Мокри дрехи


    Автор: anonymous
Публикуван на: 30.07.2012




Автор: Двамата с Евдокия се запознахме, тъй като всеки ден чакахме на една и съща спирка и вземахме един и същ автобус за работа. Тя беше красива малка сладурана с детско личице, малки, заострени гърдички и заоблено задниче. Обикновено я изпращах на връщане, ако се засечехме, защото свършвахме работа по различно време. Един ден обаче не само се засякохме, ами и докато вървяхме към дома й, ни връхлетя такава гръмотевична буря, че пороят, който се изля, ни измокри до кости.
Евдокия: -Ела, ще се подслоним у нас.
Автор: Евдокия се затича и аз я последвах. Никога досега не й бях ходил на гости и сърцето ми заби лудо. Шмугнахме се в апартамента й и Евдокия веднага започна да съблича дрехите си. Аз останах на прага и не можех да повярвам на очите си – пред мен се разкриваше тялото на жената, която желаех от месеци, но тъй като бяхме добри приятели... Носеше черен дантелен сутиен и черни бикини тип прашка, така че цялата й прасковка, разделена на две, сега се люлееше пред погледа ми. Залюля се и стаята, когато тя се обърна към мен и без ни най-малко да се притеснява, заразкопчава ризата ми. Стоях като изтукан и не можех да помръдна. Тя коленичи пред мен и се зае с ципа на панталоните ми. Направих някакъв вял опит да я спра, защото разбрах колко съм възбуден, но вече бе много късно. Ципът бе дръпнат и напращялата ми мъжественост изскочи отвътре като разярен звяр. Главичката ми застана точно пред очите й, пулсираща и зачервена, от която течеха заедно предварителните ми сокове и дъждовната вода.
Евдокия: -Няма нищо...
Автор: Тя плъзна ръце по бедрата ми и налапа пениса ми. Усетих езика й да се хлъзга по отдолната ми страна и изпълних кожичката си докрай.
Но Евдокия не спря да ме лиже, а продължи по цялата му дължина нагоре и запремята език по главичката ми. Това ме възбуди още повече, кожичката ми окъся изведнъж и главичката ми изскочи навън така, че вече не можех да я прибера. Погледнах надолу точно на време, за да видя как плъзга устни по целия ми кур, бавно изваждайки го от устата си. Аз я погалих по косата и тя отново го нагълта. Започна да ме смуче. Дънките ми бяха мокри и залепваха за краката ми, но това нямаше никакво значение, защото единственото, което усещах беше тази широко, благодарствено oтворена уста, която къпеше кура ми в топла слюнка.
Докато ме смучеше, Евдокия пусна бедрата ми и изви ръце назад, за да откопчае сутиена си. Захвърли го надалече и циците й се разляха навън. Веднага усетих острите й връхчета да ме бодат по бедрата.
Евдокия: –Искам да ме чукаш...
Автор: Тя пусна пениса ми и дръпна дънките ми надолу. Аз излязох от тях и застанах до нея. Кожата ни още беше влажна, но не знаех дали от дъжда или от нещо друго. Протегнах ръка надолу и сграбчих гащичките й. Евдокия се усмихна, когато усети как размачквам пухчето й през бикините.
Евдокия: -Свали ги!
Автор: Това и направих и тя се просна на леглото. Вдигна ръце нагоре и изпуфтявайки тежко, разтвори крака толкова широко, че срамните й устни сами се отвориха.
Аз стоях и я наблюдавах, докато тя спускаше ръце към путката си и с пръстите на едната си ръка се опипваше по срамните си устни, а с другата галеше клитора си, карайки го да се втвърди като черешка. Аз милвах нарасналия си кур и Евдокия ме попита:
Евдокия: -Там ли ще стоиш или ще дойдеш?
Автор: Това беше покана, която ме изкара от контрол. Връхлетях върху нея и зарих кура си дълбоко във вагината й. Евдокия вдигна краката си още по-нагоре, за да позволи на атрибута ми да й влезе до дъно. След което запищя. Аз приведох глава над гърдите й и зализах настръхналите й зърна, облизвайки от тях последните капки дъждовна вода. Евдокия изпищя, когато достигна до оргазъм и аз почувствах как стяга вагиналните си мускули около члена ми. Знаех, че няма да издържа още дълго, местейки го в този станал сега още по-тесен канал, който вибрираше бясно и ту притискаше инструмента ми, ту му освобождаваше място. Но когато пулсациите утихнаха, аз отново започнах да заривам органа си до топките в нея.
Валери /шепнейки/: -Може ли да се изпразня в тебе?
Евдокия: -Извади си го и се изпразни върху циците ми!
Валери: -Добре.
Автор: Аз си го измъкнах от топлата й пичка и насочих към балконите й. Започнах да си го разтривам и изведнъж ми дойде. Спермата плисна от кура ми, окъпвайки я цялата в течност. Евдокия я заразмазва, докато аз продължавах да се празня и я дарявах с нови и нови порции. Когато свърших, тя каза:
Евдокия: -По-добре да сложим дрехите в сушилнята.
Валери: -И колко време ще се сушат?
Евдокия: -Около час.
Валери: -А, ние, междувременно...
Евдокия: -По-добре гледай да си го вдигнеш отново и тогава ще приказваме... Мразя да се чукам с мъже, които не могат да се изпразнят или изплюват по едно ей такова семенце накрая...
Автор: “Брей, че жена”- помислих си аз.



Коментари:

Име:
e-mail:
Код:
НОВИНИ

* След кратко техническо прекъсване, сайтът отново е на линия!

* Добавено е сортиране по посещаемост и дата;

* Екипа на E-Razkazi.info Ви пожелава приятно четене



Хороскоп


Еротичен хороскоп с общи насоки за отделните зодии.

Вицове


Еротични вицове, шеги, смешки, бисери, обяви и още много други.

За контакти


Начини за връзка с екипа на сайта. Очакваме Ви!