Порно имитация


    Автор: anonymous
Публикуван на: 23.05.2012




Аз съм на 19 години. Случката за която ще ви разкажа се случи преди 1 година.
Имаме апартамент който даваме под наем на ученички. Задължително е да са момичета за да е по-сигурно, че апартамента ще се запази здрав.
И така там живееха Десислава и Мария. Десито беше доста висока и имаше широка структура на тялото. Общо казано беше огромна и непривлекателна. За разлика от нея Мария беше около 160см и имаше много хубаво тяло. Аз лично много я харесах още от първия път когато я видях. С тях се сприятелихме и аз им оставих телефона си да ми се обаждат ако има някакъв проблем.
Една вечер имаше страхотна буря. Телефона ми звънна в 11:30 през ноща. Беше Мария:
-Камене ще дойдеш ли малко при мен защото съм сама и много ме е страх.
-Добре. Еи сега идвам.
Честно казано не ми се ходеше, но отидох.
Докато стигна вече бях мокър до кости. Първата ми работа когато влязох бе да се съблека. Мария ми даде едни шорти да обуя защото даже и боксерките ми бяха подгизнали. Шортите ми бяха малко тесни и атрибутите ми се очертаваха перфектно, но това не ме смути. Стояхме пред телевизора и си лафихме. Към 1 часа докато прецъквах каналите забелязах, че 5-те порно канала са наредени един след друг. Мария ми обясни, че Десито всяка вечер ги гледала и ги наредила да и е по лесно. Започна да ми разказва как я хванала да маструбира още първия път.
Мимето се прибирала към 2ч и влязла много тихо в апартамента. Вратата на хола била отворена и тя видяла как Десито седи на дивана и си вкарва пръстите в путката.
След малко Мимето седна на дивана и започна да имитира как Деса маструбира. Тя бръкна под прилепналите си панталонки и започна да движи ръката си отдоло. С другата си мачкаше циците. Тя малко се улиса в имитирането и аз се надървих до пръсване. След малко когато Мимето спря, се обърна към мен и каза:
-Ей, ще ми скъсаш шортите по-спокойно.
След това млъкна замалко и се загледа в телевизора. Около минута не каза нищо след което се усмиха и ми предложи да повтаряме всичко което правят на телевизора. Аз се навих. Съблякохме се и се загледахме в телевизора докато започне следващата сцена.
И така тя започна със свирка. Мимето застана пред мен и пое кура ми в усата си. Езика й сякаш танцуваше по кура ми. Обливаха ме вълни на наслада. След малко мадамта на телевизора се изправи сложи мъжа на леглото и започна да го язди. Мимето ме сложи на дивана и седна върху мен. Хвана ме за кура и го намести на топлата си путка. Проникнах нежно, но дълбоко в нея. Путката й беше сякаш правена за мен. Обвиваше точо кура ми. Тя започна да се движи върху мен. От устата й излизаха леки стонове и някакви неразбираеми думи. Тъкмо когато ми стана много готино този на телевизора започна да шиба мадамата в задника. Мимето без да каже нищо се обърна и навири дупето си към мен. Аз първо бръкнах с пръст и разбрах, че ще и е за първи път. Размазах соковете стичащи се от путката й върху отвора на ануса й. Сложих сикура и започнах да натискам леко. Кура ми малко по малко се потапяше в задничето й. Тя издаваше звуци от който разбрах че я боли но продължих да я чукам. Не след дълго обаче тя започна крещи от кеф. Аз се възбуждах още повече от това и я помпех все по яко. След малко вече не издържах. Обърнах я и се изпразних върху лицето й. Беше цялата в сперма и изглеждаше много доволна.
След няколко дни тя пак ми се обади, но този път не заради някоя буря, а каза:
-Искам пак да ме изчукаш в дупето. Чакам те.
И така в продължение на три месеца се чукахме поне два пъти седмично.


Коментари:

Име:
e-mail:
Код:
НОВИНИ

* След кратко техническо прекъсване, сайтът отново е на линия!

* Добавено е сортиране по посещаемост и дата;

* Екипа на E-Razkazi.info Ви пожелава приятно четене



Хороскоп


Еротичен хороскоп с общи насоки за отделните зодии.

Вицове


Еротични вицове, шеги, смешки, бисери, обяви и още много други.

За контакти


Начини за връзка с екипа на сайта. Очакваме Ви!