Жената паяк


    Автор: anonymous
Публикуван на: 14.06.2012




Жената паяк
Някога, по времето на Великите географски открития през 14-15 век, Христофор Колумб акостира на Домениканските острови, мислейки, че е открил Индия. Няколко века по-късно една “мутреса” от България, заедно с крадените пари на любовника си, пристига на същите тези острови, в своето бягство към Рая.
Само за една година Рени напълно промени навиците си на островите. Тя избягваше големите курорти и тълпите туристи, за да предотврати нежелана среща с някой познат на любовника си-мафиот. Беше наела малка колиба – само с най-необходимото вътре – в тропическата джунгла край Пунта Кана и живееше семпло и усамотено. Фантастичната природа наоколо стори чудеса с нея и тя се прероди за изцяло нов живот. Превърна се в дете на природата…
И все пак през някои дни черната, ненаситна същност на бившата метреса се пробуждаше и “Жената Паяк” – както я наричаха местните индианци – излизаше на лов за самци… !
Този път в “мрежите” й се оплетоха цели три сочни парчета. Оказаха се трима заблудили се в дужнглата туристи, които бяха отседнали в близкия баровски курорт – Пунта Кана. В стремежа си да посъкратят пътя до едно от десетките чудни, малки заливчета, бяха решили да минат напряко, но вместо това налетяха директно на разгонената хищница…
За Рени не представляваше абсолютно никакъв проблем да ги омае, още повече, че в момента, в който я зърнаха да им се усмихва мамещо сред стволовете на палмите почти чисто гола – носеше само къса поличка от палмови листа, едва прикриваща слабините й – на тримата им потече слюнка от желание…
Те още не можеха да повярват на очите си, докато русокосата нимфа с млечнобяла кожа се приближаваше към тях. Единият от тях дори се ощипа, след което с приятелите му избухнаха в превъзбуден, момчешки смях.
-Можеш да пипнеш гърдите ми за да си съвсем сигурен, че не съм мираж! – рече им нашенката на перфектен английски и изпъчи немного големите си, но нахакани цицета.
Впоследствие се оказа, че тримата са от Словения и комуникацията още повече се улесни. Не, че им бяха нужни думи, за онова, което се въртеше в порочните им мозъци…
Тримата я заградиха в кръг, а Рени започна да гали набъбналите им чепове през късите панталонки и шорти. После помогна на един от тях да ги смъкне, а другите веднага последваха примера му. Три яки, напращели хуя завибрираха около нея и блондинката бе обвзета от неописуема радост.
Тя приклекна в тази “гора” от наежена плът, сграбчи два ствола в ръчички, а третия лакомо налапа. После мъжете започнаха да се редуват да навират топлите си патки в устата й и да ги галят в ангелското й лице. Фантастичното духане на блондинката подпали мъдурите им и те заскимтяха от кеф.
След малко Рени си избра единия от тях, накара го да се излегне по гръб върху мекия зелен килим от бурна тропическа растителност и разтвори безкрайно дълги бедра над пламналите му слабини. Миг по-късно хищната й мушмула “захапа” щръкналия пенис и го погълна без остатък.
Възбуденият стон на Жената-паяк отекна в гората наоколо, подет от глухото ехо. Тя опря ръце в гърдите на мъжа и започна плавно да движи таза си. Другите двама курортисти застанаха от двете й страни и отново подадоха надървените си фалоси към ненаситната й уста. Амазонката беше на върха на щастието… !
След малко вторият самец й го навря от поза “ножици” – излегната на една страна. Докато той я чукаше настървено, Рени лигавеше керестето на приятеля му, който пък се беше излегнал напреки срещу нея. Третият от групичката стоеше изправен над тях, зяпаше с широко отворени зъркели оргията и лъскаше скоростно чекия, изчаквайки реда си…
Той обаче извади най-голям късмет. Рени тъкмо беше яхнала отгоре хуя на единия от аверите му. Тогава младият мъж се разкрачи зад нея, приклекна и й го наниза в зиналия от възбуда анус. Блондинката изстена и се отпусна докрай връз топуза под нея. Набъбналите зърна на циците й прободоха гърдите му и накараха сърцето му да ускори още повече бесния си ритъм.
Двамата самци започнаха да я тъпчат неуморно с напращелите си керестета в завиден синхрон. Последният, трети кур запуши последната останала “незаета” дупка – устата на дивата блондинка.
“Жената паяк”, както я наричаха местните, беше докарана до невъобразим екстаз от триото яки, славянски хуя. С всяка една от изгладнелите си дупки, които по-приличаха на ненаситни “гърла” – тя ги “доеше” безмилостно и крещеше за “още и още”!
Плувнали в пот двамата, които помпаха вагината и ануса й, вече с мъка подържаха желаното от хищницата с ангелско лице темпо. Те вече знаеха какво е да попаднеш в мрежите на “Жената паяк”!
Пръв обаче не издържа младежът, който я “ебеше” в устата! През цялото време той се държеше много агресивно и Рени му възлагаше големи надежди. В един момент обаче, както я беше хванал за косата и я помпаше в устата, той внезапно напрегна бедра, извика, извади го и започна неудържимо да излива матовосребристото си семе. То на талази струеше от лудналия му хуй, пълнеше устата й и се стичаше по страните и брадата й.
-Давай… ммм, искам я всичката! – крещеше Рени и поемаше с език непрекъснато прииждащите вълни от топла сперма, след което бързо ги преглъщаше, жадна за още и още!
След малко омаломощения самец се отдръпна назад с доволна въздишка, а щафетата веднага поеха аверите му. Те се изправиха от двете й страни и заблъскаха свирепо чекии. Рени обаче не стоеше безучастна. Тя въртеше глава наляво и надясно, и непрекъснато засмукмаше ту единия чифт ташаци, ту другия. Това даде резултат и много скоро двата топуза изригнаха в залпове към лицето и устата й. Този път перлените вълни бяха много по-интензивни и продължителни, и почти успяха да задоволят жаждата на дивата блондинка. Накрая, с мокри гърди и омацана в сперма муцуна, тя се изправи, усмихна се за последно на тримата курортисти и бързо изчезна сред палмите в дълбините на джунглата, по същия начин, по който се беше появила… !

Коментари:

Име:
e-mail:
Код:
НОВИНИ

* След кратко техническо прекъсване, сайтът отново е на линия!

* Добавено е сортиране по посещаемост и дата;

* Екипа на E-Razkazi.info Ви пожелава приятно четене



Хороскоп


Еротичен хороскоп с общи насоки за отделните зодии.

Вицове


Еротични вицове, шеги, смешки, бисери, обяви и още много други.

За контакти


Начини за връзка с екипа на сайта. Очакваме Ви!