Порно


    Автор: anonymous
Публикуван на: 14.08.2012




Автор: Преди около 2 седмици в офиса започна работа нова секретарка. От тогава не съм на себе си и знам, че няма и да дойда, докато не опитам сладките сокове на путенцето й. Проблемът обаче беше, че “ще пийнем ли по едно”, “да те поканя на вечеря” и “у нас или у вас” просто не минаваха. Блъсках си главата какво по-интересно да измисля и най-накрая, когато я поканих да излезем, я попитах дали има нещо специално, което би искала да направя. И за моя най-голяма изненада, тя изтърси “Заведи ме на порно!”
Имах късмет, че точно тази година в Бургас имаше едно кино, което пускаше порно филми през лятото и си уредихме среща, за да я заведа на това, което даваха от 18 часа – “Нимфоманки”. Почувствах, че настръхва само докато купувам билетите, а касиерката се учуди, че влиза и младо момиче. Настанихме се по назад, а когато загасиха лампите, гласът й стана дрезгав и притисна тялото си до моето. На екрана се появи плаж, момиче по бански, което бързо ги свали и разтвори крака. Разрови с пръсти мократа си катеричка, потърка клитора си и мушна показалец в меките гънки на плътта си.
Ася: -О-о, това ме възбужда...
Автор: И усетих как притиска циците си в гърдите ми. Към момичето се присъедини второ, което започна да ближе розата й. Ася изстена немощно и спусна ръка към собственото си цвете.
Ася: -О-ох, ще се подмокря...
Автор: От онова, което ставаше на екрана, и от онова, което ставаше на седалката до мен, щях да изкрейзя. Не усетих кога съм сложил ръка върху нейната и заедно разтривахме горичката й. Двете лесбийки вече се бяха вкопчили в най-страстната прегръдка, която може да си представи човек, като лицето на брюнетката вече беше потънало в сатенената розовина на приятелката й. В този момент и аз почувствах под ръката си копринено меки косми. Ася беше откопчала дънките си и дръпнала ципа им, мушкайки ръката ми в топлото си пуси. Натисна я към срамните си устни и ме накара да пъхна един пръст вътре, като в същото време завъртя копчето на моите панталони и стисна пениса ми със свободната си ръка. Притеснявах се малко от нашето публично шоу, но в края на краищата тези на екрана вече бяха доста по-напред от нас, така че ние трябваше да ги догоним. Още повече че пред очите на всички ни там станаха трима. Някакъв мъж се появи изневиделица до момичетата, които смучеха и лижеха блесналите си от сокове путки и свали плувките си, разкривайки огромен, надървен 25 сантиметров кур.
Ася: -О-о, това вече е прекалено...
Автор: Ася с лек вик изхвърли панталона си настрани и се намести върху мен. Всичко стана толкова бързо... Още преди да се усетя, тя с приплъзване и пружиниране се настани върху атрибута ми и започна диво да ме язди, без да откъсва очи от екрана. Съседите ни чуха и не знаеха дали да гледат определено по-нажеженото действие на екрана или определено по-примамливото шоу на живо. Тя се надигаше и спускаше над мен и докато се въртеше, с пръстите на едната си ръка ме пипаше по ташаците, а с другата галеше възбудения си клитор. Хванах я за полукълбетата и започнах да й помагам, а тя така се сгромолясваше при движението си назад, че поглъщаше целия ми кур.
Ася: -О-о-о, боже, къде ми влиза чак...
Автор: Тя се тресеше неистово и се наслаждаваше на коравия и топъл член в себе си. Пъшкаше и стенеше като обезумяла. Скоро обаче путката на Ася започна да се свива и аз разбрах, че ще свърши. Сграбчих твърдите й цици и разтрих с пръсти щръкналите й право напред малки зърна. Тя запищя още по-високо и имахме късмет, че точно в този момент единият от мъжете заръмжа силно, празнейки се върху лицето на блондинката. Виждайки това Ася започна да се клати отгоре ми като “Титаник” при вълнение. Напрягах кура си да я издържа, но тя като че ли искаше да ми го строши.
Ася: -О-ох, продъни ме, да...
Автор: Ася вече едва се държеше, бе отпуснала глава назад и дългата й черна коса се стелеше по лицето ми. Вдъхвах уханието й и се възбуждах, а курът ми пулсираше болезнено при всеки нейн тласък. Вече изтичаше по бедрата си, но продължаваше да се чука. Надигаше се и се сриваше с всичките си 52 кг. върху напращелия ми член. Вече щях да се изпразня, но се опитвах да издържа още малко заради нея. А тя, опивайки се от образите на екрана – огромният хуй, който дънеше рунтавелката на брюнетката, блондинката, която лижеше люлеещите се ташаци на втория ебач с покритото си със слуз лице – всичко това я подгряваше за нови подвизи. Обаче моят кур си имаше граници. И в мига, в който онзи започна да бълва спермата си върху корема на момичето, аз изстрелях заряда си в тунела на Ася. Снарядът потъна дълбоко във влагалището й и оттам го посрещна канонада от малки бели пръски. Тя също се празнеше и соковете й заобливаха напращелият ми пенис. Изведнъж стана страшно хлъзгаво и аз едва не измъкнах кура си от нея. Продължих да я шибам, а тя запищя, заедно с мъжа от екрана, а после и да въздъхва, заедно с брюнетката. Най-накрая се облегна върху гърдите ми и наблюдавайки как героите си почиват и палят по цигара, прие ръкоплясканията от околните редове с усмивка. А аз щях да потъна в земята от срам – само мъже ни наблюдаваха и ако за нея това бе удоволствие, то аз не знаех къде да се дяна. Ася слезе от мен и се напъха в тесните си дънки.
От 20 часа следваше “Датския хотел”, който сигурно щеше да е още по-страстен и аз наистина се изплаших, защото не излязох от салона заедно с другите, тъй като не исках да разпозная на светло някой мой приятел. Така ние си останахме в салона, докато не започна и втория филм. А когато екранът просветля, Ася започна да се възбужда отново. И имаше нова публика.


Коментари:

Име:
e-mail:
Код:
НОВИНИ

* След кратко техническо прекъсване, сайтът отново е на линия!

* Добавено е сортиране по посещаемост и дата;

* Екипа на E-Razkazi.info Ви пожелава приятно четене



Хороскоп


Еротичен хороскоп с общи насоки за отделните зодии.

Вицове


Еротични вицове, шеги, смешки, бисери, обяви и още много други.

За контакти


Начини за връзка с екипа на сайта. Очакваме Ви!