Очакване


    Автор: anonymous
Публикуван на: 14.06.2012




Вече минаваше два часа след полунощ, горещината все още проникваше навсякъде. Апартамента беше притихнал. Петър лежеше гол в огромното легло, бавно галеше хуя си и чакаше. Вслушваше се в лятната нощ за всеки звук отвън, въображението му рисуваше картини, които караха парчето месо в ръката му да настръхва още повече, но тишината продължаваше да бъде лепкава и топла. Най-сетне фаровете на кола осветиха стената, чу се изкърцване на гуми, не след дълго леки стъпки и отваряне на вратата. Петър застина, успя да различи в тъмнината силуета на жена си. Стори му се, че дори чу как полата й падна на пода долови леките й стъпки, след това това я видя близо до себе си и самата нея - гола, с разпусната коса. Качи се на леглото, примъкна се близо до главата му, обкрачи лицето му и седна върху него. Не му остваше нищо друго освен да усети острата миризма на пот и сперма, а езикът му да усети разтворената й путка. Жена му започна с бавни въртеливи движения да се притиска все посилно към устата му, дишеното й се учести и премина в леки стонове.
- Няма ли да попиташ как ме наеба? - се отрони тихо от устните й.
Успя само да изстене под нея.
- Беше страхотно. От врата ме посрещна с целувки, заведе ме в стаята, където имаше бутилка бяло вино в кана с лед и две чаши. Накра ме да пия виното от устата му, а ръцете му бяха навсякъде - бедрата, дупето ми, мачкаха гърдите ми. Не усетих как ме съблече, не усетих кога съм започнала да се притискам към голите му рамене. Положиме във фотьола и аз си разтворих краката за него. А той леко отсипа вино върху гърдите ми, посдкочих от студената струйка, която се спусна към клитора ми. Почувствах топлия му език да разнася виното около путката ми и да го смесва със соковете ми. Бях вече се навлажнила, започнах тихо да стена, точно както стена сега, когато усещам езикът ти там където беше неговия кур. След това се изправи, потопи кура си в чашата вино и ми го подаде в устата. Усетих как ме изпълни - твърд и топъл, средноголям, но дебел, а мисълта че ще ми го набута ме подлуди. Започнах да му го смуча бавно, да го дразня с език в основата на главичката, докато не усетих леко соления му тръпчив вкус. Усещах как възбудата го залива все повече, хвана ме за главата и започна ритмично да го вкарва и изкарва от устата ми. Помислих, че всеки момент ще се изпразни, но изведнъж той се отдръпна, вдигна ме, хвърли ме на леглото, разтвори ми краката, сложи си главичката входа на путката ми и с един мощен тласък проникна дълбоко в мен. Държеше краката ми за глезените, вдигнати високо във въздуха, аз му се бях разтворила, виках и стенех от ритмичното хлъзгане на кура му в моята путка. Не знам колко време ме еба така, загубих представа за времето, най-накрая ме обърна обърна по корем, вдигнах си дупето и му го подадох. Усетих го грубо да прониква в путката ми отзад, ръцете му мачкаха ту циците ми, които се люлееха тежко под мен, ту задните ми части. В един момент внезапно пръстът му се заби в ануса ми и тогава не издържах. Започнах да викам, и в този момент за пръв път чух и неговите стонове, последвани от топлата струя на спермата му, която се изля в мен. Останали без сили полежахме така, след това той ме изкъпа и ми го начука и под душа. Аз не исках да сършвам пак, исках да си дойда колкото се може по-бързо и да ти подам ебаната си путка за да я излижеш.
Накъсаните стонове, с които жена ми разказваше, се учестиха и изведнъж се превърнаха в протяжен хрип. Хвана с две ръце главата ми и силно я притисна към разширената от кура на любовника си путка. След това се излегна по гръб, останала без сили, с разтворени крака. Усетих че се унася, наведох с към нея и прошепнах на ухото й:
- Кога ще видя как те ебе?
- Скоро мили, скоро ... пормълви тя и заспа.


Коментари:

Име:
e-mail:
Код:
НОВИНИ

* След кратко техническо прекъсване, сайтът отново е на линия!

* Добавено е сортиране по посещаемост и дата;

* Екипа на E-Razkazi.info Ви пожелава приятно четене



Хороскоп


Еротичен хороскоп с общи насоки за отделните зодии.

Вицове


Еротични вицове, шеги, смешки, бисери, обяви и още много други.

За контакти


Начини за връзка с екипа на сайта. Очакваме Ви!