Незадоволените


    Автор: anonymous
Публикуван на: 28.05.2012




Боряна се беше развела със съпруга си преди 6 години. Иван й остави не само голям апартамент, но и редовно плащаше тлъста издръжка на двете им деца - Мартин и Весела, които вече навършваха съответно 19 и 18 години и живееха при майка си. В началото бащата им липсваше, но постепенно свикнаха с отсъствието му. Майка им им взе куче - един огромен дог на име Ксеркс, който въпреки страшния си вид, беше напълно безобиден. Боряна, която наскоро беше навършила 43 години, изглежда най-малко страдаше за мъжа си. Не беше грозна, напротив, макар и леко пълна. Косата си редовно изрусяваше и се поддържаше, но стоеше без интимен приятел.
Тази съботна вечер Весела по навик си беше легнала рано и когато Мартин се върна от някакъв тъп купон, отдавна беше минало полунощ. На купона както обикновено никоя мацка не обърна внимание на високия, но слаб и доста невзрачен младеж. Мартин се питаше кога ли най-накрая ще си хване гадже и сега засега избиваше постоянното сексуално напрежение в себе си като често търкаше пишката си.
Мартин тихо влезе в коридора и на пръсти се промъкна, за да не събуди майка си. Внезапно чу странни шумове от стаята й. Вратата беше почти напълно притворена, но все пак можеше да хвърли едно око. Легнала на пода и облегнала гръб на леглото, майка му издаваше едва заглушавани стонове. Беше разкопчала пеньоара си и от него се подаваха като фонтан от плът двете й грамадни цици, доста виснали, но с огромни кафяви ореоли и неимоверно набъбнали щръкнали зърна. С едната си ръка Боряна мачкаше настървено циците си, а другата и беше завряна между краката. Мартин веднага разбра какво прави майка му. Беше смутен, дори отвратен донякъде, но реши да гледа. Обаче противно на мозъка му, пишката му бързо щръкна и започна да напира в гащите му.
Боряна, която допреди малко беше заела поза, която не позволяваше на Мартин да вижда подробности, сега се извърна с лице към него. Синът й видя пръстите й, стиснали зачервнения й и щръкнал клитор, подобен на лешник. Боряна започна още по-силно да охка и да трие клитора си. Внезапно догът Ксеркс, който до този момент лежеше в ъгъла си, стана рязко, обкрачи едрия задник на обърната с гръб към него Боряна и започна бързо да търка члена си в него. За голяма изненада на Мартин майка му не срита песа, а се извърна и както с едната си ръка пипаше путката си, с другата хвана кура на кучето и започна бързо да го разтрива. Мартин разбра, че майка му редовно прави такива игри с Ксеркс, но вместо да се отврати, почувства, че се побърква от възбуда, разкопча панталона си и започна да лъска кура си, който беше отдавна вирнат, парчок с дължина 19 сантиметра.
Кура на Ксеркс бързо се подаде - голямо и твърдо розово-червено парче месо, което Боряна съвсем неочаквано налапа, продължавайки да търка путката си. Кучето засили тласъците си сящаш искаше да издъни устата на майката на Мартин. След няколко секунди Ксеркс се сгърчи и в устата на Боряна започна да пръска топла кучешка сперма. Тя я изплю и продължи да смуче кура на кучето, като самата все по-бързо търкаше путката си. След по-малко от минута Ксеркс отново я изпръска и в този момент, когато Боряна вече беше пред свършване, Мартин, който на своя пост беше започнал твърде рязко да движи ръката си по пишката си, неволно бутна вратата, която със скърцане се отвори. Майка му стресната го погледна, а Мартин с пишка в ръка гледаше омазаните и с кучешка сперма висящи балони, увенчани със щръкнали зърна. Погледите им се срещнаха. И на двамата на мига им стана ясно колко са загорели - майката за хуй, а синът за путка.
Боряна стана, взе носни кърпички и се изтри. Путката й продължаваше да пари и пулсира, но трябваше да се прекрати всичко. Мартин неловко се опитваше да закопчае панталоните си, но ръцете му трепереха и вси не можеше да уцели копчетата. Внезапно майка му, както минаваше мълчаливо покрай сина си, се спря, погледна го в очите, и разко отстрани ръцете му от панталона. Хвана полуомекналата му пишка, клекна и започна да я разглежда. "Колко е голяма и хубава! Искаш ли да стане отново твърда" - прошепна Боряна. Мартин само кимна. Майката я доближи с уста, започна да целува хуя и да шепне: "Тази пишка е моя, нали мойто момче?" След това леко я заблиза. Чепът на Мартин отново се вирна и Боряна го налапа настървено. Путката й отново пламна и тя започна да я търка. След половин минута стана и поиска да легнат с Мартин на кушетката. Той се подчини. Пишката му цепеше въздуха. Майка му се обърна и застана с лице към нея, а путката и мощният й задник се озоваваха срещу лицето на сина й. Боряна отново налапа кура на Мартин и без да казва нищо навря пичката си и омокрения си клитор в лицето на момчето. Мартин започна да я лиже, докато майката все повече ускоряваше темпото. В следния миг Мартин започна дъ бълва сперма в устата й, а само след секунда Боряна започна да вика, защото свършваше и тя. Мъзгата й обля устата и брадата на сина й. Двамата си отпуснаха, за да си поемат дъх. В този миг в стаята влезе Весето и се облещи. Започна да пелтечи, че е чула викове и помислила, че се е случило нещо лошо с майка й. Видът на Боряна и брат си, легнали в едно легло, голи, все още стърчащата пишка на брат й и огромните цици на майка й и подействаха странно. Макар и само на 14 Весела от известно време също изпитваше на моменти нужда от мъж и когато имаше възможно се задоволяваше чрез мастурбация.
Майка й я погледна и каза заповедно "Ела!". Весела се подчини, а Мартин, който вече беше свалил всякакви задръжки, започна да я съблича и опипва. За разлика от тези на майка й, циците на Весела едва бяха напъпили, но бяха твърди и стегнати. Майката бръкна в гащичките на дъщеря си и започна да си играе с пръсти с мъхестата цепка. Весела почти веднага започна да върти дупе и таз и ръката на Боряна се омокри от соковета на дъщеря й. Боряна нареди Мартин да легне на пода, а сестра му да седне върху лицето му. Самата Боряна се наниза на пишката на сина си и започна бързо да се друса, докато Мартин лижеше путката на сетра си. В този момент пренебрегнатият Ксеркс отново се приближи, само че този път до Весето. Хуят му вече се подаваше полутвърд и задъханата майка заповяда на дъщеря си да го налапа. Весето се подчини, макар и да й беше доста наприятно. Кучето започна да се движи бързо в устата на момичето, Мартин лижеше путката й, а Боряна блъскаше по бедрата на сина си с мощния си задник. В следния миг тя свърши и Ксеркс заедно с нея. Весела, която не очакваше толкова бърз край, започна да плюе кучешката сперма. Мартин рязко се отдръпна от путката на сестра си, защото няколко капки от спермата на Ксеркс бяха паднали по лицето му. Майка му обаче го дръпна да стане, надупи Весето и накара сина си да й го вкара. Мартин се подчини. Сестра му не изпита почти никаква болка и започна бързо да върти задниче. Задъхано завика "Искам да свъшиш в устата ми! Като кучето! Изпикай ми се в устата". Майка им седеше отстрани и отново търкаше клитора си. Думите на сестра му подействаха като ток на Мартин. Той извади пишката си от путката на Весела. Курът му потрепваше във въздуха. Майка му накара сина си да застане прав пред нея, привдигна Весето и двете започнаха да смучат пишока на момчето. След секунди Мартин напълни със сперма устата на майка си. Весела го стискаше за мъдете и като побъркана повтаряше "Изпикай ми се устата. Като си барам сама пичката в банята само за това си мисля". Мартин се напрегна и сребристожълта струя започна да шурти и да пръска Весела по лицето, устата и цицките. Тя търкаше клитора си и в следния миг свърши с викове...


Коментари:

Име:
e-mail:
Код:
НОВИНИ

* След кратко техническо прекъсване, сайтът отново е на линия!

* Добавено е сортиране по посещаемост и дата;

* Екипа на E-Razkazi.info Ви пожелава приятно четене



Хороскоп


Еротичен хороскоп с общи насоки за отделните зодии.

Вицове


Еротични вицове, шеги, смешки, бисери, обяви и още много други.

За контакти


Начини за връзка с екипа на сайта. Очакваме Ви!