Любов и секс


    Автор: anonymous
Публикуван на: 17.06.2012




Една сутрин към 10 часа Стефан и Анелия имаха среща, за да отидат заедно на басейн. Той беше подранил с 10 минути и докато чакаше любимата си, мислеше каква изненада да й направи през почивните дни. Тя пристигна след няколко минути, прегърна го силно и докато се целуваха на, Стефан му хрумна да я заведе на хижа в планината. Скоро правеха шест месеца, откакто са заедно, а още не бяха правили секс. Анелия беше девствена – освен целувките, бяха опитвали само орална любов в поза 69, или тя му го смучеше, докато свърши в устата й. Не го даваше на друга и затова се опитваше да го задоволи, както може. Стефан не я насилваше да правят секс, докато не станеше готова, но умираше от желание да се слеят в едно цяло – тялом и духом.
Времето беше топло, а водата в басейна направо супер за плуване и двамата тинейджъри се забавляваха много. Стефан предложи да отидат на хижа в планината, за да останат сами и на спокойствие да отпразнуват юбилея си. Анелия с радост прие предложението му и се зарадва, че той не е забравил датата, когато са се запознали.
След басейна се прибраха за да приготвят багажа си за пътуването. Тя не знаеше, че той иска на хижата да го направят, но също имаше желание да му се отдаде и да опита върховната наслада, за която беше чувала от приятелките си.
Всяка вечер преди да си легнат се чуваха по телефона, казваха си обичам те и се разбираха да се галят в леглото под завивките едновременно към 24:00 часа, все едно правят секс заедно. Стефан си го масажираше сам и се празнеше по няколко пъти преди да заспи, споменавайки името на Анелия, а тя с навлажнени пръсти галеше клитора си и си представяше, че пениса му прониква дълбоко в нея. На другия ден си разказваха, това което са изпитали и се целуваха дълго по устата, и навсякъде по голите си тела.
В събота рано сутринта се качиха на автобуса и потеглиха към хижата. Анелия беше с тесни дънки, които хубаво подчертаваха стегнато й дупе, като се виждаха розовите прашки впити в дупето и пичето й. Сутиена й покриваше гърдите само малко над прекрасните зърна и подчертаваше стегнатата форма на големия й бюст, като това беше най-възбуждащата гледка за всеки мъж, че дори и за жените. Стефан го надърви само като видя приятелката си в тези дрехи и желанието му да правят секс стана още по-силно. Анелия не му беше казала нито дума по въпроса, но тайничко също се надяваше това да се случи точно при това пътуване.
След пристигането си се настаниха и тя влезе първа в банята, а той я изчака търпеливо в стаята. Анелия излезе чисто гола, завита само с хавлия и седна на леглото. Стефан влезе след нея под душа, а когато излезе, се запъти към леглото чисто гол, с усмивка на лице. От гледката и двамата се възбудиха много силно, като притеснението бързо изчезна и нищо вече не спираше двете тела да се слеят в едно цяло.
Стефан започна да я целува нежно с език по устата и двете езичета се галеха едно в друго, все едно танцуваха. Той продължи да я целува, като се спускаше по вратлето и стигна прекрасните й гърди. Притисна ги с ръце една към друга и започна да смуче зърната им, като ги галеше с език и притискаше с устни. Анелия го прегърна силно и започна да стене от възбуда, а гърдите й станаха още по-твърди. Той продължи да масажира гърдите й с ръце, но вече я целуваше по коремчето и вкара върха на езика си в пъпчето. Девойката лежеше по гръб със широко разтворени крака и вече беше започнала да се навлажнява много, когато Стефан я целуна по клитора и леко го засмука. Той продължи да я целува по вътрешната страна на бедрата, като отново приближаваше нейното сладко пиче. После започна да ближе срамните устни от клитора, по дължината на отворчето, чак до самото анусче. След това разтвори устните и отново започна да я лиже, като езика му проникваше в отворчето, а с пръсти масажираше клитора й. Анелия беше много възбудена и щастлива, че Стефан се опитва да я отвори първо с езика си. Тя не изпитваше болка и започна да стене много силно, като беше на път да достигне оргазъм от масажирането на клитора и палавото езиче в отвора й. Видя, че пениса на Стефан е станал много твърд и му каза, че иска да проникне целия в нея. Той само това чакаше и се изправи пред нея, а тя го целуна по главичката, облиза пениса и го пое в уста, както го беше правила и преди. Облиза го целия и отново се отпусна по гръб, а приятеля й допря главичката до отвора и започна внимателно да натиска, докато проникна бавно целия във влажното и много тясно пиче. Тогава започна да движи по-бързо пениса си и от това Анелия получи много силен оргазъм, който накара цялото й тяло да трепти и да се извива. Това го възбуди много силно и усети, че и на него му идва.
Тя му прошепна: “Обичам те мило, искам да те изпия!”. Той го извади от пичето й и тя го пое в устата си, като го засмука много силно и се опита да го поеме целия. Стефан започна да се празни, като спермата изригна в устата на Анелия, а тя смучеше и гълташе всяка капка. Двамата се прегърнаха силно и се отпуснаха на леглото, за да си поемат дъх.
Анелия и Стефан продължиха да опитват всички пози, за които се сетят, като се любиха чак до сутринта и изживяха още много оргазми. На другия ден се върнаха щасливи в София с един наистина незабравин спомен. Оттогава правят редовно секс, като вече са опитвали почти всичко заедно, а любовта им става все по-силна и красива.

Коментари:

Име:
e-mail:
Код:
НОВИНИ

* След кратко техническо прекъсване, сайтът отново е на линия!

* Добавено е сортиране по посещаемост и дата;

* Екипа на E-Razkazi.info Ви пожелава приятно четене



Хороскоп


Еротичен хороскоп с общи насоки за отделните зодии.

Вицове


Еротични вицове, шеги, смешки, бисери, обяви и още много други.

За контакти


Начини за връзка с екипа на сайта. Очакваме Ви!