Наемателки


    Автор: anonymous
Публикуван на: 01.09.2012




Завършвах средното си образование и ми предстоеше матура по Български език и литература. Трябваше да уча. Но нашите бяха дали другият ни апартамент под наем на едно семейство, майка и дъщеря. Отидох да им поискам парите . Бяха ни станали долу
- горе близки, плащаха символичен наем, но въпреки това все нямаха средства и бяха закъснели с три месеца. С дъщеря им учехме в едно училище. На нея също и предстоеше матура. Звънеца не работеше,почуках, никакъв отговор. Натиснах дръжката на вратата , беше отключена. Нали апартамента беше наш, влязох вътре. Обиколих стаите, нямаше никой. Остана ми само детската. Отварям я, и я видях, тя спеше. Наталия, дъщерята на нашите наематели беше красавица в училище, но сега я виждах полугола. Носеше се славата и на леко момиче, но това нямаше значение. Всеки би я пожелал. Аз нямах опит. Имах сексуален контакт с две момичета и нищо повече. Седнах до нея, разбудих я. Тя ме погледна със сънени очи.
- А, какво правиш тук, как влезе. Оле, та аз съм почти гола. Обърни се.
- Беше отключено. Не се притеснявай, виждал съм гола жена.
- Аха ….. хм. Вече почти треперех.
- Дойдох за наема.
- Майка не го е платила?! Нищо не ми е казала. Нямам пари. Не ми е поръчвала нищо.
- Ами тогава да си ходя, довечера майка ми ще дойде да се разберете. Но въобще не ми се тръгваше.
- Не си отивай, ще направя кафе, пък и ще погледнем последната тема за матурата.
- Добре, и без това не ми се учи. Разхождаше се само по един лек халат и гърдите и постоянно изкачаха, бяха доста големи. Неволно съм се хванал за пениса и Наталия забеляза това.
- И какво сега, искаш пари.
- За това дойдох. Закачливо ми се усмихна и се наведе точно пред мен, циците и изкочиха.
- Не може ли да направим нещо. Знаеш че нямаме пари. Само двете сме и живеем благодарение на заплатата на Мама. Нещо трепна в мен.
- Какво искаш да кажеш? Гледах циците и, не откъсвах поглед от тях. Тя се приближи до мен, усещах дъха и. Хвана ме за ръката и я сложи на едната си гърда.
- Не трепери, нищо няма да ти направя. Аз още повече се притесних, но ми бешемного хубаво. Ръката ми притискаше цицата, беше като залепена за нея.
- Легни на леглото. Легнах по гръб а тя ме възседна и си го вкара. Явно имаше опит. Нищо не правех, Наталия вършеше цялата работа. Както се нанизваше, изведнъж чух силен шамар и Наталия направо падна на земята. Майка и се беше върнала от работа.
- Какво правите тук, какви ги вършите. Даже и презерватив не използвате!!! Аз продължавах да лежа, пениса ми стърчеше, като вкаменен бях.
- Наталия, имах подозрения че ги вършиш вече тези неща, но не съм и помислила че това ще е в къщи. Вярно вече си на18, но трябва да имаш някакви задръжки. Някак си много леко прие нещата майка и, вярно е изглеждаше по млада, не знаех на колко години е. Винаги се е държала много свободно с доста по
- млади от нея и е намирала общ език с тях. Моя все още стърчеше и майка и го фиксира. Налия стоеше на пода и не помръдваше.
- Наталия, отиди в другата стая. Тя излезе. Не знаех какво ще следва. Майка и се приближи до мен.
- Е, дъщеря ми не е девственица. Знам това. Хубаво ли ти беше?
- Амии…. да.
- И сега искаш да разтовариш напрежението
- ……
- Поне харесваш ли я.
- Разбира се, тя е много красива.
- Наталияяяяя, ела тук Наталия влезе.
- Не мисля че трябва да те спирам да правиш това. Но следващия път гледай да не е тук. Сега мисля че имате недовършена работа. Но ще използвате презерватив. Бръкна в дамската си чантичка и ни подхвърли един. Наталия стоеше и не можеше да повярва на ушите си. Нито пък аз. Майка и излезе но не затвори вратата напълно. Аз се окопитих и съборих Наталия на леглото и без много да му мисля надянах презерватива и го набутах в путката и, от къде събрах смелост … не знам. Но майка и беше до вратата. Сигурен бях, това ме възбуждаше още повече. Сменяхме доста пози докато се опитвах да си го вкарам пак на топло в путенцето на Натали, усетих ръката на майка и на задника ми.
- Мамо.
- Да скъпа, и аз имам нужди. Знаеш ли че не съм правила секс от както баща ти ни остави. А това до колкото знам е било преди почти 2 години. Питах се защо ли тогава си носеше презервативи в чантичката си!?!? Може би не е срещнала подходящ човек.
- Ще се отръпнеш ли. Ще ти покажа нещо, явно не го правиш а това ще е приятно както за тебе така и за партньора ти. Без много да му мисли, свали презерватива и налапа пениса ми, не след дълго започнах да се празня в устата и. Наталия гледаше изумена. Аз бях на седмото небе. Спермата беше в устата и, пусна я да се стича бавно през устите и, Подкани дъщеря си да налапа пениса ми.
- Мамо, това не съм го правила, няма ли да го за боли.
- Ела мила, наведи се, сега го лапни нежно и използвай устните си. Гледай да не го докосваш със зъбите си. Малко ми трябваше и пак бях надървен. Натаия явно не знаеше вкуса на спермата защото правеше едни гримаси, но в последствие се отпусна и явно не и беше чак толкова лошо. Майка и се разкрачи над лицето ми. Путката и беше окосмена но подстригана, започнах да я лижа, сигурно и е харесало защото издаваше звуци на задоволство. Изтегли се надолу и се наниза. Блъскаше циците си в лицето ми и бясно ме яздеше, изпразних се пак. Този път в путката и, тя не спираше и изведнъж забави. Изниза се. Моя не спираше да стърчи. Хвана Наталия и наниза и нея, застана зад нея и започна да масажира зърната да гърдите и.
- Така ще изпиташ по хубав оргазъм мила. С едната си ръка беше хванала основата на пениса ми и правеше нещо което просто не му даваше да спадне, докато Наталия не започна да присвива бедрата си, явно изпитваше оргазъм. Аз повече нямаше какво да изпразвам. Бяха ме изсмукали, и двете. От този ден Наталия не един път ме е задоволявала и до ден днешен се срещам с нея. А майка и, беше върхът. Дори искаше да се оженим, но така и не стана това. И по добре, защото ако това беше се случило едва ли секса с нея щеше да е толкова страстен както сега. Онзи ден естествено платих наема им с всичките пари които ми се полагаха за месеца, но не съжалявам за това.

Коментари:

Име:
e-mail:
Код:
НОВИНИ

* След кратко техническо прекъсване, сайтът отново е на линия!

* Добавено е сортиране по посещаемост и дата;

* Екипа на E-Razkazi.info Ви пожелава приятно четене



Хороскоп


Еротичен хороскоп с общи насоки за отделните зодии.

Вицове


Еротични вицове, шеги, смешки, бисери, обяви и още много други.

За контакти


Начини за връзка с екипа на сайта. Очакваме Ви!