Из Европа


    Автор: anonymous
Публикуван на: 25.02.2012




Александра и Виктория пътуваха из Европа, опитвайки пейзажа, вината и мъжете. Родителите им ги бяха пратили на културен туризъм из историческите забележителности на Стария континент и те приеха това пътешествие присърце - правеха го наистина "историческо". Обиколиха Гърция, Италия, свиха на север към Германия и се върнаха на юг в Испания. Испания се славеше и с трите - и с историята си, и с вината си, и с мъжете си /последното бе абсолютно забранено на двете момичета от родителите им/. Когато пристигнаха в едно от малките градчета на Пиринейския полуостров, те замръкнаха в една кръчма, в която имаше програма, представяща фламенко. Танцьорът беше най-страстният изпълнител на фламенко, който двете някога бяха виждали, отгоре на всичкото и най-сладкият /или сладък не бе точната дума/ - силен, мъжествен, загорял, същински Антонио Бандерас. След края на танца, той попита дали празният стол на тяхната маса е свободен и те го поканиха да седне. Той се оказа истински кавалер – почерпи ги с отлична реколта тежко червено вино от Калабрия. Двете изпиха почти сами бутилката, неосъзнавайки, че той само потапя устни в чашата. След това поръча още една бутилка по-леко вино, защото не искаше двете да са мъртвопияни, но и те искаха да имат възможност да му се насладят и затова отклониха поръчката.
-Ако искаш да се чукаме, стига си ни наливал, ами да отиваме направо в хотела, а?
Испанците бяха отворени хора, но когато чуеха толкова откровено предложение, и те се сепваха. Хуан обаче бързо се окопити и протегна ръка на двете дами.
Един час по-късно Александра лежеше от дясната страна на Хуан, а Виктория – от лявата му. Тя пързаляше езика си през едното му зърно, а след като се съблече, русокосата й приятелка я последва по другото. Той почти извика, толкова силно беше усещането да те лижат едновременно две момичета по зърната.
-Горкичкият Хуан, ще експлодира в най-скоро време...
-Ами да му помогнем тогава...
Александра коленичи пред испанеца, Виктория също. Момичетата дръпнаха слиповете му и надървеният му пенис изскочи като под налягане от тях.
-Добър инструмент – оцени Александра.
-Много добър – съгласи се Виктория и навеждайки се, заоблизва топките му.
Състудентката й не остана по-назад и плъзна език по напращелият му член. Въртеше го по надулата му се главичка, а от време на време слизаше надолу, целуваше се с приятелката си и отново се изкачваше нагоре с изплезен език, който влачеше по отдолната страна на кура му.
-О-о, боже... – изохка той, когато Александра сключи топлата си уста около натопорченият му боздуган. И изпъшка пак, когато Виктория лапна и двете му топки. Въпреки че имаше гореща кръв, тези българки /май от там бяха/ щяха да го изцедят до капка.
Виктория пусна ташаците му и ги повдигна нагоре, протягайки език по чувствителната територия зад тях. В същото време Александра му духаше яко и всмукваше инструмента му дълбоко. От време на време отлепяше устни от оръдието му, за да си поеме дъх и отново засвирваше на флейтата му.
-О, по дяволите – изпъшка той, когато Виктория започна да прави мокри кръгчета по перинеума му, съвсем близо до ануса му. Той затвори очи и се остави на удоволствието. Цялото му тяло беше заобиколено от меки, топли и влажни устни и езици. Двете момичета работеха много усърдно над него, явно много им допадаше и искаха да се чувства добре - и той се чувстваше като в рая.
Хуан усети как напрежението в слабините му расте.
-О-о-о, момичета, ще свърша...
Без да проронват и дума, двете се отдръпнаха от него и покачиха отгоре му, обръщайки се с лице една към друга. Застанаха така, че Хуан да ги вижда и започнаха да си разменят целувки и да преплитат езици. Потъркваха гърдите си взаимно, зърната им настръхнаха, а слюнката от езиците им капеше върху изпотеното тяло на испанеца. Виктория ненадейно се наведе, облиза слюнката си заедно с отделената от потта сол по корема му и я подаде в устата на Александра.
-Много си вкусен – измърка тя и привлече Виктория към себе си.
Курът му се изпружи втвърден нагоре при тази реплика и Александра се наниза на копието му.
-Колко си твърд, о, да-а... – изстена тя и започна да се тресе върху острието му, усмихвайки се от уши до уши, усещайки как празнината в тялото й се изпълва с гореща мъжка плът. Скоро членът му й влизаше толкова много, че бузките на дупенцето й се притискаха плътно в слабините му при всеки тласък. Само това му бе достатъчно, за да го изкара от равновесие – меките възглавнички на Александра, които докосваха чак ташаците му.
-О-о-о, заслужава си, да знаеш... – дразнеше тя Виктория.
Виктория навря путката си в устата на Хуан, който вкара езика си дълбоко в тунела й. Виктория изохка и отдели голямо количество сокове, които пусна по лицето на испанеца. В началото той се задави и помисли, че Вики се празни, но когато видя, че все още се държи, започна здраво да я работи с език. В отговор тя яздеше лицето му и изпускаше по него вълна след вълна рядка бяла слуз, която той поглъщаше с наслада. Измърмори нещо на испански, което двете не разбраха, но каквото и да означаваше, бяха сигурни, че е нещо много еротично.
-О-о-о, съвсем скоро ще ти го отстъпя, мила...
-Идва ли ти?
-Да...
Като за последно Александра се наръга до край на копието му, задържайки за миг целия му член в себе си, разтривайки двете си полукълбета по слабините му. След което изпищя, хвана се за раменете на приятелката си и Хуан почувства кура си окъпан в бисерен дъжд. Тя се надигна от него, но от срамните й устни продължи да тече тънка бяла струйка. Възбудената Виктория я избута и не даде на испанеца и минута отдих. Тя беше готова, ако той пожелае и в ушите да я чука, само и само да я чука. Веднага се плъзна надолу и влажната й пещера лакомо пое надървеното му парче. До дъно. После бурно се задруса върху него. Александра зае мястото на Виктория над устата на Хуан и продължи да излива кротко млякото си в гърлото му.
-Ще... ме... удавите... – изхълца той на английски.
-Пий, пий – шепнешком му каза тя и продължи да се празни хрисимо в устата му. Протегна ръце и заопипва приятелката си отново, галейки гърдите й, закачайки с нокът зърната й. Наведе се напред и започна да я целува и да пъха езика си в устата й. Вики бясно яздеше Хуан и едва успяваше да отвръща на ласките й; освен това беше толкова възбудена, че помощта на Александра в момента беше съвсем ненужна. Но и Хуан беше превъзбуден и изобщо не знаеше докога ще издържи на това мъчение: две супер пички да го обяздват като див кон, който се противи, но най-накрая ще се предаде. И той знаеше, че ще се предаде, но кога точно, беше просто въпрос на време.
Путката на Вики вече стискаше хуя на танцьора все по-често и той разбра, че тя е на предела, като и той.
-Да, скъпи, потуши пожара в пещерата й с една голяма порция пяна, да, мили, дай й спермата си, виж как си я иска, направо те изсмуква, нали?
На това Хуан не успя да издържи. Гъстата му, топла течност изригна като вулкан дълбоко в тръпнещото влагалище на Виктория, която го прие с охота и продължи да го изсмуква със силни спазми, а той да изстрелва мощните си заряди един след друг.
-О-о-о, господи, как ме пълниш...
Русокосата чувстваше копринената му течност да се разлива из канала й и това бе достатъчно путката й да “захлипа” от кеф; соковете й се смесиха с тези на Хуан и тръгнаха надолу. Потекоха от срамните й устни и започнаха да се стичат по топките му.
-Толкова е секси да те гледам как се празниш... с този як кур, забит в теб – изохка Александра.
-Ох, напълни ме до край и започнах да преливам...
Тя се отпусна изморена върху потното му тяло и брюнетката я последва. Двете малко му тежаха, но нали няма по-хубаво от това две мадами да лежат върху теб?



Коментари:

Име:
e-mail:
Код:
НОВИНИ

* След кратко техническо прекъсване, сайтът отново е на линия!

* Добавено е сортиране по посещаемост и дата;

* Екипа на E-Razkazi.info Ви пожелава приятно четене



Хороскоп


Еротичен хороскоп с общи насоки за отделните зодии.

Вицове


Еротични вицове, шеги, смешки, бисери, обяви и още много други.

За контакти


Начини за връзка с екипа на сайта. Очакваме Ви!