Мляко и сперма


    Автор: anonymous
Публикуван на: 16.06.2012




Румен беше 35 годишен мъжага с яки бицепси и “мачо-мен” излъчване, който имаше една голяма мания: беше луд по бременни жени и наскоро “отелили” се маменца. Той просто обожаваше да къпе лице в беличките струи на пръскащите им цици. Или с други думи – Румен беше типичен пример за Едипов комплекс, с фиксация към майката.
Рени пък беше от оня тип момичета, които не умееха да казват думичката “не” на мъжете. Затова сега нисичката, луничава брюнетка със сладка мутричка и късо подстригана на черта коса не знаеше кой е бащата на тримесечното й бебче. Не, че не знаеше по кое време го е заченала – беше сигурна дори точно за коя нощ става въпрос – проблемът беше, че на оня луд купон тогава, й се беше изредил един цял отбор юнаци, повечето от които срещна за пръв и последен път…
Вечерта в рейса на връщане от дома на родитителите й беше претъпкано и затова младата майка искрено благодари на якия господин, който й отстъпи мястото си. Толкова силен и в същото време толкова мил – защо ли нямаше повече такива като него, мина й през акъла. За късмет се оказа, че ще слиза на нейната спирка, та й помогна и за количката. През цялото време й се усмихваше толкова топло…
- Елате да ви почерпя едно кафе у дома – незнайно как й се изплъзна от устата… -Така, де, бяхте толкова мил с мен в автобуса… Но предполагам, че такъв мъж, като вас, сигурно го чака някой вкъщи в момента…
-Не, напротив – за мен ще бъде удоволствие – побърза да приеме поканата непознатият. – Междудругото аз се казвам Румен…
Много ми е приятно, Румен. Аз пък съм Рени.
След като влязоха в апартамента й Рени настани Румен в хола, включи кафеварката и го помоли да се обслужи сам, когато кафето стане готово, защото тя през това време трябваше да отиде да приспи малката си дъщеричка.
Когато на Румен му писна да я чака – отдавна вече се беше “обслужил” и си беше изпил кафето – той стана и тръгна да търси домакинята. Завари я в спалнята, надвесена в ефирен, полупрозрачен, бял комбинизон върху кошчето на детето. Едрите й, крушовидни цици така бяха натежали надолу, че и без това бая орязаното деколте едва ги удържаше да не се изсипят навън.
При тая гледка Румен се втвърди като стомана. Изкушението беше прекалено голямо, за да го подмине. Маниакът с “едипов комплекс” бързо и безшумно приближи изотзад самотната майка и я награби. Мускулестите му ръце я подхванаха под мишките и дланите обгърнаха хищно сочните полукълбета.
- Ах, - стресна се Рени, - ама какво правите?!
- Шшт, тихо да не събудим бебчето, мамче!
Съпротивата на Рени трая само няколко секунди, след което напълно капитулира и се отпусна в силните, загрубели ръце на автомобилния монтьор, които обаче само на вид бяха такива, а иначе умееха да пипат много чевръсто. “Търкулнало се гърнето и си намерило похлупака” – казват старите хора.
- Ох, леле, как само са набъбнали! – изстена възбудено Румен.
Двамата вече се бяха преместили върху спалнята, където мъжът, останал само по потник, услужливо свали сукманчето й. Рени се отпусна чисто гола по гръб, а Румен я притисна и започна ненаситно да целува гърдите й. Езикът му не се спираше, мандахерцайки щръкналите от възбуда зърна. В същото време случайно напипа на леглото една от играчките на бебето – дълга дрънкалка с топчица в единия край – и досетливо се опита да я навре в путката й. Хуят му пък – горещ и надървен – се потриваше отстрани в корема й.
-Ох, гъдел ме е, бе, ненормалник, – изкиска се Рени и го оскуба, в доста неубедителен опит да го накара да престане.
-Бебчо иска да папка, бебчо иска да папка…ммм,мц! – засмука едно от зърната пакостника и струйките мляко, които веднага напълниха устата му, го накараха да потрепери от екстаз…
- Ох, вкарай ми го вече, не издържам, - зашепна Рени треперливо. - Не, не това, а истинския… Не съм се чукала, откак ме изписаха от родилното! Моля те, вкарай ми го… !
-Добре, мамче, ето ме идвам!
Румен захвърли дрънкалката най-накрая, плъзна се върху тръпнещото в очакване женско тяло и напращелия му пенис хлътна в мократа замба. Палавата брюнетка веднага заби пети в здравите му бедра и го пришпори.
-О, да-а, шибай ме, жребецо, пръсни ми сливата от ебане! Ооухх, имаш страхотно парче – толкова е голям и… и – хлъцна тя, - и запълващ!!!
Излегнат плътно връз нея, маниакът смучеше като вендуз зърната на чувствените й, големи цици, като в същото време я пронизваше с всеки тласък до дъно. Рени стенеше полузадавено – за да не събуди бебето – под него, и отчаяно въртеше глава върху възглавницата, с обилно поруменяло от възбуда лице.
Повече му хареса да я чука от задна прашка. Беше като хипнотизиран от тежко поклащащите се отпред бомби. От време на време пълнеше шепи с тях, или пък ги мачкаше като топли питки. Мамчето скимтеше от удоволствие и непрекъснато му даваше зор да я помпа по-настървено. Беше ненаситна и това го влудяваше допълнително.
След малко, като по поръчка, намери под възглавницата малко дилдо и докато продължаваше да я лашка неуморно в пичката, го забоде в ануса й. В този миг се сбъднаха всички молитви на самотната майка, които тя горещо бе отправяла към бога, през последните месеци на тежки “лишения”. Гърбът й се изви, шията се изпъна, бедрата потрепериха и оргазмът я връхлетя за пръв тази вечер.
Сфинктерът й вече хубаво се беше поразхлабил и Румен я порна с живия, шавлив топуз. Минаха на анален, като Рени започна да стимулира клитора си с пръсти, а вагината - с дилдото. Много скоро възбудата отново се разгоря с пълна сила в копринените й слабини, а маниака я забъхта “кучешката” в гъза с всички сили.
И на двамата обаче най им се услади “жената отгоре”. Рени обичаше да контролира темпото, а Румен можеше на воля да смуче напращелите й цици. Тя услужливо се надвесваше и му ги подаваше в жадно зиналата уста, подрусвайки се ритмично върху члена му. С майсторски тласъци от ханша и приплъзвания на бедрата, поглъщаше без остатък набъналата му мъжественост, оставяйки и него, и себе си без дъх. Дръвцето му подклаждаше огъня в знойната й пещ, разпалвайки я все по-опасно.
След малко Рени изживя своя втори оргазъм, а сетне с готовност изпълни най-съкровеното му желание. Румен вече беше на ръба на екстаза. Точно тогава тя отново смени дупките си, наденвайки ануса си на хуя му, като в същото време майсторски стисна зърното на едната си гърда и млякото шурна баш в лицето му. Отворил широко уста, мъжът направи още няколко дълбоки, последни тласъка в ректума й, след което набъбналия му пенис се плъзна навън, приюти се за миг “задъхан” в хубавата цепка и изригна в потоци сперма! Отпред млякото продължаваше да струи от вимето на Рени, пръскайки лицето и гърдите на пощръклелия от кеф мъж, а отзад неговия топъл, мъжки нектар клепаше “на парцали” чувствено извития й гръб и поруменялото й дупе!

Коментари:

Име:
e-mail:
Код:
НОВИНИ

* След кратко техническо прекъсване, сайтът отново е на линия!

* Добавено е сортиране по посещаемост и дата;

* Екипа на E-Razkazi.info Ви пожелава приятно четене



Хороскоп


Еротичен хороскоп с общи насоки за отделните зодии.

Вицове


Еротични вицове, шеги, смешки, бисери, обяви и още много други.

За контакти


Начини за връзка с екипа на сайта. Очакваме Ви!