Как наебах всичките си колежки - 2


    Автор: anonymous
Публикуван на: 15.01.2012




Днес ще ви разкажа как изчуках секретарката си и най-възрастната от учителките в училище. Секретарката ми е на около 39 години, но много запазена, с чудесно тяло и лице. Винаги идваше на работа добре облечена, а когато се появеше с някоя от прозрачните си блузки, през които прозираха гърдите й, направо полудявах от желание по нея. Тя обаче постоянно афишираше колко добре си живеела със съпруга си и как никога нямало да му изневери, което само допълнително ме амбицира да “проверя” как стоят нещата в действителност и дали наистина му е толкова вярна, колкото твърдеше...

Това се случи точно преди Коледа, когато тя ми се обади “на пожар” да съм й отворел училището, защото пък на нея й се били обадили от Финансовото, че трябвало да изчисли допълнителните заплати за персонала. Така се оказахме само двамата в дирекцията. Навън беше много студено, но ние включихме калорифера в нейната стая, където междувременно се бяхме преместили, защото беше по-малка и по-лесна за отопление.

-Ваня, нали не ти е студено? - попитах я аз след като започна да изчислява. Аз винаги се обръщах така към нея, нищо, че беше с 12 години по- възрастна от мен.
-Студено ми е, но ще потраем - усмихна ми се тя.
-Зная един начин за бързо и сигурно загряване на организма – подхвърлих многозначително и пристъпих направо към действие.
Минах зад нея и стола й започнах безсрамно да мачкам гърдите й, но лекичко, фино. Честно казано обаче, сериозно се учудих от себе си и смелостта си, като мислено се успокоявах в същото време, че тя няма да може да докаже нищо ако сега, в този момент, ме отреже и се разгневи на нахалството ми...
-Ама какво правиш... ?! - каза тя и се опита да стане.
-Искам да те любя, Ванче, на никого няма да кажа и няма да съжаляваш. - А ръцете ми вече бяха под блузата й, след което започвах да я целувам по врата.
-Аз не съм такава, шефе... – рече Ванчето, но в същото време започна да диша учестено.
-Само ще те любя, имам и презервативи, не се притеснявай... - и смъкнах блузата й.

Тя стоеше като парализирана. Обърнах стола й към мен и разкопчах панталона й. Смъкнах го с бикините и зарових лице в бръсната й путка. Тя прехапа устни:
-Ох!Оххх!
Помогнах си с пръсти и зарових два в путето й. Тя полудя:
-Давай, кеф ми е, ще свърша...
Аз се шашнах, толкова бързо да свърши... !

След няколко минути си свалих панталона. Члена ми беше изправен като телефонен стълб. Сложих си презерватив, както й бях обещал, и леко й го вкарах. Тя изохка от кеф и започна да си ме чука. Да, тя мен, а не аз нея. Големичките й гърди се клатеха в ритъм, а аз зарових глава в тях. Захапах зърната й, а тя направо си го наби целия от кеф.

Така се ебахме около 20 минути. През това време това време тя се изпразни 3 пъти. Викам си - тия моите колежки не са ли ебани, както трябва? Аз ли съм толкова добър… !? Усещайки, че ще свърша, извадих члена си и махнах презерватива. Ваня хвана хуя ми с ръка и започна да ми прави чекия. Аз повече не можех да издържа и започнах да се празня. Тя насочи струята върху корема си и размаза спермата.
-Жоро, така не съм ебана скоро, благодаря ти! - прошепна ми Ванчето. -Но повече няма да ти дам, защото обичам мъжа си.
-Няма проблем, Ванче! – уверих я аз и наистина мислех да не я закачам повече, защото тя беше моята “дясна ръка” в училището.
След това й разказах за моята идея да наеба всички колежки и Ваня ми обеща да ми помага за реализацията й. И наистина удържа на думата си…

Следващата в списъка ми беше най-възрастната от учителките в даскалото. Тя се казваше Дияна и преподаваше по трудово обучение. Беше на 57 години, висока, слаба с малки гърди. Беше вдовица от 10-ина години, така че не очаквах голяма съпротива. Реших да я изчукам, когато има свободен час и няма никой в работилницата.

Така една събота казах на Ваня да ме скатае и уж имам работа, отидох в работилницата при Дияна. Тя седеше на бюрото си и четеше нещо.
-Диянче, идвам по една важна работа при теб – рекох й и заставам до нея прав.
-Да, кажи - поглежда ме през очилата си, но не става от мястото си.
-Виж сега, изслушай ме, а след това ще ми отговориш - казвам аз.
-Добре - съгласи се тя.
-Виж сега, зная, че не си ебана отдавна и искам да те изчукам, като обещавам да не казвам на никого. Моля те, помисли си, едва ли ще ти се отдаде друг път такъв сгоден случай, а наистина ми харесваш… !
Някои от вас ще ме упрекнат, че съм много прям, или че лесно ми дават, но наистина така се случи всичко, честно.

След миг на усилен размисъл, Дияна ми каза:
-Заключи вратата, но те моля наистина да не казваш на никого. Не съм ебана, откакто почина мъжа ми и искам да го направя за последно. Заключих, а тя влезе в малката стаичка, на която нямаше прозорци. Аз я последвах. Съблече се първа, без да изпитва срам от мен. Имаше запазено тяло, с малки гърди и много рунтава путка. Аз също се съблякох, а члена ми вече се беше надървил при вида на голото й тяло. Винаги съм си падал по по-възрасни жени и точно затова исках да изчукам всички колежки, тъй като повечето от тях бяха по-големи от мен, с изключение на две. Аз съм най-младият директор на училище не само в нашата община, но може би и в цялата страна…

Приближих се до Дияна, а тя ме хвана за члена и започна да ми прави чекия. Засмуках малките й зърна, което я накара да задиша учестено. След малко тя направо си го вкара, както беше права. Започнахме да се ебем прави, а тя продължаваше да диша учестено и шумно, без да проронва и думичка. Нанизваше се до край като за последно. След това започнахме да сменяме поза след поза.

Бях много спокоен и нямаше опасност да свърша бързо. Честно да си кажа, не исках да я карам да ми прави свирка или да я еба в гъза, защото не знаех как ще реагира и предпочитах да я еба в путака. Тя свършваше през няколко минути, направо ме разби. Путката й ме поемаше целия до мъдете, а тя се тресеше от оргазми. След половин час, изнемощяла, най-сетне проговори:
-Опитай се да ми го вкараш отзад, досега не съм ебана там и искам да опитам като за последно…
Точно така ми го каза и застана на 4 крака с дупе навирено към мен. Аз не чаках втора покана и застанах зад нея. Леко го допрях до свитата й халка и внимателно натиснах. Главичката влезе като “по масълце”. Тя леко изохка:
-Оххх! Дай по-смело!
Аз натиснах по смело и хуя ми влезе почти целия. Тогава тя изрева:
-Ау! Давай сега, еби ме ! Скъсай ме!
Аз я заклатих с кеф. Наистина си заслужаваше да се ебе такава жена. Чуках я здраво 10-ина минути в гъза, като тя продължи да се празни от кеф. Накрая не издържах и свърших върху дупето й… !

-Диянче, благодаря ти! - целунах я аз пред вратата, малко преди да си тръгна.
-Не, Жоро, аз ти благодаря за ебането. Наистина си добър, няма да те забравя.
Така Дияна оттук нататък ме обгръщаше с внимание и винаги ме подкрепяше в решенията ми на училищните съвети. Другия път ще ви разкажа как наебах най-големия си враг в училището - учителката по чужди езици. Наистина си заслужава да прочетете…

Коментари:

Име:
e-mail:
Код:
Дата:  10.04.2013 00:51:58Изпратен от:  ицака
е тва ме разби не знам дали е истина ама ако си ги изцамбуркал и двете щайги си велик пич рядко хората си казват направо искам да те клатя повечето ама аз не съм такава викат не са ама бял морков виждали ли са на село:)
 
Дата:  02.05.2013 17:26:41Изпратен от:  НЯМАИМЕ!
НАЙ ТЪПОТО, МАЙКАТИ ДА ЕБА, БАЩАТИ ДА РАЖДА, ТЪПАК ДОЛЕН БОТ СКАПАН! САМО ИДИОТИ КАТО ТЕБЕ ПРАВЯТ ТОВА!
 
Дата:  17.11.2013 03:27:05Изпратен от:  минчо
буклуци
 
НОВИНИ

* След кратко техническо прекъсване, сайтът отново е на линия!

* Добавено е сортиране по посещаемост и дата;

* Екипа на E-Razkazi.info Ви пожелава приятно четене



Хороскоп


Еротичен хороскоп с общи насоки за отделните зодии.

Вицове


Еротични вицове, шеги, смешки, бисери, обяви и още много други.

За контакти


Начини за връзка с екипа на сайта. Очакваме Ви!