Късо съединение


    Автор: anonymous
Публикуван на: 03.08.2012




Автор: Тишината легна като огромен звяр над града, когато токът спря.
Лъчезар: -Какво става?
Автор: В мрака той видя светлината на фенерче, което се насочваше към него.
Мариела: -Токов удар.
Автор: Това беше Мариела, симпатичната секретарка, която работеше в съседния офис.
Мариела: -Само ние ли сме останали в сградата?
Лъчезар: -Май да.
Автор: Лъчезар облиза устни. Винаги беше харесвал Мариела и курът му винаги се беше надигал, когато я срещаше по коридора с разни папки в ръце. Беше слабо момиче и затова големината на гърдите й беше учудваща. Имаше направо атомни цици. Стояха й като два атомни реактора. Бяха така големи и така пълни, че не се полюшваха нито на милиметър встрани или да увисват надолу, когато се наведеше. И затова всички костюми, които носеше едва прикриваха възвишенията й. Косата й допълните подчертаваше циците й, спускайки се надолу права и накрая завита навън, точно върху гърдите й.
Мариела: -Дали не трябва да открием бушоните?
Лъчезар: -Няма смисъл. Виж, че целият град е тъмен. Станало е нещо голямо.
Автор: Мариела се завъртя с фенерчето, чудейки се какво да прави и без да иска закачи с дупето си напращялата мъжественост на колегата си. Тя насочи фенерчето си към него. Лъчезар примига.
Мариела: -Имаш нещо да ми покажеш ли?
Автор: Лъчезар целият се изчерви и побутна лъча светлина настрани от лицето си.
Лъчезар: -Не, нищо... просто... тъмно е, ти си красива и-и... възбудих се, извинявай!
Автор: Мариела се усмихна. Отдавна знаеше за чувствата на Лъчезар към себе си. Тя се приближи и отърка едва-едва огромните си хълмове в него. Не носеше сутиен под роклята си и той усети настръхналите й зърна. Тя захвърли фенерчето настрани и каза:
Мариела: -Няма нужда да се извиняваш!
Автор: Лъчезар дишаше тежко и вече не виждаше нищо, затова когато ръцете на Мариела се плъзнаха по панталона му, за да обхванат кура му, той рязко си пое въздух. Наведе се напред и я целуна. Усети езика й да се промушва в устата му и от това така отмаля, че краката му се подгънаха. Никога не беше предполагал, че Мариела може да прави такива неща – гледаше я все с тези строги костюми, делова... Тя подпъхна ръка под ризата му и той сгуши глава между атомните й цици – неговата мечта – да ги целува, да ги подуши, да ги опита на вкус, да ги... всичко! А в огромната й и дълбока цепка ухаеше на парфюм – нежен, приятен и съблазняващ.
Лъчезар: -Толкова си хубава...
Автор: Той провря пръсти през деколтето й, дръпна го надолу и тръгна на дълго пътешествие по огромната дъга на лявата й гръд, докато усети твърдата пъпка на зърното й. Направи мокро кръгче по ареолата й и Мариела така стисна пениса му, че той помисли, че ще експлодира. Искаше му се токът да грейне отново, за да види разкошното й тяло, докато се събличаха. Разхождаше ръце навсякъде по нея и просто не можеше да се спре. Падна на колене и целуна къдравите косъмчета между бедрата й, преди да слезе по-надолу.
Мариела: -О, да, да, продължавай...
Автор: Езикът му се промуши през меките й части, достигайки срамните й устни и започна да ги дразни. Пиеше любовен сок от тях и хлъзна върха на език си по клитора й. Пое го в уста и чувствайки го как трепти, го засмука. Мариела закрещя и изстреля таза си напред, натискайки катеричката си в устата му.
Мариела: -Да, лижи ме, ли-жи ме, да-а-а...
Автор: Тя яздеше езика му, хванала го здраво за ушите и насочваше палавият му орган към розата си. Лъчезар обаче изгуби търпение, бутна я да легне на най-близкото бюро и хвана надървеното си парче месо. Вдигна го нагоре и го навря в чакащото го влагалище, усещайки приятната топлина и кипящите й сокове вътре, които обливаха члена му. Като че ли по принципа на водоизместването на Айнщайн, щом пъхна кура си в нея, той изтласка соковете й навън и те потекоха по топките му. Това така го възбуди, че започна да я ръга с все сила.
Мариела: -По-полека, моля те, причиняваш ми болка...
Автор: Щом чу това, Лъчезар веднага намали темпото, но стичащите се по ташаците му нейни сокове го замайваха – а с всеки напън той изкарваше нови порции бял секрет навънка, които тръгваха по тестисите му. Така продължи още малко и тъкмо вече се чудеше как да реши проблема с изпразването, което нямаше да закъснее и секунда, когато Мариела го спаси.
Мариела: -Чакай, искам да те смуча...
Автор: Той с радост извади кура си от нея и тя клекна в краката му. Обгърна напращелия му атрибут с устни и наистина започна да го смуче, а не просто да го лиже. Щеше да изсмуче спермата му, а той да й я даде в най-скоро време. Прокара ръка през прелестната й коса, а тя се лигавеше шумно с пениса му. В допълнение усети как дългите й, лакирани нокти обхождат ташаците му, дразнят го по “шева”, който съединява топките му и накрая се завират в гъза му. Преди още да разбере какво става, Мариела пъхна нокът в ануса му. И той изстреля течния си товар дълбоко в гърлото й.
С пукане светлините в офиса светнаха пак. Примижавайки насреща им, Лъчезар погледна надолу към Мариела, която облизваше последните капки слуз от мокрия му кур. Огромните й цици бяха наплескани със спермата му и щом пусна хуя му от устата си, тя размаза с него секрета навсякъде по кадифената си кожа.
Мариела: -Токът дойде!
Лъчезар: -Жалко, защото ми се иска да те излижа още веднъж.
Автор: Мариела се засмя и се облегна на бюрото, разтваряйки съгласяващо се крака.
Мариела: -Е, можеш да го направиш и на светло, нали?



Коментари:

Име:
e-mail:
Код:
НОВИНИ

* След кратко техническо прекъсване, сайтът отново е на линия!

* Добавено е сортиране по посещаемост и дата;

* Екипа на E-Razkazi.info Ви пожелава приятно четене



Хороскоп


Еротичен хороскоп с общи насоки за отделните зодии.

Вицове


Еротични вицове, шеги, смешки, бисери, обяви и още много други.

За контакти


Начини за връзка с екипа на сайта. Очакваме Ви!