Новите момичета


    Автор: anonymous
Публикуван на: 28.07.2012




Спрях БМВ-то отвън, където някакъв пиколо взе колата ми и я закара на паркинга отзад. Плеснах го по врата да не ми я одраска и му дадох 5 лв.В двора на вилата купонът вървеше с пълна сила. В басейна някакви путки се пръскаха с вода и си хвърляха горнищата на банските за радост на младите, които бяха дошли да гледат сеир. Вземах си поредната чаша шампанско и отново се обърнах към двете непознати, които ме фиксираха с поглед вече от цял час. Стояха все заедно и ме гледаха.
-Как сте, дами? Радвам се да ви видя тук.
-И ние се радваме да се запознаем с нови хора. Аз съм Орхидея.
-А аз – Виолета.
-Красиви имена...
-А ние красиви ли сме?
-Разбира се, това не подлежи на обсъждане.
-И ние не сме много по обсъждането.
Аз вдигнах вежди и се усмихнах. Те също.
-А повече... по действието.
Виолета ме улови театрално с два пръста за яката, а Орхидея ме хвана под ръка и тримата хлътнахме във вилата.Следващото, което Орхидея хвана, беше кура ми, който веднага постави в устата си и започна да го смуче като невидяла.
-О-о, боже, ще ми скъсаш хуя.
-Ами като не идваш цял час... кой ти е крив. Беше се подмокрила още в първите 10 минути, когато те видя.
Виолета също се съблече и се пъхна под разтворените бедра на приятелката си. Обхвана ги с ръце и я зализа сред русите й косми.
-Ама вие двете... да не сте...
Не успях да се доискажа, защото Орхидея, усетила езика на брюнетката на най-чувствителната си точка, зяпна срещу кура ми и го набута целия в устата си, въпреки че вече се бях възбудил доста, а моят кур не е за подценяване, когато се възбудя. Така стигна до топките ми, които веднага започна да пипа.
-Холхо са ти търди!
Русите й коси се разляха по корема ми като летни струи дъжд – топли и охлаждащи; на кожата ми в момента човек можеше и яйце да опържи. Тя плъзгаше устни нагоре-надолу по боздугана ми и бузите й бяха хлътнали от силното смукане. Образува много слюнка и щедро поля с нея хуя ми. После бързо засърба отделните струйки, които се стичаха надолу по пениса ми. Няколко не хвана и те потънаха в черното ми окосмяване; другите няколко потекоха по ташаците ми. Тя се наведе силно надолу, за да ги поеме в устата си и цепката й се разтвори още повече. Това оцени по достойнство Виолета, която веднага тикна езика си вътре. Орхидея заскимтя и започна да мести таза си така, че да чувства на по-голям периметър езика й. Тя също пускаше от устата си слюнка по гениталиите й и я лижеше шумно. Чувах сърбането, мляскането, всмукващите звуци. Тя целуваше срамните й устни и ги смучеше като опашката на захарно петле, открехваше гнездото й и мушкаше езика си в топлото й убежище. Разтриваше устни по целия й процеп и издивяваше от радост, когато видеше как соковете й извират отвътре и потичат по устата й. Тя изсърбваше всичко, после го плюеше по нея и пак го поемаше, и пак го плюеше. Възбудена от тази операция, Орхидея лапаше топките ми, но много плът оставаше навън, защото те ми се бяха уголемили невероятно много. Търках пениса си в косата й и отдолната му страна в лицето й, докато ближеше ташаците ми. Тя олизваше торбичките ми и аз гледах как бавно излизат от устата й мокрите ми черни косъмчета. После обели главичката ми и започна да дразни с върха на езика си каналчето ми.
-Сега, сега... стисни го, стисни го...
... давах нареждания аз, ама нямаше кой да ги изпълни. За сметка на това Виолета се справяше с путката на Орхидея къде-къде по-добре, отколкото Орхидея с кура ми.
Тя обсипа с целувки и ласки влажния й отвор и докосна с ръка малката й розова пъпка няколко милиметра по-нагоре, която веднага пусна една капка. Соковете й вече оросяваха голяма част от бедрата й и тя застана с отворена уста под една струйка и почака, докато тя сама влезе в устата й. После завъртя глава и облиза цялата й путка.
-А-а-а-а...
Виолета отвори широко уста и залепи устни за розовия й отвор. Възбудена, Орхидея от своя страна плъзна език по пулсиращата ми веничка отдолу, обхождайки по този начин целия ми ствол.
-О-о, не издържам вече... ще се изпразня!
Чувайки това, блондинката отново задразни с върха на езика си каналчето ми и аз започнах да изхвърлям мощно на всички страни плътни бели струи. Орхидея взе две кичурчета от русата си коса и загали с тях твърдите ми топки. Подложи ги под второто изригване, което обаче вместо това ороси лицето й.
-Колко ти е топла!...
Орхидея зяпна, очакваща третия залп. Той попадна точно в устата й и блондинката започна да се облизва благодарствено като коте, показвайки ми малкото си розово езиче, сега цялото покрито с бяла сперма. Аз изстрелях още няколко струи, които тя погълна с огромно задоволство и улови потръпващия ми хуй, за да изцеди цялото съдържание на топките ми.
-О-о, момичета, всичко ви дадох... изпразних се целия върху вас...
Орхидея попи последните капки нектар в циците си и се отпусна на земята върху Виолета.
-Хареса ли ти?
-Не, не ми хареса, ти му изпи цялата сперма, а на мен не даде нищо... Определено не ми хареса!
-О-о-о, момичета, не се карайте за спермата ми... Чувствам, че от тези приказки курът ми отново щръква.
-Аз ще съм първа, аз съм първа...


Коментари:

Име:
e-mail:
Код:
НОВИНИ

* След кратко техническо прекъсване, сайтът отново е на линия!

* Добавено е сортиране по посещаемост и дата;

* Екипа на E-Razkazi.info Ви пожелава приятно четене



Хороскоп


Еротичен хороскоп с общи насоки за отделните зодии.

Вицове


Еротични вицове, шеги, смешки, бисери, обяви и още много други.

За контакти


Начини за връзка с екипа на сайта. Очакваме Ви!