Момчето


    Автор: anonymous
Публикуван на: 28.05.2012




Николай влезе в апартамента и завари трите приятелки на майка си в хола. По лицето му се стичаха едри капки пот от продължителната игра и умора.
- Ник, хайде влизай в банята и идвай да хапнем.
- Какво правят тези кранти тука?- гласът му сякаш се чу и на луната, така силно се произнесе той по повод приятелките на майка си.
- Недей ги обижда така, че ще те накажа! Нямаш право да се държиш така!
Николай бе стройно момче на 18, с тъмнокестеняви коси и красиви зелени очи. Понеже играеше футбол, тялото му беше добре оформено и мускулесто, тяло, за което всяко момче може да мечтае. Николай бе висок около 190 см, с широки рамене и тъмно кафява кожа, от слънцето тя бе добила цвят, подобен на този, който притежават светлите мулати. Това обаче много се харесваше на девойките, поради светлите му очи и красиви месети устни. Той се носеше със славата на голям сваляч, въпреки че все още беше девствен, което междудругото знаеха много малко хора.
- Хайде отивай да се изкъпеш и идвай бързо, защото стана вече 8! След това ще те питам къде си ходил и защо се връщаш толкова късно.
- Добре, отивам, ама не ме чакай скоро!
Николай тръшна силно вратата след себе си и си влезе в стаята. Събличайки тениската си, която беше полумокра от потта стичаща се по него, той се огледа в огледалото и се възхити на невероятната си фигура.
- Пачаври, могат само да мечтаят за мъж като мене!
Какво толкова го дразнеше в тези две жени, които седяха сега до майка му? Защо толкова много ги мразеше? Не веднъж, те го бяха клюкарили и злословили зад гърба му за разните постъпки и побоища, в които беше участвал. Истината обаче беше, че те го харесваха и той осъзнаваше това. Те му бяха преписвали какви ли не връзки с момичета, та даже и изнасилвания.
- Просто крави, това са те.
А те не изглеждаха никак зле. За своите 36 години, Наташа си беше много запазена блондинка, с дълги красиви крака и невероятно големи гърди. Соня пък имаше невероятен задник, с който омайваше всеки мъж. Те наистина много го харесваха, но също така добре известно беше, че и двете са големи кучки. Нико съблече и панталонките си и бързо се вмъкна в банята. Останал чисто гол, той се любуваше на голямата си мъжественост, докато седеше пред огледалото и се бръснеше. Влизайки под душа, му се прийска да си направи кефа и хвана члена си в ръка. Желанието го завладя и той започна да мастурбира съвсем целенасочено с идеята да освободи напрежението. Залисан обаче в това си действие, той въобще не забеляза отварянето на вратата и двете жени, които се промъкнаха бързо вътре. Банята и тоялетната бяха заедно в този апартамент и двете бяха казали, че отиват да се поосвежат. Виждайки обаче невероятното зрелище на мастурбиращия Николай, и двете се възбудиха много и Наташа бързо си надигна полата. Ръката й се плъзна между устничките и наболите косъмчета по тях я побоцваха по пръстите.
- О, колко му е голям само! Не би ли ти харесало да те прониже с това чудовище?
- Направо фантастично... да, фантастично!
През това време Николай бързо търкаше кура си с ръка, опитвайки се да достигне върховно удоволствие в кратко време. Той все още не беше усвоил до съвършенство техниката на мастурбацията, и това често му отнемаше доста време. Той обичаше да гали топките си с ръка, да хваща члена си в ръка и за миг просто да го стиска. Двете дами се наслаждаваха на гледката и се галеха Наташа на голо, а Соня през гащичките си. И двете си мечтаеха за този огромен хуй и примираха от кеф. Изведнъж Силна струя сперма се заизлива по стените на банята и една капка падна по токчето на Наташа. Николай погледна крака на дамата и притеснен вдигна глава нагоре.
- Опс, съжалявам, стана случайно...
- О, не се притеснявай моето момче, то сега е нормално да се правят такива неща...
- А за вас било ли е нормално, или вие искате само да ви чукат?- нахалството на Николай обиди Наташа и тя просъска през зъби:
- Сега, за да не разбере майка ти какви ги вършиш докато се къпеш, ще трябва да направиш някои неща.
- Няма нищо да правя за курви като вас. Махайте се от пътя ми!
- А нима искаш другите да разберат, че си още девствен и се оправяш самс ръка?
Думите й го разяриха, но нямаше какво да стори. Разбираше напълно абсурдността на цялата ситуация.
- Добре, какво искате?
- Само да опитаме невероятния ти език... Да ни погалиш...
Николай разбра съвсем ясно, че искаха от него да ги лиже и двете.Това не беше толкова трудно, имайки предвид, че неведнъж е трябвало да се задоволява с поза 69, заради свенливите момичета. Той се наведе пред тях и разтвори краката на Наташа, през това време Соня бързо си свали гащичките и се приготви за невероятното удоволствие. Той прокара език между устничките й, и Наташа настръхна. Тя разтвори с пръсти устничките си, и пред погледа му лъсна розовият й полов орган. Той вкара език в нея и тя затаи дъх в очакване на нещо по- твърдо от езика му. Николай знаеше какво иска тя, но нямаше да й го даде каквото и да правеше. Той вкара два пръста в пусито й и тя застена от удоволствие. Бързо масажирайки влагалището й и лижейки клитора й, скоро Наташа заскимтя като кучка и хвана косите на Николай.
- Ох, по- навътре, да, да... искам те, искам да ме чукаш...
- Засега получаваш само толкова...
Тя заохка и скоро конвулсии обзеха цялото й тяло. Соня само гледаше и продължаваше да се гали при тази невероятна гледка. Тя се нареди на опашка след Наташа и Николай премина към нея. Понеже Николай харесваше повече Соня, облиза путето й и вкара пръст в дупето й. Това особено много й се хареса. Тя застена и той продължи да я чука с пръст в дупето, а после вкара един такъв и в путката й. През това време смучеше нежно и внимателно клитора й докато пръстите му потъваха в двете й дупки.
- Мале, колко е хубаво, ти си направо магьосник! Да... просто фантастично...
Наташа умираше от завист докато гледаше как приятелката й се радва много повече на вниманието на Николай. Но също така и се възбуждаше от мисълта с колко много неща може да изнудва сега този хлапак. Соня притисна главата на Николай към путето си и изохка.
- Ето, това е невероятне оргазъм... Ти си невероятен... наистина невероятен!
Николай се изправи пред тях и ги погледна.
- Е, искате ли още?
- Може би другият път...
Жените бързо се оправиха и излязоха от банята, оставяйки Николай да се облече.
- Ето, това са кучки!


Коментари:

Име:
e-mail:
Код:
НОВИНИ

* След кратко техническо прекъсване, сайтът отново е на линия!

* Добавено е сортиране по посещаемост и дата;

* Екипа на E-Razkazi.info Ви пожелава приятно четене



Хороскоп


Еротичен хороскоп с общи насоки за отделните зодии.

Вицове


Еротични вицове, шеги, смешки, бисери, обяви и още много други.

За контакти


Начини за връзка с екипа на сайта. Очакваме Ви!