Около басейна


    Автор: anonymous
Публикуван на: 28.07.2012




Хвани ме, ако можеш - извика Албена и се впусна в бяг. Васил, въпреки че вече се беше възбудил доста, се втурна след нея. Толкова рано сутринта пред басейна на хотела нямаше никой. Той знаеше какво има предвид. Приятелката му си падаше по задната прашка.
Успя да я настигне точно пред басейна, повали я на земята и легна върху нея, целувайки я страстно. Провря ръка под потничето й и започна да разтрива зърната на гърдите й между пръстите си. Дръпна ципа си и нейните бикини надолу. Албена го заопипва по задника и занатиска към себе си, притискайки пениса му към путката си. Той обаче искаше тя първо да го посмуче малко и се изтегли нагоре, намествайки възбудения си кур над устата й. Тя веднага му го лапна и заоблизва от всички страни. Поемаше го до края, завърташе глава там, разтривайки с нос космите му и после бавно го изваждаше на бял свят и стигайки до главичката му, пак започваше да го всмуква навътре. Докато го обработваше с устни, тя го милваше по полукълбетата отзад и очертаваше с пръст цепката му, в резултат на което той така набъбна, напращя и се втвърди, че вече нямаше смисъл да го поддържа с ръка и скочи на крака.
-По дяволите...
Албена тичаше, заливайки се от смях и обикаляше малкия басейн, докато Васил я гонеше с люлеещ се кур. Той подскачаше, топките му се тресяха и само “размътваха водата” – спермата му кипваше и само след няколко минути щеше да излезе без време.
-Албена, не мога да те гоня...
Тя спря, погледна го и съблече потничето си през глава, показвайки му сочните си цици, който той толкова много обичаше. Прокара ръка по тях, милвайки ги, хвана розовите си зърна и лекичко ги защипа. Хуят на Васил се вирна нагоре. Той дотича до нея и тя падна на колене, обгръщайки с устни още веднъж члена му, разтърквайки циците си в коленете му.
-О-о-о, вече трябва да те шибам, не издържам...
Албена послушно започна да сваля дънките си и Васил видя мокрото петно от вътрешната им страна, където беше путката й. “О, добре се е подмокрила”, помисли си той доволен и когато вдигна поглед видя, че тя слиза по стълбичката в басейна. Втурна се след нея, но тя се хвърли напред и заплува, оставяйки широка диря след себе си. Приятелят й също се гмурна и под водата успя да я настигне. Когато излезе да си поеме въздух, тя вече го чакаше, облегнала се на мраморния ръб на басейна. Чисто голичка, изглеждаше възхитително на фона на белия мрамор и синята вода. Васил бързо притисна тялото си в нейното и я обсипа с целувки навсякъде. В отговор тя улови пениса му и започна да му го помпа, разтривайки главичката му по влажния си процеп. Водата се вълнуваше наоколо, но се успокои, когато тя плъзна ръка надолу и ласкаво загали твърдите му топки.
-О, да...
Васил я хвана за дупето, вдигна я на мускули и тя веднага обви крака около кръста му. Курът му остана над водата и със свободната си ръка Албена го насочи към пещерата си. Тя се хвана за парапета на басейна зад себе си. Курът му проникна дълбоко в нея, стигна до дъното на влагалището й. Усети как започна да се трие по пулсиращите й стени и запищя:
-Да, да, да, искам още, да... да-а-а-а... продъни ме!
Васил ускори ударите в нея и тя се затресе неистово. Той блъскаше с хуя си във вече зачервената й путка и горещото му парче месо продължаваше да раздира слабините й. Огромните й тежки гърди съблазнително се поклащаха, докато я чукаше, но нито той, нито тя можеха да ги погалят.
Албена: -О-ох, ще падна, дръж ме, о-о, боже...
Докато пищеше, атрибутът на Васил препускаше в бясно темпо из топлите й вътрешности и Албена разбираше, че няма да издържи още дълго на този ритъм. Освен това топките му постоянно се удряха в задника й, което й действаше като непреодолим сигнал. Стегна крака около кръста му, хвана го здраво за врата и когато той й отпра една мокра целувка, това отприщи фонтана в нея. Соковете й потекоха по ташаците му, което го накара да зарие кура си чак до дъното на бездната й. Отметна глава назад и чувствайки как вагината й се свива около ствола му, я зашиба яростно. Курът му заиздава шляпащи звучи в мократа й путка, от която излизаха малки пръски бяла течност, тъй като тя все още не бе свършила да се празни.
-О-о-о, отпусни си путката, боли ме така...
-Тогава престани да ме чукаш, докато се празня...
Той усети как краката му омекват, как ръцете му горят не само от това, че я държеше вече доста дълго време, ами и защото Албена едвам се задържаше във въздуха, драскайки го с нокти по кожата. Клекна да се потопи във водата, за да се охлади малко, но това не помогна особено. Трябваше да се изпразни. Експлодира, разпилявайки семето си в шахтата й. Потрепери и забеляза, че и приятелката му притреперва и измъкна мокрия си хуй от утробата й. Изведнъж се почувства силен и я притисна в прегръдка. Задиша тежко в косата й, която го галеше по лицето.
-Добре ли си?
-Мисля, че получих мозъчно сътресение, но няма значение... По едно време помислих, че курът ти ще ми излезе през ануса отзад... толкова силно ме беше нападнал...
Тази реплика накара курът му да изплюе още една струйка сперма в сапфирената вода.



Коментари:

Име:
e-mail:
Код:
НОВИНИ

* След кратко техническо прекъсване, сайтът отново е на линия!

* Добавено е сортиране по посещаемост и дата;

* Екипа на E-Razkazi.info Ви пожелава приятно четене



Хороскоп


Еротичен хороскоп с общи насоки за отделните зодии.

Вицове


Еротични вицове, шеги, смешки, бисери, обяви и още много други.

За контакти


Начини за връзка с екипа на сайта. Очакваме Ви!