Интервю


    Автор: anonymous
Публикуван на: 23.05.2012




До скоро обожавах да гледам порно филми, но бързо ми омръзнаха. Открих, че нещо друго ми доставя огормно удоволствие и бих казала, че ме възбужда до припадък - писането на еротични разкази. Днес ще се опитам да надраскам един, които в момента измислям, надявам се да ви хареса, ако е така пишете на е-maila, за да продължа с писанията.
Красива, разбира се, че бе красива. На около 20 студентка, с дълга кестенява коса и очарователно по детски невинно личице. Тялото и просто мечта, малко, стегнато, стройно, с не много големи, но перефектно оформени гърди.
Крис, както се казваше тя, слезе от маршрутката, пресече улицата и влезе в сградата. Изкачи два етажа и звънна на един звънец. Не след дълго и отвориха.
- А ето ви и вас. - каза млад мъж.
Крис се беше обадила в една агенция за набиране на участници във филмови масовки и Крси реши, че това е много добра възможност, да препечелва по някои друг лев.
- Заповядайте! Седнете! Фотогафът всеки момент ще е тук. - подкани я красивото момче.
И не след дълго Бойко, фотографът, пристигна.
-Охо днес имаме нещо по свежо, а не само малки деца и стари бабички. Ела в студиото. - подкани я той.
Крис бе срамежливо момиче и без да отговаря тръгна след двамата.
Бойко започна да сеима момичето, което стоеше доста вдървено.
- Не, не така няма да се получи Емо донеси бутилката с водка, а ти момиче.... как ти беше името?
- Крис - отвърна тя
- Да Крис ела запали една цигара малко да се опознаем..., така нищо няма да се получи.
Емо донесе бутилката сипа в чашите и седна до тях.
- Тримата започнаха да си говорят за това кои с какво се занимава. Те не забелязаха как бяха преполовили бутилката. Изведнъж Бойко каза:
- Искаш ли да пробваме по бельо? Съблечи се! Ще станат по-качествени снимки, а така имаш по-голям шанс режисьорите да те изберат.
Крис стана и започна да се съблича. Зениците на двамата мъже се оголемиха. Лакомите им погледи разглеждаха всяка фибра от нежното телце. Емо стана и се приближи до младото момиче. Прегърна я. Крис изглежда поотпусната от алкохола се отпусна в прегрътката му. Бойко само това и чакаше скочи и взе фотоапарата. Започна да дава наставления:
- Емо свали и бикините ... да така... точно така колега, а сега вдигни и крачето искам да се виждат вътрешностите й ...ах... да-а-а точно така. А този пръст за какво не го използваш да страхотно. Ще наглася фотоапарата на самоснимачка и идвам при вас.
Така и направи. Сваляйки дънките си той се приближи към тях. Крис вече беше чисто голичка, а Емо беше вкарал три пръста в малкото и путенце. Бойко хвана девойчето за косата и я накара да приклекне наклони главата й към надървеното мъ оръдие. Тя го налапа. Емо изкара пръстите от вагината на момичето и я накара да застане кучешката. Застана зад момичето и започна да лиже бясно влажната й медовинка. Тялото и трепереше от очакване и желание. Бойко докосваше розовите пъпки на гърдите й, които бяха настръхнали. Не след дълго Емо разстърка жезъла си и го набоде малко грубичко в мастилницата на Крси. Тя изпъшка, но започна да движи таза си. Той я трамбоваше като парен локомотив. Топките му удраха стегантото дупе на момичето.
- А за мен? - малко обиден попита Бойко.
Фотоапарата беше спрял, но това не тревожеше фотографите, защото в ъглите на студиото имаше поставени камери.
Емо извади едрата си мъжественост от момичето. Бойко без да се бави придърпа момичето върху себе си. То сама си вкара доста големия му член. Емо не стоеше без работа. Той измъкна от някакъв шкаф кутийка с вазелин. Намаза червната глава на своето копие и го намушка в задното дворче на момичето. То само изписка от болка и удоволствие. Тримата синхронизираха движенията си. След като я трамбоваха извесно време те смениха местата си Бойко я промуши в дупето, а Емо във влажната и гореща пещеричк. Тримата свършиха почти едновременно. Двамата юнаци извадиха бухалките от дупките на Крис и изляха горещата си сперма върху гърдите й. Уморени легнаха да си почиват.
Врата беше отворена и те не видяха как влезе Бен, голяма немска овчарка. Кучето се приближи към безсрамно разтворените крака на момичето и започна да я лиже. Емо и Бойко само това и чакаха. Емо започна да маструбира члена на кучето, а Бойко започна да мачка собствения си кур. Крис отново бе готова. Емо нагласи кучето така че то да може да обладае студентката. Кучето започна да я шиба бясно. А Бойко намаза хуя си с вазелина и го вкара в задният двор на Емо. На него изглежда му хареса, а крис хвана острието на Емо. Кучето се изпрязни във вагината на момичето и спокойно си излезе. Емо и Бойко също свършиха, но Крис не беше. Тя изпитваше огромно желание да и го набута някой с огромен жезъл. Тя лежеше безпомощна на земята, а Бойко вече въртеше по някакъв телефон.... Той се обаждаше на едни свой приятели...следва


Коментари:

Име:
e-mail:
Код:
НОВИНИ

* След кратко техническо прекъсване, сайтът отново е на линия!

* Добавено е сортиране по посещаемост и дата;

* Екипа на E-Razkazi.info Ви пожелава приятно четене



Хороскоп


Еротичен хороскоп с общи насоки за отделните зодии.

Вицове


Еротични вицове, шеги, смешки, бисери, обяви и още много други.

За контакти


Начини за връзка с екипа на сайта. Очакваме Ви!