Надзиратели


    Автор: anonymous
Публикуван на: 28.06.2012




-Ти на каква се правиш, ма, кучко, на Шинид О`Конър ли?! Тъпа кучка…! Съблечи се и си сложи това. Веднага! – Кресна единият от двамата надзиратели, къдрокос злобар с голям и грозен, като него самия, нос.
Колегата му пък, който представляваше двуметрова планина от мускули с птичи мозък, й подаде през решетките оскъдното и доста ефектно комплетче еротично, садо-мазо бельо с преливащи на места, електрикови цветове.
-Тука раздаваме специални костюмчета на такива като тебе, курви-убийци… По-бързо-о!
Гологлавата затворничка смирено започна да се съблича пред похотливите им погледи и след малко вече беше в желания от тях тоалет.
-Отдръпни се в другия край на килията, гологлава пачавро!
Белла се подчини и ги изчака търпеливо да отключат вратата на клетката, да я заключат отново отвътре и да я доближат. Тогава изведнъж скочи като разярена котка и с нокти, зъби и ритници се нахвърли върху двамата надзиратели… !
Нямаше никакъв шанс. В следващият момент затворничката вече се гърчеше на пода, под истинска канонада от безмилостни удари. Ритаха я, млатеха я с палките, скубеха я и я плюеха… !
-Мръсна кучка, с кой мислиш, че си имаш работа, а!? Ше те потроша от бой – щом не разбираш с добро, с лошо тогава! – крещеше й непрекъснато грозника с големия нос, докато я налагаше, оголил възпалени венци и вонящи зъби в зловеща гримаса.
След малко я изправиха на колене и два яки кура я замлатиха по лицето и главата.
-Отвори си устата, мръснице… а, така, лапни го, знам че го искаш!
След това, докато тя духаше на мускулестия, колегата му я накара да се изправи, “пречупи” я надве в кръста, забра средния ръб на бикините й и й го отпра в пичката, разчепил едното й краче нависоко и встрани.
Двамата надзиратели си играеха взаимно контра, докато единия я помпаше отзад в путката, а другия отпред в устата.
-Виж я тая пачавра, отхапала хуя на един клиент и човека пукнал от прекомерна загуба на кръв! За такива като нея само дървото и пак “дървото”, ако ме разбираш, братко! Избиваш й острите зъбки, и ноктите и после й го подаваш в устата! Курва с курва!
По някое време я съблякоха чисто гола и я сложиха да седне в скута на мускулестия. Тогава колегата му я хвана за врата и грубо навря наденицата си в устата й. И отново я зачеластриха, както си знаеха. Не след дълго грозникът отблъсна главата й и я заобиколи в гръб.
-Петров, я спри за малко… -Той се наведе, разтвори широко бузките на съвършеното й дупе и се изплю в лумналото анусче.
Направи същото и с надървения си до скъсване кур, и тогава вече навря кръвясалата му главичка в тъмния, мамещ отвор. Гологлавата красавица не искаше или просто не желаеше да се отпусне и няколко минути надзирателя се поизмъчи, докато успее да й го навре целия. През всичкото това време Белла стискаше зъби и нито веднъж не даде да се разбере, с вик или стон, че изпитва зверска болка и пениса на мъжа я разкъсва, в буквален и всякакъв смисъл. Именно кръвта, която бликна от един раздразнен хемороид отзад в сфинктера й, облекчи обаче задачата на гадняра и много скоро той вече я помпаше с всички сили! Така я блъкаше отзад, че задника й рипаше и плескаше като ошашавен. В същото време отдолу колегата му също усилено я работеше, вдевайки в протеклата й шунда с бързината на бормашина. Така сбрана между двамата, прониквана чак до мозъка на костите си от пощурелите им топузи, Белла бързо разбра, че няма да може да се опази от нежеланата възбуда. Тя дори не само, че не успя да се опази от нея, но доста скоро след това, я връхлетя и първия оргазъм. Възторжените стонове сами се изтръгнаха от гърлото й, издавайки омразната й възбуда на насилниците й.
-Аз к`во ти казах, братче, пачаврата си е пачавра! Нема значение как са започнали да си продават задника, в един момент се пристрастяват и се превръщат в непоправими куроманки! Щастливи са само, когато имат кур между краката или в задника!
-Шефе-е, – изстена в отговор горилата на пода – не мога повече, ше цвръцна!
-Не-е, задръж още мъничко! Задръж, животно такова, ще й се изпразниме и двамата в лицето! – За още по-голяма убедителност той се протегна и вкара един плесник в мутрата на колегата си.
Това даде резултат и след малко двамата едновременно навириха напращели от сперма патки в лицето на Белла!
-О, да, бейбе, ей сега ще си го получиш, ей сегинка ще те нахраниме! – Пръскаше слюнка изпадналия в катарзис грознник и търкаше обилно кръвоснабденото си кересте в красивото лице на затворничката.
Изведнъж, дали заради “бисерите”, които ръсеше той, или заради нещо друго, Белла я напуши неудържим смях и тя се разкикоти. В същия, тоя, миг изригнаха и двата хуя! Беше почти сюреалистично: решетките, гологлавата, унижена, но кикотеща се като побъркана затворничка, пръснатите по пода части от затворническото й облекло, както и луксозното, садо-мазо бельо, и накрая двамата надзиратели-шопари, ръсещи върху лицето й тлъстобяла сперма, с разкривени в гневен екстаз физиономии… !

Коментари:

Име:
e-mail:
Код:
НОВИНИ

* След кратко техническо прекъсване, сайтът отново е на линия!

* Добавено е сортиране по посещаемост и дата;

* Екипа на E-Razkazi.info Ви пожелава приятно четене



Хороскоп


Еротичен хороскоп с общи насоки за отделните зодии.

Вицове


Еротични вицове, шеги, смешки, бисери, обяви и още много други.

За контакти


Начини за връзка с екипа на сайта. Очакваме Ви!