Истинска история


    Автор: anonymous
Публикуван на: 17.06.2012




Аз съм от жените, които не се притесняват да признаят, че обичат да четат порнографска литература и да гледат порно. Обикновено това е признак единствено на крайно незадоволеност – е и при мен беше така – поне до миналата седмица, когато открих случайния секс.
Скоро навърших 25 години и преминах в онази фаза на женственост, в която меракът за секс идва по време на овулация, но така и не се сеща да си отиде. И така от месеци вече вървя по улиците и бройкам, а да, и се оставям да ме бройкат, но така и не се престрашавах да направя нещо за себе си, особено като любимият замина за пореден път в изгнание в немско.
Но миналата седмица казах "Стига!" и реших да се погрижа за себе си и да зарежа порното.
Отидох на клуб в четвъртък и (пропускам подробностите) се заговорих обстойно с мой бегъл познат. От приказка на приказка, се озовахме у тях. Само секс ми беше в главата, нито ми се гледаха снимки, нито ми се слушаше музика, но стоически издържах някаква лекция.
Усещах как се възбуждам, защото постоянно си представях пениса му, влагата намокри гащичките ми, та трябваше да отида до тоалетната, за да се подсуша.
Когато се върнах, заварих го вече съблечен върху дивана – дори не си беше направил труда да постеле чаршафи. Веднага се зае да ме отърве и мен от дрехите – не знаех, че ставало толкова бързо – хехехе.
Хареса ми как изглежда, притиснах се в тялото му и започнах да го целувам, колкото до него – той се опитваше да изяде лицето ми – май страст му казват, но карай, вече си представях какво друго може да прави с тези устни...
В следващия момент, след като олигави гърдите ми – кеф – той слезе надолу и зарови глава във вагината ми.
Боже! Езикът му беше бърз и нежен – описваше невероятни кръгове – висш пилотаж направо. Забравих всякакво благоприличие и започнах бясно да въртя таза си в ритъма на божествения му език. Досега никой мъж не ми беше доставял такова удоволствие. Докато се усетя и получих най-разтърсващия си клиторен оргазъм от месеци насам. Усещах вагината си набъбнала и толкова влажна, че можеш да пускаш корабчета да плуват в нея. Всъщност аз това и исках, НЕГОВОТО КОРАБЧЕ, което в момента беше придобило размери и вид на параход.
Видът на еректиралия му прекрасен пенис ме възбуди още повече, не можах да се въздържа и нетърпеливо го налапах. Обожавам да духам на мъже. Толкова ми харесва усещането на твърдия и пулсиращ член в устата ми. Обхванах го с устни и бавно го нагълтах, докато не опря задната част на гърлото ми. Чувствах допира на твърдата му главичка в небцето си. Започнах плавно да движа устните си нагоре надолу, като всеки път се опитвах да го нагълтам целия. НЕ успях, беше големичък, но това беше най-възбуждащата свирка на света. Влагалището ми започна пак да се тресе от конвулсии. Бях пред втори оргазъм, но не исках да свършвам без него. Затова го облизах от горе до долу, засмуках топките му и бавно се качих и седнах върху корема му. Влагата от вагината ми се отпечата върху кожата му. Той протегна ръка и навря двата си пръста във влагалището ми. Изстенах. Бавно се приплъзнах назад и съвсем леко наместих отвора на путката си срещу главичката на пениса му. Членът му беше по-голям от тези, които бях виждала дотогава. Имаше приятен червеникав цвят и дебела основа, хубава забелена главичка и изпъкнали вени. Уплаших се, че няма да успее да влезе в мен, защото често ми се беше случвало да не могат да го вкарат във влагалището ми – много е тясно.
Бавно, много бавно той вкара главичката си в мен. Беше толкова хубаво, че изкрещях. Нямах никакво търпение вече и рязко се нанизах на целия му, твърд кур. По цялото ми тяло премина като ток невероятна искра – не съм сигурна дали беше толкова болка, колкото удоволствие. Имах чувство, че ме пробива до стомаха. Целият му кур беше в малката ми путка и това зверски ми харесваше. Мисля, че и на него му хареса, почти колкото на мен. Вече не можеше да се контролира, нито аз. Започнах бясно да се движа нагоре, надолу, въртях таза си. Членът му беше толкова твърд, проникваше в мен с абсолютната непоколебимост на завоевател. Вагината ми се поду от нахлулата кръв, клиторът ми пулсираше от поредния оргазъм, който този път беше докаран от умелите му пръсти. В следващия момент той извади пениса си и ме вдигна на ръце. Изправи ме до стената и започна да ме лиже. Щях да се побъркам, исках отново да го вкара, но и да не спира това, което ми правеше. Обърна ме с лице към стената и като държеше ръцете ми, бавно вкара кура си във влагалището ми изотзад. Първо бавно, а после все по-бързо, той ме чукаше, без да виждам лицето му – беше толкова възбуждащо. Усещах, че скоро ще свърша. Казах му. Той забави темпото, беше пред оргазъм, а аз вече се разтърсвах от конвулсии. Потта потече по цялото ми тяло на струйки. Вече не ме държаха краката. Проснахме се на дивана и аз отново засмуках члена му. Усещах, че е близо. Чувствах с устните си как се напрягат вените му и предвкусвах излизащата течност. В последния момент той застина и силна, солена струя удари небцето ми. Не можех да гълтам, притесних се, че ще се задавя, затова оставих спермата му да потече от края на устните ми и да покапе по врата и гърдите ми. След това омаломощени се проснахме голи и омазани със собствените си секрети един до друг и заспахме...
Нищо особено, ще кажат някои. Е, на мен просто ми се случи да открия дивия секс отново. Определено нямам намерение обаче, пак да чакам толкова дълго следващия път, за да стана “откривателка”… !

Коментари:

Име:
e-mail:
Код:
Дата:  20.10.2014 20:43:11Изпратен от:  Елена
Как въобще съществуват такива сайтове??? Това би трябвало да е нещо лично. Езикът ти е толкова вулгарен... Не знам въобще защо се допуска такова нещо в интернет. Жалко е, че има същества, на които ще им хареса...
 
НОВИНИ

* След кратко техническо прекъсване, сайтът отново е на линия!

* Добавено е сортиране по посещаемост и дата;

* Екипа на E-Razkazi.info Ви пожелава приятно четене



Хороскоп


Еротичен хороскоп с общи насоки за отделните зодии.

Вицове


Еротични вицове, шеги, смешки, бисери, обяви и още много други.

За контакти


Начини за връзка с екипа на сайта. Очакваме Ви!