Племенник


    Автор: anonymous
Публикуван на: 20.06.2012




Аз съм на 25 години и живея в един голям български град. Веднъж отидох на гости на селото на моя баща, там обаче се оказаха доста мои роднини включително и един мой племенник който не бях виждала много отдавна, а той бе вече на 18 години, една глава по висок от мен и страшен чаровник. Моята баба ни откара на една градина за да берем някакви там глупости, ама така ни измори, че единственото което желаех е да се прибера, да се изкъпя и да заспя след това. За това си мислеше и моя племенник и за това си говорихме през цялото време.
Прибрахме се най-накрая. Изкъпахме се, най напред той, а след това и аз. Като излизах от банята осъзнах, че има само едно легло и той вече беше легнал. "Е и" какво от това си помислих аз та той ми е племенник. Легнах до него, той вече беше заспал, или поне така си мислех аз. Завити под едно одеало ние блаженно отпочивахме след уморителния ден. След 20минути затворила очи във блажен унес, усетих че моя племенник Иво се бе буквално залепил за мен и нежно докосваше задника ми. Беше ми приятно затова продължиш да се правя на заспала и се наслаждавах на ласките му. Успокоен от моето бездействие той леко издърпа панталона ми надолу така че целият ми задник бе оголен. Прокара пръст в цепката ми като леко го задържа на дупчицата на ануса ми. Уж в просъница се огъзих още по добре и леко разкрачих краката си, путката ми беше долкова мокра че и през дрехите бе пропило. Той разбира се не пропусна момента да пъхне ръката си при путката ми , погали я нежно и вкара един пръст във влагалището ми. След като си поигра малко с дупето ми и мократа путка реши да види и гърдите ми. Иво прокара ръка под блузката и сутиена ми и започна да дразни и без това набъбналите ми зърна. През цялото това време той търкаше кура си по задника ми и лекичко го буташе към мен. Осещах нещо много особено кура му явно беше много дебел защото му беше трудно да ми го завре някъде. Писна ми да седя безучастна и затова реших уж случайно да се събудя. Отворих бавно очи и се обърнах към него. Той се вцепени. Аз обаче се усмихнах и му казах "Изкаш ли да ме лижеш" той не отговори, пъхна се под одеалото и засмука клитура ми от което се разтресох. Той така умело ме лижеше, смучеше клитора ми и пъхаше език в путката ми която бълваше струи течност. Изтеглих го нагоре и го накарах да легне нямах търпение да видя кура му. И олеле майчице около 18 см и около 4 см дебел. Не вярвах на очите си бързо го налапах, а той се отпусна наслаждавайки се на мига галейки ташаците си. Изведнъж се изправи и каза:
-Моля те искам да ти свърша на лицето.
-Нямаш проблеми ама искам и да ме ебеш, че едвам трая.
Той се усмихне и започна да ме пляска по лицето с огромното си парче главата му беше синьо червена, и изведнъж изриигна върху лицето ми и обилно ме поля със сперма. Едвам гледах и дишах очите, носа и устата ми бяха пълни със сперма. СЛед около минута кура му бе в готовност и аз веднага се нанизах на него. За миг дъха ми спря чувствах се разчекната от огромния кур. Стоях така нанизана около минута след което започнах да се движа въртейки дупето си защото Иво си беше пъхнал пръста в ануса ми. В един момент той извади пръста и с две ръце разпъваше бузите ми тогава усетих, че нещо огромно влиза в гъза ми и много ме болеше. Обърнах се и видях мъжът на моята първа братовчедка баща на Иво. Той се усмихна и ми каза:
-Айде наведи се малко де, още малко и ще влезе.
-Ама боли ме. Стига . Недей.
-Само в началото малко ще те заболи после ще ти хареса.
Наведох се напред, той натисна и кура му потъна в мен. За пръв имах два огромни кура в себе си. НАистина след няколко минути престанах да чувствам болка , но ми се искаше да ги гледам тия курове. КАзах:
-Моля ви покажете ми ги искам да ги гледам и да си играя с тях, не искам да ви мачкам само ташаците.
И двамата ги изкараха едновременно и ги насочиха към устата ми.
-Лапай ги като ти е толко акъла.
Заоблизваах ги лакомо. Огромни и червени курове ме пляскаха по лицето и потъваха в гърлото ми. Чувствах празнина в дупките си но незнаех как да я запълня.
С едната ръка почнах да си търкам путката си, като го забеляза това моя племенник стана и излезе. Върна се с една дълга и дебела краставица и с палка шпеков салам. Легнах и баща му започна да бута палката салам в путката ми, а сина му се зае с краставицата и задника ми. Само след секунда те ме ебяха с салам и краставица, а куровете им бяха върху лицето ми и аз разбира се не ги оставях да скучаят сега се чувствах нааистина добре.
След около час забавления те се изпразниха в устата ми, и ме оставиха да почина а ти излязоха незнам къде.
Заспала съм и когато се събудих вече беше тъмно. Усетих, че до мен има хора. Опитах да стана но Иво ме бутна на леглото и поднесе втвърдения кур към устата ми и каза:
-Айде откога те чакам.

Коментари:

Име:
e-mail:
Код:
Дата:  18.09.2014 22:28:47Изпратен от:  aнонимен
Хaхa ебaти филмaркaтa
 
Дата:  04.12.2014 23:42:24Изпратен от:  нямаиме
супеер
 
Дата:  04.12.2014 23:45:44Изпратен от:  анонимен
ако някоя жена търси забавления тел.0878199866 бургас ;
 
НОВИНИ

* След кратко техническо прекъсване, сайтът отново е на линия!

* Добавено е сортиране по посещаемост и дата;

* Екипа на E-Razkazi.info Ви пожелава приятно четене



Хороскоп


Еротичен хороскоп с общи насоки за отделните зодии.

Вицове


Еротични вицове, шеги, смешки, бисери, обяви и още много други.

За контакти


Начини за връзка с екипа на сайта. Очакваме Ви!