Колежка в работата


    Автор: anonymous
Публикуван на: 15.01.2012




Имам една малка перверзна колежка в работата...
Плаче си за ебане, но до онзи ден не ми се беше отварял парашута с нея. Само ти пали фитилите, а иначе се дърпа.
Но онази сутрин бях превъзбуден след сутрешния секс. Опънах мощно пичката, която бях забърсал предната вечер, но не можах да се изпразня и това ме остави полунадървен за целия ден. Така и отидох на работа. Каква ти работа, само за ебане мислех. И ето ти я Мария пред мен. Е, викам си, каквото ще да става, трябва да се пробвам сега.
Издебнах я да влезе остане сама в стаята си и влязох с лъснал поглед при нея. Тя ми се усмихна дяволито, както си и е навика. Аз обаче направо преминах към действия - приближих се до нея и сложих ръка върху лявата и цица. Тя определено се изненада, но не се дръпна. В следващия момент понечи да ми избяга без да казва нищо, но с другата си ръка я хванах за пичката. Стиснах я леко ... явно възбудата мигновено и подейства...
Само промълви:
- Чакай - и отиде да заключи вратата.
Пътьом ме погали по надървения кур през панталона, а аз я стиснах за гъза. След това се обърна и разкопча горното копче на блузката си. Само това и чаках. Награбих я с две ръце и запонах трескаво да я събличам. След по малко от минута бяхме полуголи, пъшкащи от възбуда в прегръдките си. Бях надървен максимално и въобще не ми се занимаваше с разни предисловия. Направо я обърнах с гръб и насочих хуя си в путката и. Явно това отношение я изненада не особено приятно, но май и хареса. Потърках с ръка кура си в пичето и и след малко и го забих с ряз. Тя изохка тихо, аз започнах да я трамбовам методично. Тя се възбуди страхотно и започна тихо да пъшка и да се извърта около кура ми. Сграбих я с две ръце за гъза и заблъсках здраво. Направо цялата се тресеше от мощното ебанеИ така блъсках аз яко Мария на задна прашка върху собственото и бюро.
Чувствах се страхотно, точно това ми трябваше. Пък и нали отдавна и бях хвърлил око на малката мръсница. Кура ми се беше подул до пръсване. Усещах как я изпълвам докрай и клатех здраво малката и путчица. Тя охкаше и пъшкаше, стенеше от удоволствие и болезнена възбуда.
Изведнъж пред погледа ми попадна един дебел маркер. Веднага реших, че ще ми влезе в работа. Взех го и го олизавих със слюнка. След това започнах леко, но настойчиво да галя с него анусчето на Мария. Май отначало тя не беше възхитена, както разбрах впоследствие, била девствена отзад. Но нали я бях приклещил на бюрото, нямаше къде да мърда малката курветина. Постепенно започнах да и вкарвам отзад маркера, а тя започна да се съпротивлява, но не смееше да извика. Леко го вкарвах и изкарвах в гъза и, постепенно преодолявайки съпротивлението на сфинктера и. Тя пъшкаше и се опитваше да се извърти но не я пусках да се изплъзне от хватката ми.
По някое време ми омръзна играта с маркера и се заех да обезчестя прелестния и гъз със собствения си кур. Извадих си хуя от путката й и го насочих бързо към полуразработената и задна дупчица. Докато Марийчето се усети какво и глася, кура ми вече беше върху ануса и и с един рязък тласък и го вкарах дополовината. Тя изсумтя през зъби и изведнъж се отпусна в ръцете ми, тресейки се. Болката, която я прониза се примеси с възбуда и тя започна да си върти гъза около хуя ми. Започна да ми се гласи и бързо се наниза сама на целия ми кур. Само това и чаках. Започнах бясно да я чукам отзад. Стисках задника и с две ръце и разтварях колкото може полукълбата и. Щях направо да я спраскам. Започнах да излизам и влизам рязко в гъза и. Не знам как не и пръснах халката. Мария тихо охкаше и хапеше устни.
Утетих че ще свърша, кура ми щеше да се пръсне. Забих и го здраво в тясното дупе и започнах мощно да и се празня в дебелото и черво. Тя заподскача от тласъците ми. Но не я изпуснах от ръце, а го наместих още по-дълбоко. Имах усещането, че спермата ми ще избие през устата и.
След като свършихме извадих кура си рязко от гъза и, придружен с мощна пръдня от нейна страна. - Ооооох, Пламене - каза Мария - сцепи ми дупенцето бе.
- А, супер гъз имаш - рекох в отговор - мисля да повторя скоро.
- Да, да. Не си и помисляй - изохка тя с лукава усмивка на лице.
Възбудата ми въобще не беше спаднала. Явно денят ми си беше за ебане.
- Така ли! - рекох - Я го лапай тогава - и преди да и дам възможност да се осъзнае, я хванах за косата и натиснах лицето и надолу към кура ми. Тя се опита да каже нещо и да се дръпне, но щом отвори уста аз насила и го вкарах. Мария се опита да се дърпа и правеше отвратени гримаси. Сигурно не и беше приятен вкуса на собствените и лайна, но какво да се прави. Бях хванал здраво косата и и натисках главата и към мен. Мария нямаше друг избор освен да го налапа малко по малко. Накарах я да го поеме целия в гърлото си. Набих и го до сливиците и я накарах да преглътне. Адски кефещо е, макар че тя без малко да се задуши. Няколко пъти повторихме упражнението гълтане на цял кур в гърлото и преглъщане до полузадушаване. Малко егоистично беше да принуждавам горката колежка да прави такива неща на собственото си работно място, но май започна и на нея да и харесва. Когато реших, че съм се изкефил достатъчно на перверзната и устица, я накарах да се изправи и да се надупи отново.
Този път го направи доброволно и с премрежена усмивка. Харесваше и. Нищо че аналното ебане и беше за сефте. Надупи ми се и аз без никакви предисловия, нали вече и без това беше мазна отзад, и го нацепих в гъза. Тя изохка и видях сълзи в очите и. Започнах отново лудо блъскане в задния и двор. Учудвах се от сексуалната си мощ. Сигурно защото мисълта да еба колежката на собственото и бюро беше влудяваща.
След няколко дълги минути Мария започна да се празни няколко пъти едни след друг. За собственото си изпразване реших да сменя мястото, и без това вече гъза и беше поел достатъчно. В последния момент го извадих, омазан в лайна, извъртях я към мен и я натиснах да коленичи. Мария се подчиняваше безропотно. Избих мощна чекия върху лицето и гърдите и. Цялата и блузка беше отпред в сперма. След това я накарах да ми оближе внимателно кура открай докрай.

Коментари:

Име:
e-mail:
Код:
Дата:  30.10.2016 04:28:14Изпратен от:  mario
Аз съм би сексуален ,ебали са ме в гъза и устата,лапал съм хуй,харесва ми.В устата не са ми се празнили и не съм гълтал сперма.В гъза ми са се празнили и усещамтоплата сперма,хубаво е.скайп miki-lav.
 
НОВИНИ

* След кратко техническо прекъсване, сайтът отново е на линия!

* Добавено е сортиране по посещаемост и дата;

* Екипа на E-Razkazi.info Ви пожелава приятно четене



Хороскоп


Еротичен хороскоп с общи насоки за отделните зодии.

Вицове


Еротични вицове, шеги, смешки, бисери, обяви и още много други.

За контакти


Начини за връзка с екипа на сайта. Очакваме Ви!