Омъжен


    Автор: anonymous
Публикуван на: 24.04.2012




Ожених се на 24 години. По стечение на обстоятелствата най-добрата приятелка на жена ми, която живееше на горния етаж след година се омъжи за мой колега от института. С него не бяхме близки приятели, но го познавах добре. Затова съсвсем естествено семействата ни се сбижиха-ходехме си на гости, излизахме заедно по заведения. Естествено дойде и решението ни през лятото да отидем заедно но мо- ре. Наехме бунгало с две отделни стаи и баня по средата.
Почивката вървеше нормално-през деня на плаж, вечер – на заведение. До ноща, в която прибирайки се пийнали от дискотека решихме да се изкъпем в морето. Естествено, никой от четиримата нямаше бански. Мъжете бързо се съблякохме по боксерки и влезнахме в морето. Жените малко смутени изчакаха да се поотдалечим за да се съблекат. Не зная за Руми /приятелката на жена ми/ но моята, преди да тръгнем облече отдолу само бели прашки. И въпреки, че по цял ден ги бях виждал по бански мисълта за двете почти голи жени страшно ме възбуди-добре, че във водата не се виждаха издутите ми боксерки. Докато си говорехме с Иван жените се съблякоха и дойдоха при нас. Погледа ми като магнит беше привлечен от великолепния бюст на Руми. Видях, че Иван беше впил поглед в гърдите на жена ми, но може би от гузна съвест това не ме подразни.
По принцип не обичам мого да стоя в морето. Затова аз излязох пръв и легнах на все още топлия пясък по корем.
След няколко минути чух шум зад мене. Помислих, че е жена ми и не се обърнах, но се вкамених, когато Руми седна до мене и на няколко сантиметра от очите ми се полюшваха страхотните и гърди. Постояхме мълчеливо. В един момент чух смеха на жена ми, а след него и на Иван. - Май им е доста весело - Руми легна по гръб а гласа и звучеше закачливо. Не, че при многобройните ни събирания не ми бяха минавали разни фантазии. Особено танцувайки блус в дискотеката. Но сега усещайки голото и тяло до себе си не издържах. Извих се леко към нея и целунах нежно по-близката до мене гърда. Тя не каза нищо, не реагира и само дълбоко поетия въздух показа, че е усетила какво правя.
Окуражен засмуках розовото зърно и го облизах с език.
Руми се обърна към мен и подложи и другата си гърда на устните ми. Аз също се обърнах към нея и със свободната си ръка започнах да я галя-по гърдите, по талията, по бедрата. Когато ръката ми минавайки по гладкия и корем захлупи триъгълника на бикините и тя изстена тихо и впи устни в моите. Целувката и беше страхотна. Още не бях се съвзел от нея, когато все едно ме удари ток-ръката и се пъхна под боксерките ми и пръстите обхванаха члена ми, който щеше да се пръсне от възбуда. Започна да го гали нежно надолу-нагоре. Аз също пъхнах ръка под плата и трескаво затърсих малката пъпка в горния край на цепката и. Така се галихме няколко минути и тъкмо мислех, че съм пред вратите на рая, когато чухме шум от приближаването на половинките ни. Бързо се разделихме и се пооправихме. Жена ми седна до мене и по блясъка в очите и разбрах, че тя също не е скучала. Тръгнахме мълчаливо към бунгалото и тази нощ правихме секс с жена ми както през първите месеци от връзката ни. После тя заспа. Аз не можах, защото не можех да забравя дланите на Руми по члена ми. Не зная колко време е минало, но дочух скърцане на врати и шум от душа в банята. Помислих, че е Иван и реших и аз да взема един душ. Метнах кърпа през рамо, излязох тихо да не събудя жена си и влезнах в банята. Затворих тихо, обърнах се и застинах. Под душа беше Руми. Тя явно не ме чу от шума на водата и продължи да се къпе. Гледката беше страхотна. Загледах се в захлас и се възбудих страхотно. Тя явно усети нещо, обърна се и в първия момент се стресна. Аз се приближих до нея, взех сапуна от ръката и и сапунисах всяко кътче на тялото и. Руми направи същото за мене и когато сапунените и ръце започнаха да мият члена ми не издържах-хватах я през кръста, вдигнах я и тя се наниза върху шпагата ми. Свършихме почти едновременно.
След тази нощ до края на почивката не се случи нищо особено. Прибрахме се от морето и поради различни причини не се събрахме цял месец. До моя рожден ден.
Празнувахме го у дома. Някъде след полунощ, когато алкохола беше надвил разума поканих Руми на танц. Жена ми излезна по работа в кухнята а Иван - на терасата да пуши. Когато видях че сме сами, притиснах Руми до себе си и усетих как гъвкавото и тяло се долепи до моето. Толкова ми трябваше… явно и на нея. Отзовахме се на дивана, голи, аз забил език в цепката между будрата и, а тя-облизваики члена и топки- те ми. Когато жена ми влезна, не повярва на очите си. Аз използвах нейното смущение и я дръпнах до нас на дивана.
Започнах да я целуван, съблякох я, а Руми, разгорещена започна да мачка гърдите и. След 2-3 минути жена ми се отпусна и започна да диша тежко. Така ни завари Иван. Той се ориентира бързо в ситуацията, съблече се и пъхна члена си в устата на жена ми. Тази гледка ме възбуде до край и аз, седнал на дивана сложих върху себе си Руми. След малко до нас се настаниха Иван и жена ми в същата поза. Това което се случи през следващите няколко часа надмина и най-смелите ми фантазии. И го повтаряхме поне един път седмично. А когато след няколко месеца Иван го командироваха за една година в САЩ на прощалния купон, седнали около масата му обещахме с жена ми, че докато го няма ще се грижим за Руми. "Поне ще е приятел а не непознат" - бяха последните му думи.

Коментари:

Име:
e-mail:
Код:
НОВИНИ

* След кратко техническо прекъсване, сайтът отново е на линия!

* Добавено е сортиране по посещаемост и дата;

* Екипа на E-Razkazi.info Ви пожелава приятно четене



Хороскоп


Еротичен хороскоп с общи насоки за отделните зодии.

Вицове


Еротични вицове, шеги, смешки, бисери, обяви и още много други.

За контакти


Начини за връзка с екипа на сайта. Очакваме Ви!