми си играеше с възбудения и клитор и нейните стонове на удоволствие се сливаха с моите.
В един момент, без да знам колко време е изминало усетих, че не издържам вече и стиснах главата и с бедра. Усетих, че и нейните бедра се стягат, сякаш не желаят милувката да свърши и двете се разтърсихме в общ оргазъм.
Когато хватката на ведрата и се отпусна, продължих да я милвам с език и да попивам соковете и докато усетих, че цялото и тяло се отпуска и тя се отдръпна и легна до мен. Устните ни се сляха в дълга и сладка целувка, а после се отпуснахме в прегръдките си и задрямахме...
По късно през нощта се събудих, усещайки милувките и по тялото си и, чуствайки възбудата, която ме обзе веднага, правихме любов отново и отново, до пълно изтощение, като всеки път експериментирахме, търсехме нови пози и техники за да си доставим още по-голямо удоволствие.
В един момент, докато отново бяхме на 69, усетих как един от пръстите и нежно масажира анусът ми и размазва влагата от котето ми назад, към другата дупка.
Постепенно пръстчето и ставаше все по-настоятелно, и въпреки че се притеснявах, защото не го бях правила преди, усещах как това ме възбужда още повече и не исках да я спра. В един момент усетих как тя прониква в дупето ми. Първоначално почуствах болка, но слаба и приятна, а когато тя започна да го движи ритмично навън-навътре, почуствах, че ми става приятно, и комбинирано с удоволствието, което ми доставяше езикът и върху клитора ми, усещането беше цялостно и всеобхватно. Единственото, което ми липсваше, беше пълнотата във влагалището, затова насочих свободната и ръка нататък и усетих как пръстите и ме запълват един подир друг.
Когато се събудихме около обяд на следващият ден, който за щастие беше съботата, чуствах най-чистото и неподправено щастие, което съм изживявала. Имах чуството, че можех да полетя, а до мен голо лежеше най-прекрасното момиче на света!
Прегръщахме се и се целувахме, галехме се, говорихме си.
Тя ми разказваше свои истории, а аз моите и открих, че тя, макар и по-млада, е доста по-опитна от мен, макар че и на нея и беше първият път с жена. Разказа ми всичко за това какво правят с приятелят и, а също и за предишни мъже в живота и. Разказа ми как се е научила да харесва аналният секс и ми обеща да ме научи и мен.
Двата дни докато се върне приятелят и прекарахме у тях, като излизахме само за да си купим нещо за ядене и пиене. Правихме любов, гушкахме се, забавлявахме се. Това бяха едни от най-щастливите дни в живота ми.
След това нашите взаимни удоволствия ни станаха навик. Правехме го у нас или у тях, когато приятелят и го нямаше или когато успеехме да си откраднем няколко часа. Това продължи повече от година и вече се бяхме опознали като стари любовници, знаехме какво желаем една от друга и правехме всичко възможно да дадем всичко от себе си за удоволствието на другата.
И така до един ден, когато аз им бях на гости. Те и двамата си бяха у дома и тя ми каза, че е споделила всичко с него.
В първият момент направо се паникьосах. Мислех, че това е нашата голяма тайна и не бях допускала, че някой друг ще научи. Нищо не можах да кажа.
Тогава той ми каза, че няма нищо против нашата връзка и дори му е приятно. Каза също, че не би направил нищо, за да ни попречи или да ни раздели и че не желае нищо от мен.
Постепенно разговорът се завъртя около това какво сме правили с нея, как е започнало всичко и как сме се забавлявали и аз усетих как ме обхваща възбуда. Така че, когато накрая тя предложи да го направим аз, може би и защото бях доста пийнала, се съгласих, при условие, че приятелят и само ще гледа.
И така, ние двете започнахме с играта, като постепенно се събличахме и се преместихме на дивана, а той седна на фотьойла, за да гледа. Открих, че това ми действа възбуждащо.
Вече съвсем голи, тя се отпусна назад с разтворени крака, а аз си играех с език по котето и. Усещах как възбудата и нараства и приближава върховният момент. Тогава почуствах, че той се е приближил и когато погледнах го видях, гол, с огромен стърчащ пенис, който поднасяше към устата и.
Тя жадно го сграбчи и го пое дълбоко, като той заглуши стоновете и на наслада. В този момент си дадох сметка, че и аз бих желала да го опитам. Надигнах се и се приближих към него. Тя ме видя, пусна го и ме целуна. От устните и усетих неговия вкус и го поисках още повече, а тя, сякаш усещайки, ми го подаде. Докато го гледах отблизо си дадох сметка, че никога дотогава, а и досега, не съм виждала толкова голям член. Огромен, пулсиращ, с розово-синкава глава, като огромно синя слива.
Жадно го поех в уста и почуствах мъжкия му вкус. Опияняващ, силен. Започнах да си играя с език по ръба на огромната глава, спуснах се надолу към топките, и още по надолу, между краката. Тя отново пое главата му и го засмука. Тогава отново се обърнах към нейното коте и продължих да я облизвам и да пия от соковете и.
Тогава усетих езиче и върху моето коте. Не знаех чие е, но това нямаше значение. Удоволствието беше неописуемо!
Докато палавото езиче обхождаше котето ми, усетих пръстче, което се заигра на дупето ми. Постепенно ставаше все по настоятелно и ме подготвяше да го поема. Вече бях свикнала с тази ласка и с нетърпение очаквах да проникне в мен, да ме опипа отвътре и да започне ритмичното движение напред-назад.
Така и стана. Усетих как пръстчето предпазливо натиска и прониква в през стегнатия пръстен. Когато беше достатъчно дълбоко започна да обхожда вътрешността ми и да се движи. Удоволствието, комбинирано с езичето върху котето ми, беше невероятно, но съвсем скоро пръстчето излезе.
Усетих, че ми липсва и че желая отново да поникне в мен, но нямаше как да си го поискам, освен да надигна дупето си. И тогава го усетих.
Той проникна в раздразненото ми дупе с цялата си дължина, не много бързо, но настоятелно и твърдо.
Никога не бях поемала нещо толкова голямо отзад и болката беше неописуема. Разкъсваща и всеобхватна. Щях да се дръпна, но момичето, предусещайки движението ми притисна главата ми между краката си и не ме пусна. А и той ме беше хванал за кръста и ме задържа нежно, но волево.
Когато първоначалният ми шок премина си дадох сметка, че въпреки болката ми е приятно. Чуствах някакво приятно омаляване в корема си. Вътрешностите ми трепереха, болеше ме дупето, но същевременно се чуствах пълна както никога през живота си и това ми доставяше невероятно удоволствие.
Той започна да се движи в мен, бавно, дълбоко,разкъсващо, а възбудата ми нарастваше с всяко движение и вече бях забравила за котето на момичето под мен. Отдавах се изцяло на това ново, болезнено, но и опияняващо преживяване и единственото което можех да правя бе да се огъвам в ръцете му и да стена от болка и екстаз.
Постепенно движенията му ставаха все по-бързи и аз усещах всеки милиметър от разкъсващата му дължина в себе си. Когато накрая усетих, че започва да се празни и аз не издържах и се отпуснах в първият си анален оргазъм.
Следващите два дни изобщо не се облякохме и почти не излязохме от леглото. Заспивахме, будехме се, любехме се, отново се отпускахме в дрямка. Аз се будех от клатушкането на леглото, когато той я любеше и се включвах или тя се будеше, докато той ме обладаваше и започваше да му помага. Когато той не можеше повече ние двете се забавлявахме, докато той отново се възбуди.
Той имаше обеца на езика и усещането на метал върху клитора ми ме влудяваше. Огромният му пенис проникваше в мен и ме изпълваше, ръцете му ме обсипваха с милувки.
По някое време бях отишла до тоалетната и докато седях той влезе при мен. Огромният му пенис стърчеше и когато той се приближи към мен аз го поех в уста. Смуках го докато топлата течност изпълни гърлото ми, там, както си седях на тоалетната чиния.
В следващите месеци животът ни се превърна в нескончаема оргия....

Коментари:

Име:
e-mail:
Код:
НОВИНИ

* След кратко техническо прекъсване, сайтът отново е на линия!

* Добавено е сортиране по посещаемост и дата;

* Екипа на E-Razkazi.info Ви пожелава приятно четене



Хороскоп


Еротичен хороскоп с общи насоки за отделните зодии.

Вицове


Еротични вицове, шеги, смешки, бисери, обяви и още много други.

За контакти


Начини за връзка с екипа на сайта. Очакваме Ви!