Кадифени сънища


    Автор: anonymous
Публикуван на: 20.06.2012




Ерогенните зони на повечето жени са гърдите, дупето, шията и най-вече клитора. Моята най-мощна ерогенна зона обаче е кожата. Кожата по абсолютно цялото ми тяло. Всяко докосване до нея може да ме възпламени.
Обажавам кожата си. Мъжете също са луди по нея. Тя е много нежна и притежава естествения тен на мляко с какао.
Нали познавате онова усещане, точно след като сте взели душ и излизате от банята? Чувството на чистота и лекота, което ви обвзема, също като полъха на пролетния вятър. Едно прекрасно усещане. Тогава чувствам кожата си по-нежна и от кадифе. Обвзема ме непреодолимото желание да я галя, да я милвам до забрава. Обожавам ласките. Обожавам физическия допир. Ласките с партньор от противополижния пол, но също така обичам и сама да си доставям това удоволствие.
Прибрах се, както всяка вечер, скапана от работа и веднага влязох в банята да отмия умората и мърсотията от изминалия ден. След като излязох изпод”сребристите”струи, се почувствах като нов човек. Подсуших се и облякох чистичко, бяло, дантелено бельо. По пътя към спалнята ме обвзе онова вълнуващо усещане. Коприненото бельо възбуждащо се потриваше в зърната на гърдите и “котенцето” ми. Вече в спалнята, оставих горната част на хавлията да се смъкне по раменете ми до лактите на ръцете ми, повличайки със себе си и презрамките на сутиена. Малкитете ми, но хубави гърди се оголиха, а зърната им щръкнаха похотливо. Прииска ми се да се разголя още повече. Седнах на стола пред тоалетката и се заиграх със средния ръб на бикините. Слабините ми тръпнеха от удоволствие. Сливката ми започна да се навлажнява…!
След като свалих бикините, вече цялото ми тяло беше обвзето от силна възбуда. Вълни от благословена топлина пъплеха по кожата ми. Хвърлих хавлията на леглото и останах чисто гола. Отворих едно от шкафчетата на тоалетката и извадих оттам “моят най-добър” приятел-едно огромно изкуствено дилдо в естествен телесен цвят. В секс-шопа, от който го купих, продавачката ми каза, че е отливка, едно към едно, на пениса на известната порнозвезда Роко Сифреди. Обожавам този италиански мръсник, както и това дилдо! Бавно и с голямо удоволствие, сякаш беше истински, облизах с езиче главичката му, а след това я засмуках, омокряйки я хубаво. После опрях стабилно основата на дилдото в седалката на стола и потръпвайки цялата от възбуда, започнах полекичка да го пропускам в себе си.
Влезе ми много плавно и безпроблемно, защото путенцето ми се къпеше обилно в мъзгичка. Тогава го сграбчих здраво за топките и започнах да го обяздвам. Любмата ми поза-“жената отгоре”. Пропусках го все по-бързо и по-надълбоко. Изпълваше ме идеално. Идеалната чистота на кожата ми при движение създаваше усещане за безтегловност. Всяка следваща фрикция ми доставяше по-голямо удоволствие от предходната. Възбудата ми нарастваше лавинообразно. Заострих с пръсти зърната на тресящите ми се цицки, а сетне плъзнах ръчичка между бедрата. Напипах хлъзгавото си, пулсиращо клиторче и не спрях да го разтривам докато оргазмът не изпълни всяка клетчица и фибра на тялото ми с божествен възторг... !

Коментари:

Име:
e-mail:
Код:
НОВИНИ

* След кратко техническо прекъсване, сайтът отново е на линия!

* Добавено е сортиране по посещаемост и дата;

* Екипа на E-Razkazi.info Ви пожелава приятно четене



Хороскоп


Еротичен хороскоп с общи насоки за отделните зодии.

Вицове


Еротични вицове, шеги, смешки, бисери, обяви и още много други.

За контакти


Начини за връзка с екипа на сайта. Очакваме Ви!